Dunakanyar programajánló

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Túra Visegrád felett: a Szeretet Útján

május 20 10:00 15:00

Fotó: CsillaGtúrák

Hallottál már a Pálos útról? Az út során bizonyos pontokon a befelé figyelést segítő gondolatok, elmélkedések találhatók – a pálos rend, Esztergomi Boldog Özséb és a hajdani pilisi remeték lelkiségének jegyében. A túrán közösen járjuk végig az út első részét, ami a Visegrád felett található legszebb útvonalakon vezet majd minket.

Pecsételő helyek nyomába is eredünk, így akkor is érdemes lesz velem tartanod, ha gyűjtöd a Szép kilátások Visegrádi-hegység jelvényszerző túramozgalom pecséteket!
Távolság: 16 km, 460 m szintemelkedéssel.

Hirdetés

Nehézségi fokozat:⭐⭐⭐⭐ (hosszabb, egész napos kirándulás 300-400 m szintemelkedéssel, helyenként nehezebben járható szakaszokkal) Kezdő túrázókat is szeretettel várok, akik próbára tennék magukat egy egész napos túraprogramon. Gyerekeket is szeretettel várok 6 éves kor felett.

Részvételi díj: felnőtteknek 4 000 Ft, gyerekeknek: 2 000 Ft
Barangoló kártya tulajdonosok részére felnőtteknek 3 000 Ft, gyerekeknek 1 500 Ft. Az ár tartalmazza: a túravezetést és szervezést az MTSZ által minősített bronzjelvényes túravezetővel.

A túrára korlátozott számban lehet jelentkezni, az alábbi linken található űrlap kitöltésével:
https://csillagturak.hu/tura-visegrad-felett/
Információ a Barangoló kártyáról:
https://csillagturak.hu/barangolo_kartya/

A jelentkezést követően e-mailen kapsz visszaigazolást és információt a részvételi díj befizetésével kapcsolatban.

A jelentkezéssel elfogadod, hogy a túrán saját felelősségre veszel részt. Az időjárás és a terepviszonyok függvényében a program vagy az útvonal módosításának jogát fenntartom!

A jelentkezők részére a részletes programról és minden tudnivalóról az indulás előtt 2 nappal küldök e-mailes tájékoztatót!

Kalandra fel!

Facebook esemény: KATT IDE.

View Szervező Website

Visegrád, 2025 Magyarország + Google Térkép
Megosztás: