Blog

karácsonyi ajándéktipp Dunakanyar

Ez a 6 ajándék menti meg a karácsonyi halogatókat

Karácsony táján, amikor a sokadik ugyanolyan unalmas ajándékötlet jut eszünkbe, és kétségbeesetten számoljuk vissza a napokat, úgy érezzük, hogy jó lenne, ha lenne egy tökéletes karácsonyi ajándéklista a kezünkben. Egy lista, amelyen egytől egyig olyan ajándéktippek vannak, melyek nem közhelyesek, és valóban örömöt tudunk velük szerezni annak, akit meglepnénk velük. Máris mutatjuk a mi listánkat, nézzük, melyek a tökéletes karácsonyi ajándéktippek a Dunakanyarban!

 

Ajándéktippek a Dunakanyarból

 

Reméljük, sikerül kiválasztani közülük azt, amelyik a lehető legjobb ajándék lesz a szeretteitek számára. Íme egy újabb bizonyíték arra, hogy a térség milyen remek kincseket és lehetőségeket rejt!

1 GaBko Chili

Ha a csípős ízek elkötelezett híveinek szeretnétek megtalálni a megfelelő karácsonyi ajándékot, akkor ne menjetek tovább, jó helyen jártok. A nagymarosi kötődésű GaBko Chili neve biztosan nem ismeretlen számotokra, elvégre az ország legkiválóbb chili termékeiről beszélünk. Az pedig nem vicc azok számára, akik szeretik a csípős élményeket!

Olyan ajándékot szeretnétek ajándékozni, amit be tudtok tenni a karácsonyfa alá? Vegyétek fel a kapcsolatot Nagy Gáborral, a GaBko chili tulajdonosával, ő szívesen segít nektek összeállítani egy ajándékcsomagot mindenféle könnyfakasztó szósszal, krémmel és egyéb pikáns meglepetéssel.

Jobb választásnak tartjátok az ajándékutalványt? Arra is van lehetőségetek, hogy az utalványt egy borítékban adjátok át, így a csípős finomságokat maga az ajándékozott választhatja majd ki. Annyira menő és ötletes ajándék, nem igaz? (Részleteket ide kattintva olvashattok!)

GaBko Chili

GaBko Chili

2 Völgyház Vendégház

A csodálatos zebegényi panoráma és a Börzsöny közelsége olyan élményt nyújt, amit nehéz felülmúlni. Miért ne okoznátok örömet azzal karácsonykor, hogy egy pihenést ajándékoztok szeretteiteknek a zebegényi Újvölgyben található Völgyház Vendégházba?

A vendégház közelében csordogáló patakok, a Duna közelsége és a friss levegő csak megkoronázza az 1928-ban épült ház egyébként is mesés érdemeit. A klasszikus vidéki stílus kedvelői számára ennél jobb ajándék nem is lapulhat a karácsonyfa alatt.

A Völgyház weboldalán is foglalhattok szállást, majd ezt egy utalvány formájában borítékba csomagolhatjátok, illetve arra is van lehetőség, hogy biankó utalványt vásároljatok, 10.000 Ft és 20.000-os címletekben. Így a megajándékozott dönthet arról, hogy melyik évszakban szeretné a zebegényi ház vendégszeretetét élvezni. (Több információért kattintsatok ide!)

Völgyház Vendégház

Völgyház Vendégház

3 Hotel Silvanus****

A Fellegvár közelében fekvő hotel nem csupán feltöltődést és kikapcsolódást ígér annak, akinek gondtalan pihenést szeretnétek ajándékozni. Ha jártatok már a Silvanusban, akkor tudjátok, hogy az a pillanat, amikor beszálltok a panoráma liftbe, és a szobátok felé haladtok, örökre megszeretteti veletek a Dunakanyar páratlanul szép panorámáját.

A friss levegő és a csodás elhelyezkedés már csak hab a tortán, hiszen ki ne élvezné a kényeztetést, a wellnesst és a kirándulást a környéken, ha ebben a szállodában pihenhet? A szoba típusától, a foglalás időpontjától és időtartamától függően – bármilyen csomagot ajándékozhattok, az akció és a lehetőség egészen Szenteste délutánjáig tart.

Ne késlekedjetek, ajándékozzatok élményt a Dunakanyar egyik legrégebbi és legkülönlegesebb szállodájába! (A részletekről ITT olvashattok!)

Hotel Silvanus**** Visegrád

Hotel Silvanus**** Visegrád

 

4 Royal Club Hotel****

Élvezzétek Visegrád vendégszeretetét abban a hotelben, amely csodás környezetben fekszik, és amelyből gyönyörű a kilátás a környező hegyekre. Nincs olyan családtagotok vagy ismerősötök, aki nemet mondana egy romantikus visegrádi pihenésre, egy kihagyhatatlan wellnessre, vagy éppen egy közös családi kikapcsolódásra, nem igaz?

Akár az aktív, akár a passzív pihenést kedvelitek, itt biztosan találtok olyan programot, ami elnyeri majd a szeretteitek tetszését, ezért is olyan nagyszerű a Royal Club Hotelben élményt ajándékozni. Rejtsetek a fa alá névre szóló, egyedi ajándékutalványt, amellyel felejthetetlen pillanatokat szerezhettek.

Egy pohár finom bor, egy kényeztető wellness medence, vagy frissítő masszázs éppen elég ok arra, hogy közelebbről is megismerkedjetek a hotel remek karácsonyi ajándékcsomag kínálatával! (Még több információt ITT találtok!)

Royal Club Hotel

Royal Club Hotel**** Visegrád

5 Hotel Visegrád****

A családias hangulatú szálloda Visegrád központjában helyezkedik el, és pontosan olyan ígéretekkel kecsegtet, amelyekre mindannyiunknak szüksége van a szürke hétköznapok mellett. Miért ne ajándékoznátok egy pihenést szeretteiteknek abban a hotelben, amely wellness részleggel, bowling pályákkal, fenséges ételekkel és erdei túrákkal kényezteti őket?

Ha igazán pontosak akarunk lenni, akkor ki kell hangsúlyoznunk, hogy a Hotel Visegrád karácsonyi ajándékcsomagjai minden felmerülő igényt maximálisan kielégítenek. Egy vasárnapi családi wellnesstől kezdve a tavaszi feltöltődésig számos ajándék közül választhattok.

Bízzátok magatokat a szálloda vendégszeretetére, vagy lepjetek meg vele egy kedves családtagot, jó barátot. Sosem felejti majd el azokat az élményeket, amelyeket itt szerez! (Részletekért kattintsatok IDE!)

Hotel Visegrád

Hotel Visegrád****

6 Peggy Baby Shop

A váci bababolt a Dunakanyar egyik kis ékszerdoboza, ahol fantasztikusan ötletes dizájner termékek közül válogathattok. Remek ajándékokra bukkanhattok itt, ha igazán egyedi, magyar alkotók által megálmodott termékekkel szeretnétek meglepni a kisgyerekes ismerőseiteket.

Legyen szó vidám kiscipőkről, takarókról, rágókákról, vagy akár babaruhákról, itt garantáltan minőségi dolgokra lelhettek, amelyek nem sétálnak veletek szembe minden sarkon. Ha van olyan szerettetek, aki biztosan örülne egy ilyen meglepetésnek, ne habozzatok, keressétek fel a Peggy Baby Shop-ot!

Külön öröm, hogy az üzletben 500 Ft – 50.000 Ft között bármilyen címletű ajándékutalványt vásárolhattok, így nem muszáj nektek kiválasztani a sok szépség közül, hogy mi kerüljön a fa alá. (További információt ITT találtok!)

Peggy Baby Shop Vác

Peggy Baby Shop

Ugye már pontosan tudjátok, hogy kinek mit ajándékoztok karácsonyra? Ezek az ajándéktippek a Dunakanyarban garantáltan nagy meglepetést okoznak majd, és mindenki érezni fogja, hogy ti valóban nagy hangsúlyt fektettetek a meglepetések kiválasztására.

Ajándékozzatok személyre szóló élményt, tegyétek izgalmassá az ajándékozás pillanatát!

Borítókép: Kaszás Gergő Photography

Megosztás: