Lilla Sellei Bags

Lilla Sellei Bags

Lilla Sellei bemutatóterem

INFORMÁCIÓK

Cím

Veresegyház, Fő út 17/a

Telefon

+36 30 512 3016

E-mail

lillaselleibags@gmail.com

Lilla Sellei Bags showroom

A 2021-es év egyik célkitűzése az volt, hogy a korábbi irodából egy reprezentatívabb helyre költözzön a Lilla Sellei Bags. Egy olyan hely volt az álmunk, ahova örömmel térnek be a környékbeli rajongók, ahol bármikor meg lehet csodálni a táskákat, valamint közösségi térként is funkcionálhat a helyi anyukáknak a pandémia elmúltával. Mi sem hittük, hogy ilyen gyorsan, már rögtön februárban valóra válik az álmunk! Örömmel látunk mindenkit előzetes bejelentkezés után új, veresegyházi showroomunkban, aki szeretné élőben megnézni a színeket, a mintákat vagy felpróbálni a mellényeket, ruhákat.

A Lilla Sellei Bags showroom sztori

A showroom térben egy olyan különleges, fesztelen hangulatot szerettünk volna teremteni, ahol a betérő rajongók jól érezhetik magukat, és ami nem veszi el a hangsúlyt a táskákról. Fontos szempont volt, hogy a helység fotóstúdióként is jól használható legyen a későbbiekben. A berendezés során a design után a fenntarthatóság és a költségek alacsonyan tartása volt a legfontosabb szempont, ezért nem véletlen, hogy Pálmai Gabi a Lom Design Show enteriőrtervezője volt a segítségemre.

A korábban napsárga falak közül hármat saját kezűleg festettem fehérre, a negyediket a férjem kente le szürkére. A ruhaállványok, kis asztalok és polcok a régi helyen is megvoltak, ezekkel a vevők is találkozhattak a Pici Piacokon, hiszen ott is ezeken lógnak a portékák. A kanapé a Marketplace-ről érkezett, a retro dohányzóasztal az otthonunkban volt korábban, ahogyan a hatalmas jukka pálma is, a piros szőnyeget pedig az enteriőrtervezőtől lomiztam. A négyzetes párnákat magam varrtam, a mintákat dekorfilccel kézzel rajzoltam rájuk.

Galéria:

Település

Térkép

Látnivalók a környéken

Megosztás: