Blog

karácsonyi ajándéktipp Dunakanyar

Top 5 karácsonyi ajándéktipp Dunakanyar imádóknak!

Elég volt az unalmas, sablonos ajándékokból, amelyekre néhány nap múlva már nem is emlékszünk! A legjobb karácsonyi ajándék mindig személyre szóló, és olyan élményt garantál, amit nem felejtünk el egyhamar. Gondoskodj róla, hogy szeretteidnek idén olyan élményajándék kerüljön a karácsonyfa alá, amely igazi, őszinte mosolyt csal az arcukra! Mutatjuk, idén melyik a top 5 karácsonyi ajándéktipp Dunakanyar imádóknak!


Völgyház Zebegény

Ajándékozz élménypihenést a Dunakanyarban!

A friss levegő, Zebegény vendégszeretete, és a Duna közelsége azonnal megszeretteti magát azokkal, akik egyszer megízlelik a bájos kis település hangulatát. A Völgyház Zebegény pedig gondoskodik arról, hogy az itt eltöltött pihenés valódi élmény legyen azok számára, akik a Börzsöny lábánál szeretnék élvezni a természet közelségét, nem csak nyáron, de télen is.

Ajándékozz élménypihenést szeretteidnek a Dunakanyar egyik legkedveltebb vendégházába, ahol a téli napokon jóleső érzés elbújni a  szürke hétköznapok elől, és megpihenni a kandalló mellett egy bögre forró tea és egy jó könyv társaságában. A nagy téli séták, az udvar végében csordogáló Medresz-patak, és a Völgyház vidékies, skandináv stílusú berendezése garantáltan segít a kikapcsolódásban.

Egy hétvége vagy akár egy egész hét pihenés a lehető legjobb ajándék a gyermekbarát szálláshely vendégszeretetében! Erre az ajándékra egész évben szívesen emlékszik majd vissza az, aki téli emlékeket gyűjt a Völgyház ölelésében!


Renaissance Étterem

Középkori lakoma Visegrádon

Renaissance Étterem, Visegrád
Fotó: Renaissance Étterem

A gasztro-különlegességek elkötelezett hívei számára igazán különleges karácsonyi ajándék lesz egy lakoma Visegrád szívében, a Salamon-torony közvetlen közelében található Renaissance Étterem hangulata visszarepít bennünket a középkorba. Az étterem nem csak izgalmas korabeli ízekkel várja vendégeit, de a lovagi torna szerdán és szombaton valóságos múltidéző programmal teszi még különlegesebbé a visegrádi látogatást.

Az étterem ráadásul olyan mesterien ötvözi a középkori receptek és a modern konyhatechnológia újdonságait, hogy erre a lakomára garantáltan emlékezni fog az, akit megajándékozol vele. Mátyás király kedvenc sültjei nem tévednek!

Lepd meg szeretteidet egy Renaissance-ajándékutalvánnyal, és gondoskodj róla, hogy örök élmény legyen számukra ez a rendhagyó reneszánsz kikapcsolódás!


Hotel Visegrád****

Ajándékozz visegrádi wellness kikapcsolódást!

ajándékutalvány Hotel Visegrád
Fotó: Hotel Visegrád

Egy visegrádi wellness élmény egyértelműen mesés karácsonyi ajándék, ráadásul a Hotel Visegrád olyan kikapcsolódást ígér, amely nem csak karácsony táján, de a hideg téli napokon, és a tavasz közeledtével is feltölti energiával szeretteidet! Egy ajándékutalvány a lehető legjobb ajándék, főleg akkor, ha élményt ajándékozol vele.

Mi lehetne tökéletesebb élmény, mint egy ebéd a Sirály étteremben, egy vasárnapi wellness a családdal, vagy egy pihentető téli kikapcsolódás Visegrádon? A Hotel Visegrád wellness részlege finn-, és infra szaunával, gőzkabinnal, fűtött vizű beltéri medencével és panorámás élmény pezsgőfürdővel várja a vendégeket, emellett a Királyi Palota felkeresése, vagy egy lovagi torna a Salamon-toronyban szintén emlékezetes visegrádi program lesz majd!

Ajándékozz wellness kikapcsolódást, ajándékozz élményt! A Hotel Visegrád ajándékutalványa csak jó döntés lehet!


Lilla Sellei Bags

Magyar designer táska a karácsonyfa alá!

Lilla Sellei Bags ajándék
Fotó: Lilla Sellei Bags

A Lilla Sellei Bags márkáról biztosan hallottál már, Séllei Lilla táskái karakteresek, egyediek és utánozhatatlanok, legyen szó hátizsákról, övtáskáról, vagy éppen pelenkázó táskáról. A táskák könnyedén variálhatók egymással, mintájuknak köszönhetően pedig remekül megállják a helyüket szettben is. Mi már csak tudjuk, hiszen örömmel viseljük Lilla táskáit a Dunakanyar településeit járva!

Ha azt szeretnéd, hogy szeretteid számára a karácsonyfa alatt idén egy vagy akár több igényes, és értékes magyar kézműves termék lapuljon, akkor ajándékozz nekik a Lilla Sellei Bags táskákból! Idén decemberben ráadásul egy limitált darabszámú kapszulakollekció is készült Rimóczi Zsófival, amelyben a natúr, meleg, földszínek dominálnak.

A praktikus és egyedi magyar designer táskák között bringatáskákra, koktéltáskákra, és gyerek hátizsákokra is lecsaphatsz, így akár a család apraja-nagyjának is választhatsz innen karácsonyi ajándékot! Keresd a kedvenc mintáidat még ma, ne maradj le a lehetőségről!


GaBko Chili

Ütős chili-élmény karácsonykor is!

GaBko Chili Nagymaros
Fotó: GaBko Chili

Ha azt mondjuk, hogy a legjobb magyar chili igazán ütős ajándék lesz a csípős ízek kedvelőinek a karácsonyfa alatt, akkor neked is azonnal a GaBko Chili jut eszedbe, igaz? Nagy Gábor, hétszeres világbajnok chilitermelő neve nem csak Nagymaroson ismert, hiszen a HunHot – Az év chiliszósza versenyen 2016-ban, 2018-ban és 2019-ben is elhozta az Év magyar chiliszósza díjat, emellett számos külföldi versenyről hozott haza arany, ezüst és bronz díjakat is.

A GaBko Chili termékek között extra csípős, csípős, és enyhén csípős szószokra is lecsaphatsz, így azok a szeretteid is örülni fognak az ajándékoknak, akik feketeöves chilifogyasztók, és azok is, akik csak most kezdenek ismerkedni ezzel a világgal.

Nem is lehet kérdés, hogy a gasztroélmények szerelmeseinek innen érdemes kiválasztanod az ajándékokat, amelyek egyedi és különleges ízviláguknak köszönhetően gondoskodnak majd arról, hogy garantáltan emlékezetes élményt szerezzenek. “Semmi sallang, csak a világ legerősebb chilipaprikái!”

Ugye már pontosan tudjátok, hogy a szeretteitek milyen ajándékot látnának szívesen a karácsonyfa alatt? Ne habozzatok, szerezzétek be őket mihamarabb! A személyre szóló, gondosan kiválasztott ajándék csak még értékesebb lesz attól, hogy a Dunakanyarhoz kötődik!

Megosztás: