Blog

Szigetmonostor - A béke szigete

Szigetmonostor – A béke szigete filmbemutató

Elérkezett a pillanat, mától mindannyian megtekinthetitek a várva várt, Szigetmonostor – A béke szigete című dokumentumfilmet! A film az apró település, és környezetének mesés lehetőségeit, és vidám mindennapjait mutatja be, mindeközben egy drónnal kalandozhattok a káprázatos Szentendrei-sziget felett.

Végtelen szántóföldek, vidám macskaköves utcák, napraforgó mezők, madárcsicsergés, friss levegő, lovaglás, hűsölés a Duna-parton. Érzitek a harmóniát és a nyugalmat? Irány Szigetmonostor (A béke szigete), a kemény focimeccsek, izgalmas biciklitúrák, romantikus szabadtéri esküvők, bográcsos lecsófőzések, kézműves vásárok, vidám strandolások, üdítő evezések, és felejthetetlen élmények színtere! Reméljük, hogy a filmelőzetes meghozta a kedveteket ahhoz, hogy a fent ígért ízeket, pillanatokat és élményeket megtapasztaljátok!

Hirdetés

Czikora Tamás, Kovács Attila, és Kovács Tibor filmje Szigetmonostor Önkormányzata és a Hunard video jóvoltából készült, rengeteg munkával, még több szívvel, és egy csipet varázslattal. Ha kíváncsiak vagytok a film készítésének részleteire, bátran keressétek fel a Szigetmonostor Faluházat, Kovács Attila, a Faluház vezetője szívesen beavat benneteket néhány kulisszatitokba, és megosztja veletek, hogy miben rejlik a film egyediségének titka.

Szigetmonostor - A béke szigeteHa még közelebb szeretnétek érezni magatokhoz Szigetmonostor pezsgését, nyugalmát, színeit, illatait, fényeit, fesztiváljait és üdítő hangulatát, helyezkedjetek el egy kényelmes fotelben, dőljetek hátra, tegyétek fel a lábatokat, és merüljetek el az élményben. Még jobb ötlet, ha a nagymamát, nagypapát, a szomszédot és a mogorva kolléganőt is a monitor elé ültetitek, garantáltan kellemes perceket szerezhettek nekik!

Figyelem! A megtekintés erősen ajánlott, a film függőséget okozhat! Kezdődjön a vetítés, repüljetek velünk Szigetmonostorra, a béke szigetére!

Megosztás: