Blog

Sződligeti horgásztó videó

Sződliget varázslatos horgásztava egy pacsirta szemével

Van a Dunakanyarban egy egyedülálló hangulatú horgásztó, mely több fotóst is megihletett. Ezúttal egy kiváló dórn videót készített itt, Bujtás Zoltán. Sződligeti horgásztó videó!

Skanzen – Múzeumok Éjszakája
Hirdetés

A sződligeti horgásztóval az utóbbi időben egyre többször találkozhatunk különböző fórumokon, ami nem meglepő, hiszen egészen csodálatos környezetben található. Ködös reggeleken misztikus arcát mutatja a táj, amit Dvornik Gábor fantasztikus képe tud igazán visszaadni (a National Geographic a nap képének választotta 2015-ben).

Tehát a következő videó egy igazán kivételes horgásztóhoz kalauzol el titeket a következő 2 percben (Sződligeti horgásztó videó):

A tavat nem olyan egyszerű megközelíteni, de van amiért érdemes egy kicsit bóklászni a fák között vezető földúton.
Próbálunk segíteni:

Vác irányából Sződligetre érkezve, a lámpa után balra kell fordulni a Rábai Cukrászda mellett (nem az M2-es irányába vezető uton, hanem utána). Az első lehetőségnél forduljatok jobbra, majd balra és az erdei úton jobbra, majd megint balra. Tök egyszerű, nem??? 🙂 (a helyiek segítőkészek, kérjetek eligazítást ha szükséges). Fontos lenne, hogy az erdei út előtt tegyétek le az autókat, lehetőleg már a cukrászdánál, hogy ne zavarjuk sem a természetet, sem a horgászokat a brümmögéssel. Ennyi séta igazán belefér.

Jó szórakozást kívánunk!

Megosztás: