Blog

Utazás stílusosan – a minden turista számára divatos kiegészítők áttekintése

A bőrönd bepakolása nyaraláshoz komoly kihívás lehet! Mit vigyünk magunkkal, hogy divatosan nézzünk ki és jól érezzük magunkat a nyári utazások során? Milyen trendeket érdemes idén becsempészni az utazási ruhatáradba? A következő cikkben arra vonatkozóan teszünk javaslatot, hogyan válasszuk ki a legjobb stilizációkat a 2023-as vakációra!

Utazási stílus: milyen legyen?

Először is: kényelmes! Az utazáshoz használt vakációs stílusnak maximális kényelmet kell nyújtania, ezért próbálj könnyű és szellős ruhákat választani. Ezen kívül fogadj olyan jól bevált ruhákra, amelyek már a ruhatáradban vannak egy ideje. A már viselt dolgaid nem okoznak kellemetlen meglepetéseket, könnyebben és kényelmesebben fogod érezni magad bennük.

Hogyan csomagoljunk?

Az utazási divatnak megvannak a maga szabályai. Egyrészt észben kell tartani a kényelem relevanciáját, másrészt mindannyian stílusosan akarunk kinézni a körülményektől függetlenül. Hogyan pakoljunk össze, hogy az utazás minden napján divatos megjelenést tudjunk készíteni a kaland során? Íme, négy biztos tipp!

  1. A kevesebb több – tényleg nincs értelme az egész ruhatáradat magaddal cipelni. Jobb ötlet egy úgynevezett kapszula gardrób kialakítása, de bőröndben! Csak válassz ki néhány kedvenc holmit, lehetőleg olyat, amelyet könnyen kombinálhatsz ruhadarabokkal. Ennek köszönhetően gyorsan divatos és kényelmes szetteket készíthetsz.
  2. Illeszd stílusod úti célodhoz – nincs értelme meleg pulóvereket magaddal vinni egy spanyol üdülőhelyre, igaz?
  3. Emlékezz a kiegészítőkre – mert mi lenne az utazási stilizáció nélkülük? Elbűvölő szemüveg, szalmakalap vagy sapka, stílusos kézitáska és divatos fülbevalók – az ilyen csecsebecsék karaktert adnak minden stílusnak. Itt is hagyjuk az Answear.hu oldalról a szemüvegek linkjét: https://answear.hu/k/noi/kiegeszitok/szemuvegek.
  4. Ellenőrizd az időjárást – indulás előtt nézd meg a desztináció előrejelzéseit. Ennek alapján meg tudod határozni, hogy milyen divatos utazási kiegészítők lesznek hasznosak a számodra.
Fotó: answear.hu

Aktív városi pihenés

Ha aktívan szeretnéd eltölteni a nyaralását, például kerékpáron, válassz kényelmes tréningruha szettet, leggingset vagy joggingot. Remek megoldás egy nyaraláshoz, mert a sportruházat maximális kényelmet biztosít és egyben sok alkalomra is passzol. Fedezd fel az Answear.hu oldalon a Columbia kínálatát!

Tengerparti stílusok

Ha a tengerparton töltöd a vakációd, vigyél magaddal néhány nyári ruhát. Mindenképpen szükséged lesz egy könnyű és légies strandruhára és még egy sportosabb karakterűre is. Ebben a szezonban divatosak a pulcsi típusú tunikák, amelyek tökéletesek egy esti sétához a tengerparton vagy a sétányon.

Kényelmes megjelenés egy városi nyaraláshoz

Ha azt tervezed, hogy ókori városokat és műemlékeket látogatsz majd, mindenképpen válassz valami kényelmeset, ami nem korlátozza a mozgást. Egy klasszikus szett egy divatos pólóval és rövidnadrággal jön be a legjobban. Vegyél fel kényelmes szandált vagy tornacipőt, és máris készen állsz a város meghódítására! Ehhez látnod kell az Under Armour az answear.hu kínálatában található kollekcióját!

(X)

Megosztás: