Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Az ilovedunakanyar.hu portál oldalait Greff Tibor E.V. (1152 Budapest, Juhos utca 10. Fsz. 1., továbbiakban Greff Tibor E.V.) üzemelteti.

Felelősség kizárása

Az ilovedunakanyar.hu oldalainak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, az ott hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az ilovedunakanyar.hu portál üzemeltetője, Greff Tibor E.V. nem felel.
Az ilovedunakanyar.hu portál harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben Greff Tibor E.V. tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a portálról. Ezen felül Greff Tibor E.V. az általa használt linkek, illetve az általuk lehívható weboldalak, valamint a portálon megjelenő hirdetések tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.
A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, valamint az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.

Az ilovedunakanyar.hu tartalma

Az ilovedunakanyar.hu portálon található tartalom Greff Tibor E.V. szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.
A szöveges tartalom másodközlése kivonatos formában a forrás megjelölésével, Greff Tibor E.V. előzetes írásbeli jóváhagyása mellett, az ilovedunakanyar.hu nyitóoldalára (https://ilovedunakanyar.hu/) mutató link elhelyezésével lehetséges.
Az ezzel kapcsolatos igényeket az info@ilovedunakanyar.hu e-mail címre várjuk.
Adatvédelmi szabályzatunk ide kattintva olvasható.
Oldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk. Erről bővebben itt olvashat.
Greff Tibor E.V.
Székhely: 1152 Budapest, Juhos utca 10. Fsz. 1.
Postai cím: 1152 Budapest, Juhos utca 10. Fsz. 1.
Nyilvántartási száma: 50205664
Adószám: 67419625-2-42

Web: ilovedunakanyar.hu
E-mail: info@ilovedunakanyar.hu  
 
Tárhely szolgáltató:
Websupport Magyarország Kft.
Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Email cím: support@websupport.hu
Megosztás: