Blog

Mahart sétahajó

Válts jegyet egy zenés-vacsorás sétahajózásra

Képzeljétek magatok elé a legszebb dunai naplementét, a leghívogatóbb svédasztalt, és a ’70-80-as évek remek slágereit. Fűszerezzétek meg egy csipet menetszéllel, a dunai levegő illatával, és máris egy olyan pazar élmény kellős közepébe csöppentek, melyet csak egy zenés-vacsorás sétahajón élhettek át, a Duna közepén.

Skanzen – Múzeumok Éjszakája
Hirdetés

Mielőtt azonban jegyet foglalnátok a legközelebb induló hajóra, poroljátok le otthon a fényképezőgépeket, és ellenőrizzétek, hogy van-e elég hely a memóriakártyán, mert ezen az utazáson garantáltan tízszer annyi fotót fogtok készíteni, mint amennyit először terveztetek. Szükségetek lesz még egy kényelmes táncos cipellőre, és arra, hogy hangosan korogjon a gyomrotok este hétre, ugyanis ekkor fekszik rá a Rákóczi vagy a Budapest hajó az első hullámra.

Kezdődjön az utazás, hangolódjatok rá a lehető legjobb hajós programra!

Mahart sétahajó

A hajózás élmény!

MAHART PassNave zenés-vacsorás sétahajójáról megcsodálhatjátok a naplemente fényében a főváros vízpart menti látványosságait, így a Parlamentet, a Margit-szigetet, a Budai Várnegyedet, a Halászbástyát, a Várkert Bazárt, és a Citadellát is. Amint lemegy a nap, a szürkületben még szebben mutatnak a kivilágított Duna-hidak, ilyen a Lánchíd, vagy éppen a Szabadság híd, de a Gellért-hegyi barlang bejárata is látszik a fedélzetről.

A háromórás utazás alatt rengeteg fotót készíthettek magatokról, vagy Budapest legszebb látványosságairól, és akkor még nem beszéltünk a büfévacsoráról, és a Beatangok zenekar zenei repertoárjáról! Nyugodtan mutassátok be Fred Astaire-t is megszégyenítő táncmozdulataitokat, de ezen a hajón azt is örömmel fogadják, ha a híres Jackson-féle „moonwalk” koronázatlan királyai vagytok.

Mahart sétahajó

Kulináris élmények, fülbemászó dallamok

Az élőzene varázsa még jobban élvezhető egy Duna közepén ringatózó hajón, hát még az ínycsiklandozó menüsorlátványa! Megkóstolhatjátok a füstölt pisztráng mellett a kolozsvári töltött káposztát füstölt csülökkel, az édesszájúak pedig bizonyára örülni fognak a mini desszerteknek és a házi vegyes réteseknek.

A programjegy ára tartalmazza a sétahajózást, egy üdvözlő italt, a büféasztalos vacsorát, valamint az élő zenét.

A széles választéknak köszönhetően dönthettek a húsmentes fogások mellett is, így jó választás lehet a tejszínes-gombás penne, és a görög saláta is. Nézelődjetek az étlapon, és készítsétek fel a pocakotokat a fergeteges kulináris élményekre!

Mahart sétahajó - esküvő

Mahart sétahajó

Nézzük a praktikus tudnivalókat!

A sétahajók minden alkalommal 19 órakor indulnak a Vigadó téri Hajóállomásról, megkerülik a Margit-szigetet, majd déli irányba haladnak végig a fővároson, megfordulnak a Petőfi híd és Rákóczi híd közötti szakaszon, hogy ismét visszatérjenek a Vigadó téri kikötőbe, körülbelül 22 órakor. A hajók április 1-től december 22-ig közlekednek, az aktuális jegyárakról pedig a MAHART honlapján tájékozódhattok.

Elérhetőségek

Weboldal: mahartpassnave.hu

Email: sales@mhrt.hu

Tel.: +36-1/484-4013

Erre a programra érdemes ellátogatni, ha szeretnétek kimozdulni a családdal, ha szívesen romantikáznátok a Duna közepén a naplementében, vagy ha minden vágyatok az, hogy egy szürke hétköznapba némi izgalmat csempésszetek! A MAHART PassNave sétahajói remek helyszínt biztosítanak ehhez, már csak a jegyet kell megváltanotok hozzá. A hajózás élmény, éljetek a lehetőséggel!

Megosztás: