Blog

Lánybúcsú helyszín

Lánybúcsút szervezel? – Ezek a legszebb helyszínek a főváros környékén!

Legjobb barátnőd élete legfontosabb napjára készül, a te feladatod pedig az, hogy megtervezd élete utolsó szingli buliját? A lánybúcsú szervezése nagy felelősség, hiszen az esküvőhöz hasonlóan ez is egy megismételhetetlen esemény a menyasszony életében. A jó helyszínválasztás pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy a lánybúcsú felejthetetlen élmény legyen!

Városi party – rendezvényhelyszín Budapest szívében

A vidékiek számára izgalmas kaland lehet egy bérelhető rendezvényhelyszín Budapest szívében. A külföldieknek is vonzó célpont a főváros, ha leány- és legénybúcsúról van szó. Ők a Budapest bachelor party venue kifejezésre keresnek rá a leggyakrabban, de neked elég annyit beírni a keresőbe, hogy High Five Budapest!

Az ilyen jellegű eseményekre specializálódott belvárosi bárok nagy előnye, hogy foglalható különterem és választékos menü áll a szinglilétet búcsúztató társaság rendelkezésére. A belvárosból Budapest minden pontjára egyszerű hazajutni, ráadásul a legjobb helyeken még az előkészületekben is segítenek.

Budapest bachelor party venue
Fotó: canva.com

Közös elvonulás a csajokkal – vendégház Zebegényben

A számtalan szuper fővárosi lánybúcsú helyszín mellett egyre népszerűbbek a vidéki vendégházak is. A szépséges Zebegény is ilyen közkedvelt célpont, nem véletlenül: a Dunakanyar egyik legszebb települése nappal nagyszerű kirándulóhelyeivel, éjszaka pedig háborítatlan csendjével vonzza a látogatókat.

Az ilyen típusú búcsúztatókban az a legjobb, hogy a város zajától távol, gyönyörű környezetben tölthetik az időtöket, és senki nem zavar meg titeket az ünneplésben. Érdemes olyan vendégházat választani, ahol van jakuzzi, szauna vagy más extra, amivel feldobhatjátok a hangulatot!

Bohém piknik – nappali lánybúcsú programok a Dunakanyarban

Vannak társaságok, akik nem az éjszakai party hívei, és az is gyakran előfordul, hogy a menyasszony már az esküvő előtt babát vár. Az ilyen helyzetekben érdemes nappali lánybúcsú programok után nézni. Egy bohém piknik a Dunakanyarban pont ilyen!

A piknik akkor is jó ötlet, ha költséghatékony megoldást keresel. Válasszatok ki egy szép tisztást a magasban vagy egy kellemes partszakaszt a Dunaparton! Néhány pléd vagy szőnyeg és egy kis dekoráció – meg persze rengeteg finomság – bőven elég, hogy a jeles alkalom örökre megmaradjon az emlékezetetekben.

Borítókép: canva.com

(X)

Megosztás: