Blog

Karácsony Vác

Ötletes karácsonyi ajándékokra vadászol? Idén 6 tippünk is van számodra!

Egyre fontosabbá válik a mi életünkben is, hogy a környezettudatosság mellett a fenntarthatóságot is beépítsük mindennapjainkba, és szeretnénk ezt Nektek is továbbadni. Nem kell nagy hókuszpókuszokra gondolni, de már az is rengeteget számít, ha nem utazza át a fél világot egy-egy általunk vásárolt termék.

Az pedig különösen szívet melengető, ha nem egy hatalmas multit támogatunk a vásárlásunkkal, hanem egy magyar vállalkozást. Ezért idén is összegyűjtöttünk Nektek 6 olyan szerethető vállalkozást, akikkel már többször találkozhattatok nálunk valamilyen formában, és most a karácsonyfa alá is az ő termékeiket ajánljuk. Jöhet a lista?

GABKO CHILI | VILÁGBAJNOK CHILI NAGYMAROSRÓL

Gabko Chili Nagymaros
Fotó: Gabko Chili

Gábor bitang erős, világbajnok chili szószai nálunk elengedhetetlen kellékei a konyhánknak. Biztosan nektek is van olyan barátotok, vagy családtagotok, aki mindent extra csípősen eszik. Nos, akkor meg is találtátok számára a tökéletes ajándékot. Pont. Na jó, ezzel azért itt nincs vége a tippnek, ugyanis a már jól ismert szószok mellett olyan újdonságokat is választhattok, mint a Magyarországon egyedülálló liofilizált chili. Ezzel biztosan ütős lesz idén a karácsony!

Persze külön jó hír, hogy Gábor nem csak az elvetemült, hard core chili rajongókra gondolt, hanem a visszafogott gasztro kalandorok is bátran betévedhetnek a webshopba vagy éppen a Nagymarosi Termelői Piacra. A lágyabb ízek kedvelői díjnyertes szószok, chilis csokik, lekvárok és szörpök közül válogathatnak ajándékba, vagy éppen a karácsonyi fogások mellé.

Elérhetőségek:

Webshopkattints ide
Facebookkattints ide
Cím: Nagymaros, termelői piac (minden szombaton)
Telefonszám: +36 20 327 0850

LILLA SELLEI BAGS | TÁSKÁK (NEM CSAK) ANYÁKRA SZABVA

Lilla színes táskái komolyan felérnek egy színterápiával, nem véletlen, hogy évek óta egész egyszerűen nem maradhatnak ki az ajánlónkból. Nem tudjuk megunni ezeket a vidám táskacsodákat, de szerencsére azt vettük észre, hogy Ti sem! Táskái praktikusan softshell anyagból készülnek, melyek egyedi mintáját férjével közösen álmodják meg és minden szezonban újabb és újabb kollekcióval rukkolnak elő.

A több méret, fazon, minta és szín kombinációja között biztosan megtaláljátok majd a legideálisabbat, de ha elvesznétek a minták rengetegében, azt javasoljuk, hogy tegyétek a kosárba ajándékutalványukat, amivel garantáltan sikeretek lesz.

Elérhetőségek:

Webshopkattints ide
Facebookkattints ide
Személyes vásárláskattints ide
E-maillillaselleibags@gmail.com

LIBRA DELIKÁT | EGY HELY AZOKNAK, AKIKNEK SZÁMÍT, HOGY MIT ESZNEK

Libra Delikát Vác
Fotó: Libra Delikát

Vác egyik leghangulatosabb kisboltja karácsony előtt is szuper választás, akár ajándékot kerestek, akár az ünnepi asztal ízeit dobnátok fel valami különleges finomsággal. Ha a közelben laktok, vagy Vácra látogattok, akkor ne felejtsetek el betérni az adventi időszakban, hiszen kínálatukban megtalálhatóak többek között minőségi alapanyagok sütéshez, főzéshez, de gasztro különlegességek után is bátran kutakodhattok a delikát ízlésesen berendezett polcain.

A mi kedvencünk az ínyencségek mellett, hogy csomagolásmentes termékek is kaphatóak jó ideje a delikátban, hiszen az egyik legfontosabb alappillér a Libra Delikát életében is a környezettudatosság. És ha már itt jártok, véletlenül se hagyjátok ki isteni specialty kávéjukat sem, amit egész egyszerűen tökélyre fejlesztettek.

Elérhetőségek:

Facebookkattints ide
Cím: 2600 Vác, Széchenyi utca 10-12,
Telefonszám: +36 20 615 8573

MANUALBAGS | EGYEDI TÁSKÁK EGYÉNISÉGEKNEK

Manualbags
Fotó: manualbags.com

A MANUALBAGS egy letisztult, minimalista stílusú magyar márka, ahol kézzel készült táskákat és egyéb kiegészítőket találtok, melyek különleges színű és kiváló minőségű textilbőr anyagokból készülnek. És tulajdonképpen minden szetthez és stílushoz passzolnak. Persze ha nem vagytok biztosak benne, hogy melyik szín vagy éppen fazon lenne a tökéletes választás az ajándékozottnak, akkor stílusos ajándékkártyájukkal biztosan nem tudtok melléfogni.

A még különlegesebb megjelenésért pedig akár Ti is egyedibbé varázsolhatjátok kedvenc kiválasztott táskáitokat a Manualbags Creative Hours alkalmak keretin belül. Szuper ajándék egy ilyen csajos workshop tesóval, Anyával vagy barátokkal.

Elérhetőségek:

Webshopkattints ide
Facebook: kattints ide
E-mail: hello@manualbags.com

RIBIZLI ÉDESMŰHELY | OTT, AHOL ÉDESEBB A LEVEGŐ

Ribizli Édesműhely
Fotó: Nyári Eszter Anna

A karácsonyban nemcsak az ünnep a lényeges, hanem maga a várakozás. Ki napokig, ki hetekig készül, aztán pillanatok alatt eltelik az a pár nap. S még így is minden évben varázslatos. Idén 5 féle ízű bejglivel, azonnal vihető kekszválogatásokkal készültek Nektek, hogy megédesítsék számotokra az Ünnepeket!

A váci Ribizli Édesműhely finomságait persze nem csupán az ünnepi asztalra ajánljuk Nektek, de ajándékba is bátran válogassatok az idei ünnepi desszertkülönlegességeikből. A gasztro ajándékokkal egyszerűen nem lehet hibázni. De tényleg!

Elérhetőségek:

Facebookkattints ide
Cím: 2600 Vác, Ady Endre sétány 5.
Telefonszám: +36 30 121 13 51

MY EQUA | ÓVJUK EGYÜTT A KÖRNYEZETET

Évek óta a mindennapjaink részei a stílusos Equa kulacsaink. Soha nem indulunk el nélkülük, legyen szó kirándulásról, suliba/oviba járásról, bevásárlásról vagy éppen játszóterezésről. Tudjuk, úgy tűnhet, hogy cseppek vagyunk a tengerben, de ha csak egy kis jót is teszünk azzal Földünkért és a saját egészségünkért, hogy Equa kulacsot választunk az egyszer használatos műanyagok helyett, máris jobb hely lett a világ. Nem győzzük hangsúlyozni ennek fontosságát.

Csak győzzetek választani folyamatosan bővülő kínálatukból; a rozsdamentes acél termoszaik, a csodaszép boroszilikát üveg és praktikus BPA mentes műanyag kulacsaik közül. Az idei limitált kiadású, karácsonyi kulacsukról nem is beszélve, valami hihetetlenül szép lett!

Elérhetőségek:

Webshopkattints ide
Facebookkattints ide
Telefonszám: +36 30 474 6055
E-mailsales@myequa.hu

Kellemes karácsonyra hangolódást és nagyon boldog ünnepeket kívánunk!

Megosztás:

Ez a lista fogja megkönnyíteni az életedet idén karácsonykor!

Gondosan görgesd végig az alábbi összeállítást, melyben 10 szuper szálláshelyet és 6 különleges vállalkozást fogsz megismerni, és nagy valószínűséggel ott lapul egy tuti karácsonyi ajándék is, ami csak arra vár, hogy felfedezd!

Szálláshelyek

Natura Hill Zebegény

A Natura Hill Zebegényben, a Dunakanyar talán legszebb részén, a Duna fölött és a Börzsöny kapujában helyezkedik el. A birtok egy két hektáros területen épült fel a Hodik család álmaként és 2014-ben nyitotta meg kapuit. Jelenleg 11 db 4*-os butik szobával, 35 fős Michelin ajánlásos étteremmel és két wellness részleggel várja vendégeit.

SZÉP kártya elfogadás: OTP, MKB, K&H

Börzsönyi Ékszerdoboz - Kismaros

Érezd az erdőt! A hamisítatlan erdei hygge szállásélményt a  jacuzzi, finn szauna és a hideg, sós merülődézsa egészíti ki. A KAMADO JOE JUNIOR smoker luxus élménnyé varázsolja számotokra a grillezést. A kerti tűzrakóban bográcsozhattok és nyársalhattok. Rendelhettek reggeli kosarat és szuper EXTRA BRUNCH-ok közül is válogathattok.

SZÉP kártya elfogadás: OTP, MKB, K&H

Fülemüle Vendégház - Zebegény

Az újonnan épült Fülemüle Vendégház Zebegény nyaraló övezetében található, lenyűgöző panorámával a Dunára, a Pilis- és a Visegrádi-hegységre. A Vendégház elrendezését tekintve két hálószobás, egy fürdőszobás, valamint egy nappali-konyha étkező rész található benne. Teljesen felszerelt konyha és kert várja a pihenni vágyókat. A kertben fafűtésű dézsa gondoskodik a kellemesebb pihenésről.

SZÉP kártya elfogadás: OTP

Csendilla Vendégház - Zebegény

A Dunára néző fantasztikus panoráma a Csendilla Vendégház esetében is adott, a napnyugta itt valóban lélegzetelállító élményt nyújt egy pohár finom bor mellett a teraszon, vagy a tökéletes hőfokra hangolt fürdődézsában ülve. A hűvösebb napokon a kandalló melege mellől élvezhetjük a táj szépségét. A kerti sütögetőnél minden eszköz adott egy felejthetetlen grill vagy bogrács partyhoz!

SZÉP kártya elfogadás: OTP

Padláskincsek Birtok - Nagybörzsöny

A Padláskincsek Birtok 3 vendégháza a méltán népszerű Nagybörzsöny központjában található. A vendégházak a környékre jellegzetes, sváb stílusjegyeket őrző teljeskörűen felújított épületek. Az 5, 7 illetve 9 fős házak mindegyike rendkívül jól felszerelt, vintage bútorokkal van berendezve. A kertben lehetőségetek van sütögetni és bográcsozni (akár rossz idő esetén is), vagy nyakig elmerülni a dézsafürdőben / jacuzziban (háztól függően).

SZÉP kártya elfogadás: OTP, MBH, K&H

Romantic Rose Viewhouse - Zebegény

Már a szlogen magával ragad: A kétszemélyes szálloda!
A vendégházból felejthetetlen panoráma nyílik a Dunakanyarra, ráadásul ha szeretitek a természetet, vagy egy elképesztően romantikus környezetet kerestek, akkor jó helyen jártok. Az erdei szállásélményt a panorámás, szabadon álló kádas hálószoba és hatalmas terasz egészíti ki, ahol az egész évben fűthető medencéből élvezhetitek a bámulatos kilátást.

SZÉP kártya elfogadás: OTP, MKB, K&H

Rosinante Fogadó - Szigetmonostor

A festői Szentendrei-sziget szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban megbúvó Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó*** tökéletes helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz. A szálloda 22 kényelmes, egyedien berendezett és felújított szobával, családias étteremmel, megújuló konyhával, romantikus kerttel, szaunával, nyitott medencével és szabadtéri pezsgőfürdővel várja vendégeit a Dunakanyarban.

SZÉP kártya elfogadás: OTP, MKB, K&H

VIBE Nagymaros

japandi stílusú 2 fős ház már önmagában elképesztően hangulatos, ahol minden a maximális vendégélményről szól! Itt nem viccelnek, amikor luxus vendéglátásról van szó: privát magaslespanoráma hintaHotspring jacuzzi, egyedi franciaágy, Love Lamp, szóval gyakorlatilag minden. Tegyetek szert egy VIBE ajándékutalványra, hogy Ti, vagy szeretteitek átélhessék a Dunakanyar legjobb rezgéseit.

SZÉP kártya elfogadás: OTP

Thermal Hotel Visegrád

A Thermal Hotel Visegrád****superior a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, nyugodt, barátságos környezetben helyezkedik el, a Pilisi Parkerdő szomszédságában. A szállodában 164 db kétágyas szoba és 10 lakosztály került kialakításra. A szobák és a lakosztályok is garantált feltöltődést biztosítanak, legyen szó párokról, családokról vagy baráti társaságokról. A különleges hangulatú Lepence Spa wellness részlegen, közel 3000 nm alapterületen, 7 db medencével, szaunaparkkal és tepidáriummal várják a vendégeket.

SZÉP kártya elfogadás: OTP, MKB, K&H, MBH

Edenrock Stairs - Leányfalu

Az Edenrock Stairs esetén választhattok standard és superior hotel szobák közül, de egy 6 fős családi apartman is található az Edenrock birtokán, ahonnan a Dunát és a Szentendrei-szigetet csodálhatjátok az ablakokból. A szálláshely wellness részlege, a billiárd, a bekészített társasjátékok és a reggeli minden vendég számára elérhetőek, érkezzetek akár a hotelbe vagy az apartmanba. Akik imádják a minőségi reggeliket, szeretnek túrázni és átélni a páratlan Dunakanyar életérzést, számukra az Edenrock Stairs lehet a tökéletes karácsonyi ajándék.

SZÉP kártya elfogadás: OTP, MKB, K&H, MBH

Különleges termékek ajándékba

GABKO CHILI

SEMMI SALLANG, CSAK A VILÁG LEGERŐSEBB CHILIPAPRIKÁI

Ha csak annyit mondunk: bitang erős, világbajnok Gabko chili, szerintünk a legtöbben már tudjátok miről van szó. Hazánk legnépszerűbb chilis termékei Nagymarosról indulnak útjukra, hogy aztán egyedi ízvilágukkal fűszerezzék meg a mindennapjainkat. A GaBko Chili webshopján már több mint 40 termék közül választhattok.

LILLA SELLEI BAGS

TÁSKÁK (NEM CSAK) ANYÁKRA SZABVA

Lilla táskái praktikusan softshell anyagból készülnek, melyek egyedi mintáját férjével közösen álmodják meg. Ráadásul minden szezonban új kollekcióval rukkol elő a márka. Ha elvesznétek a minták rengetegében, azt javasoljuk, hogy tegyétek a kosárba ajándékutalványukat, azzal garantáltan nem lehet melléfogni!

LIBRA DELIKÁT - Vác

EGY HELY AZOKNAK, AKIKNEK SZÁMÍT, HOGY MIT ESZNEK

Vác egyik legklasszabb kisboltja karácsony előtt is szuper választás, akár ajándékot kerestek, akár az ünnepi asztal ízeit dobnátok fel valami isteni ínyencséggel. Kínálatuk minőségi magyar élelmiszereket ölel fel, találhatóak itt többek között kisüzemi sörök, mennyei szaloncukrok, teák és szinte minden, amit a multik polcain hiába keresnétek. 

MANUALBAGS

EGYEDI TÁSKÁK EGYÉNISÉGEKNEK

Ribizli Édesműhely - Vác

 

OTT AHOL ÉDESEBB A LEVEGŐ…

A karácsonyban nemcsak az ünnep a lényeges, hanem maga a várakozás. Ki napokig, ki hetekig készül, aztán pillanatok alatt eltelik az a pár nap. S még így is minden évben varázslatos. Idén 5 féle ízű bejglivel, azonnal vihető kekszválogatásokkal készültünk Nektek, hogy megédesítsük Nektek az Ünnepeket!

MY EQUA

ÓVJUK EGYÜTT A KÖRNYEZETET ÉS ÉLVEZZÜK AZ ÉLETET

Egy Dunakanyar és természetimádó barátnak vagy családtagnak itt biztosan találtok olyan ajándékot, aminek nem fogja elkérni a blokkját, hogy kicserélje karácsony után. Csak győzzetek választani a rozsdamentes acél, a csodaszép boroszilikát üveg és a praktikus BPA mentes műanyag kulacsaik közül.

még Ennyi időd van beszerezni az ajándékokat:

nap
óra
perc
másodperc
Sajnos erről az ajánlatról lemaradtál...

 

KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!