Blog

Western style

Western style – egy kis inspiráció

Van néhány olyan trend, amely ugyanolyan időtlennek és klasszikusnak tűnik, mint a cowboyok ihletésű western divat. Amikor végre beköszönt a jobb idő, szuper érzés belebújni egy velúr rojtos kabátba, vagy éppen egy kényelmes western csizma párba. Ezek a divatirányzatok előkelő stílusban pompáznak, a rodeo-ready farmertől a paisley mintás préri ruhákig. Mintha egyenesen a ranch-ról származna a szerelés. A rodeo wear módija kultikus követőtáborral is rendelkezik, köztük hírességek és street style sztárok egész sorával. Te közéjük tartozol?

Kinek való ez a stílus?

A western style tökéletes, ha szereted a vintage megjelenést és az egyedi ruhákat. Modern esztétikája, organikus szövetei és meleg tónusai ideálisak az eredeti megjelenés megteremtéséhez. A vadnyugati időszak által ihletett cowboy esztétika egy country divatstílus Amerikából. A western ruhák jellegzetesek és unikálisak, hosszú western csizma opciókkal és Stetson kalappal a főszerepben. Olvass tovább, ha téged is megfogott ez a stílus, és némi inspirációra van szükséged az ilyen jellegű outfitek mindennapokba illesztése kapcsán. Segítünk abban, hogy jól öltözz, és jól érezd magad eredeti és egyedi retro vagy vintage ihletésű ruhákban. Annak érdekében, hogy divatos, stílusos és modern megjelenést érj el, íme, néhány a legjobb western megjelenések közül, amelyeket bármikor alkalmazhatsz, hogy valóban hamisítatlan kombinációkat kreálj.

Western csizmák

A cowboy és cowgirl csizmák kétségtelenül fontos pillanatokat élnek át manapság. Tisztelegj a western ihletésű trendnek egy klasszikus párral, amelyet akár egész évben viselhetsz. Hogy hol szerezheted be? A CCC üzletlánc egy egész western kollekcióval kedveskedik a stílus szerelmeseinek, és személyes preferenciáid szerint online és helyhez kötött vásárlással is lebonyolíthatod a beszerzés procedúráját. Egy kendőt okvetlenül válassz mellé, szépsége a sokoldalúságában rejlik. Hordhatod a nyakadban, beletekerheted a hajadba, rákötheted a csuklódra vagy a cowboy-kalapodra – akárhogyan is formázod, a kiegészítő tökéletes befejezése bármely nyugati ihletésű outfitnek.

Mivel kombináljuk?

A farmer a kézenfekvő választás minden komoly gaucho számára. Válassz olyan márkák modelljei közül, amelyeknek gyökerei és szíve az ónyugathoz kötődik – mint például a Levi, a Cinch vagy a Wrangler –, hogy elérhesd az igazi eredeti és hamisítatlan farmer megjelenést. A bootcut szabás kiválóan alkalmas a laza vidéki stílushoz, míg a sötétebb, karcsúbb fazonok jobban beilleszthetők a kortárs trendekbe. Ne feledkezz meg róla, hogy az igazi western farmer mindig kék. És mitől lesz egy felső western style-párti? Nos, a farmer textúra, a kockás minta, a patentos zsebek, a rojtok és hímzések csak néhány attitűd, ami kapásból a vadnyugat kalibereibe repít. De a fókuszod mindig alul és felül legyen, mert bármely vintage outfit alapját a cowboy sapkák és cowboy csizmák adják. Úgyhogy, ahogy már említettük, szükséged lesz egy kiváló minőségű cowboy sapkára is. Válassz egy sokoldalú stílust egy megbízható márkanévtől, mint például a Stetson és a Resitol!

Borítókép: ccc.eu

(X)

Megosztás: