Blog

Szentendrei Sörmajális

Indul a Szentendrei Sörmajális – a pikáns élmények fellegvára!

Szabadtéri koncertek, gasztronómiai élvezetek, hazai, és nemzetközi kézműves, kisüzemi és nagyüzemi sörkülönlegességek, tehetségkutató verseny és gyermekprogramok várnak benneteket a Szentendrei Sörmajális területén 2018. április 28. – május 1. között, ahol összebarátkozhattok Szentendre most bemutatkozó sörével, az ISTER-rel is. Ezt kár lenne kihagyni!

Hirdetés

Ha emlékeztek még a régi majálisok hangulatára, akkor tudjátok, hogy fantasztikus programokkal és utánozhatatlan pezsgéssel várták az érdeklődőket. Ilyen lesz a Szentendrei Sörmajális is, csak elképesztően friss és trendi köntösbe bújtatva.

Szentendrei Sörmajális 2018

A nagy érdeklődésre való tekintettel immár két helyszínre – a Duna korzóra és a Dumtsa Jenő utcába – várják a szervezők a látogatókat. Mindkét helyre érdemes a négy nap alatt többször is ellátogatni, hiszen szerencsére egyetlen alkalom garantáltan nem lesz elég a gasztro kíváncsiságotok kielégítésére.

Szentendrei Sörmajális

Sör – sör – sör

A Duna korzón található Gasztroutcában kulináris különlegességeket és páratlan nagyüzemi söröket kóstolhattok. A Dumtsa Jenő utcában lévő Kézműves Sörkorzón pedig az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kézműves sörökkel találkozhattok, meglepő ízekkel, színekkel és összetevőkkel társítva.



Koncertek

Mi ennél az ígéretnél már körbetelefonáltuk a barátainkat, hogy tegyék szabaddá magukat április 28-tól május 1-ig…
És akkor még nem is említettük a rendezvény hihetetlen koncertkínálatát, ugyanis a négy nap alatt együtt bulizhattok a Fish!, a Kiscsillag, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, Maszkura és a Tücsökraj, és a Blahalousiana koncertjén.

Szentendrei SörmajálisA majális első napján, szombaton olyan emlékzenekarok lépnek fel, mint a The BlackBirds – beatles emlékzenekar, az ACid/DC, illetve a 100% Rolling Stones tribute: a Stoned. Őket követi Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, majd egy fergeteges hangulatú utcabál. A vasárnapi nap a rock zene kedvelőinek nagy kedvence lesz. Fellép például a Cool Head Klan, a Maszkura és a Tücsökraj és az eredetileg hobbi zenekarként induló pécsi Kiscsillag is.

Programok

Hétfő délután 13 órakor kezdődik a Duna korzó nagyszínpadán a II. Szentendrei Nagyszínpad Könnyűzenei Tehetségkutató verseny, amelyre két kategóriában – együttes-zenekar, és szóló ének – jelentkezhetnek azok a fiatal zenészek, akik szeretnék megmérettetni és megmutatni magukat a zsűrinek és a közönségnek. Kedden a szentendrei civil szerveztek és egyesületek, valamint a sportegyesületek is bemutatkoznak majd a Duna korzón.

Szentendrei SörmajálisA rendezvény minden korosztály számára csábító lehet, már csak azért is, mert Szentendre mindig ütős, és emlékezetes programok emlékét hagyja a városba látogató turistákban.

Színes élmények és ízekben gazdag gasztronómiai fondorlatosságok várhatóak az idei sörmajálison is. Nem kell megijedni, bőven lesz még fesztivál Szentendrén, a Sörmajális pedig várhatóan megmutatja majd, mit tud ez a pici város!

Megosztás: