Blog

Szigetmonostor - A béke szigete

Szigetmonostor – A béke szigete ONLINE FILMBEMUTATÓ!

Szigetmonostor – A béke szigete című dokumentumfilm előzetesét először nálunk láthatjátok online, melyben olyan életképekkel találkozhattok, amelyek az apró település, és környezetének mesés lehetőségeit, és vidám mindennapjait mutatják be!

Hirdetés

Végtelen szántóföldek, vidám macskaköves utcák, napraforgó mezők, madárcsicsergés, friss levegő, lovaglás, hűsölés a Duna-parton. Érzitek a harmóniát és a nyugalmat? Irány Szigetmonostor, a kemény focimeccsek, izgalmas biciklitúrák, romantikus szabadtéri esküvők, bográcsos lecsófőzések, kézműves vásárok, vidám strandolások, üdítő evezések, és felejthetetlen élmények színtere!

Reméljük, hogy a film meghozza a kedveteket ahhoz, hogy a fent ígért ízeket, illatokat, pillanatokat és élményeket megtapasztaljátok! Kezdődjön a vetítés, repüljetek velünk a Szentendrei-sziget legszebb részére!

Szigetmonostor – A béke szigete

Czikora Tamás, Kovács Attila, és Kovács Tibor filmje Szigetmonostor Önkormányzata és a Hunard video jóvoltából készült. A teljes filmet szintén az I Love Dunakanyar oldalain láthatjátok majd először online, méghozzá 2018. március 23.-án! Ugye ti is számoljátok már a napokat?

Megosztás: