Blog

BTZ Nagymaros

Csónakkölcsönző Nagymaroson – Evezz az élményekért!

Képzeljétek magatok elé, hogy lesétáltok Nagymaros Duna-partjára, és ott egy hangulatos csónakkölcsönző vár benneteket. Beleszimatoltok a friss dunai levegőbe, bepattantok egy kenuba, és boldogan eveztek egyet a környéken, a legnagyobb nyugalomban. Ugye milyen jól hangzik? Máris mutatjuk, hol juthattok ilyen élményhez!

Hirdetés

Élmény a Dunakanyarban

Tehát ott tartottunk, hogy beleszimatoltok a dunai levegőbe, aminek olykor iszapszaga, olykor halszaga van, de így, ezzel együtt szeretjük. A mentőmellények csak rátok várnak a parton, ahogyan a csónakok is, amelyek szépen egymás mellett sorakoznak. Alig várják, hogy végre vízre szálljanak és megküzdjenek a hullámokkal.

Szemben a csodás visegrádi panorámát látjátok, a kölcsönző alaphangulata pedig minimum piszkosul vidám, de inkább parádés. No, ez a BTZ. Kanyarodjunk is le hozzájuk.

csónakkölcsönző-nagymaros

Hangulatos csónakkölcsönző Nagymaros szívében

Azért abban van egy jó adag vagányság, ha a csónakkölcsönző harmatos füvén már korán reggel mezítláb mászkál a tulaj, nem igaz? Arra motivál a látvány, hogy mi is megérezzük a szabadság édes ízét, és a heti statisztika helyett az evezőket vegyük kézbe. Azt pedig már csak mosolyogva említjük nektek, hogy amikor beszélgetni kezdtünk a csónakkölcsönző egyik csupa-mosoly munkatársával, akkor ő csendben elárulta nekünk, hogy „Ja, hát én már kétszer fürödtem ma a Dunában”.

Nos, nem csak kicsit sárgultunk az irigységtől, amikor belegondoltunk abba, hogy ez a szabadság számukra ennyire természetes. Reméljük, érzitek, hogy milyen laza helyre kormányoztuk a hajótokat, nem is maradt más hátra, mint hogy jobban bemutassuk nektek a BTZ csónakkölcsönzőt.

csónakkölcsönző-nagymaros

Elérhetőségek:

Weboldal: http://btz.hu/

Facebook: www.facebook.com/kajak.kenu.btz/

Instagram: www.instagram.com/kajakra_btz/

E-mail: kajakra.btz@gmail.com

Tel.: +36 30 999 1130

Cím: 2626 Nagymaros , Váci út 51.

csónakkölcsönző-nagymaros

„Születésem óta vízen vagyok”

Bótz Peti, a csónakkölcsönző tulajdonosa szó szerint nem emlékszik az első vizes élményére, ugyanis már akkor a Duna hullámain ringatózott, amikor még menni sem tudott. A Duna és a hajózás az élete, nem csoda, hogy 13 éve töretlen és hatalmas lelkesedéssel vezeti a BTZ-t.

Mivel igen nagy tapasztalata van a csónakázásban, neki elhihetitek, hogy az egészen kicsi gyerekektől egészen az idős korosztályig, mindannyiunk számára hatalmas élvezet lehet az evezés. Még akkor is, ha először kissé bénázunk, és nem jövünk rá fél óra után sem, hogy a kenu bizony hátrafelé is megy, ha odafigyelünk a kormányzásra.

És ha már a kenukról esett szó, jó hír, hogy mindannyian le lettek cserélve, az új kenuk rendkívül stabilak és ütésállók, szerencsére nem könnyű velük még kezdő evezősként sem vízbe borulni. 3 db 4 személyes, üvegszálas indiai kenu, 10 db polietilén kanadai kenu, 5 db kétszemélyes, és 6 db egyszemélyes kajak vár arra, hogy vízre szálljatok velük. Ha pedig szerettek pecázni, kibérelhetitek a 2 db 5 személyes horgászladik egyikét is.

Nos és persze a BTZ-nél a mentőmellények mellett mindenki hasznos tanácsokat kaphat az evezéssel, és a biztonságos csónakázással kapcsolatban is!

csónakkölcsönző-nagymaros

„Én amúgy nem szeretem a bort, de tetszett a program”

A csónakkölcsönző nem csupán a kirándulók, táborozók, iskolás csoportok és a strandolók számára biztosít önfeledt, izgalmas evezős élményeket, de tematikus programokkal, és csoportos túrákkal is igyekszik még népszerűbbé tenni a kajakozást és kenuzást.

A jövőben is számíthattok bor-, és sörtúrára, illetve olyan csoportos evezésekre is, ahol fantasztikus gasztronómiai élményekben lehet részetek a Duna közepén ringatózva. Természetesen közben ki is köthettek valahol, hiszen ki ne élvezne egy tuti bor- vagy sörkóstolást a Szentendrei-sziget vendégszeretetében, vagy mondjuk Visegrád partjainál?

A kérdés nyilvánvalóan csak költői volt, tavasztól őszig lubickolhattok ezekben a lehetőségekben, ahova érdemes lesz elhívni a barátokat és a szomszédokat is, nehogy lemaradjanak Nagymaros leglazább csapatának programjairól! Nem szeretitek a bort? Sebaj! Ahogyan fent is olvashattátok, vannak, akik csupán a program kedvéért vágnak bele az evezésbe!

Legénybúcsút vagy lánybúcsút terveztek?

Pattanjatok csónakba, és evezzetek a Dunán közösen, ez az élmény még jobban összekovácsol majd benneteket! A csónakkölcsönző egy 8 személyes kisbusszal segíthet az utazásban, és akár 10 kenut is el tudnak szállítani nektek a közös túra kiindulási pontjához.

csónakkölcsönző-nagymaros

A szórakozás és a pihenés garantált, és ha szerencsétek van, a Bétézés srácok lesznek olyan jófejek, hogy elvisznek benneteket egy körre a motorcsónakkal is, hogy átélhessétek életetek egyik legszuperebb kalandját. Ne várjatok holnapig, kár lenne, ha a mai napból kihagynátok ezt a mókát!

Irány Nagymaros, zúzzatok egyet, a BTZ csónakkölcsönző partner benne!

Megosztás: