Canopy Visegrád

Canopy Visegrád

INFORMÁCIÓK

Cím

Visegrád

Telefon

+36 20 661 7949

E-mail

canopy.visegrad@gmail.com

Canopy Visegrád

Ha olyan szabadidős elfoglaltságot keresünk, amely rendhagyó program, ráadásul a Dunakanyarban akár Visegrádon is elérhető, a Canopy Visegrád az egyik legjobb választás. A repülés és a panoráma szerelmeseinek mindenképpen érdemes felírni a bakancslistára a pálya tesztelését! 

Hotel Visegrád
Hirdetés

Canopy Visegrád – Tudnivalók

Ausztráliában, a Lamington National Parkban található esőerdőben nyílt meg 1988-ban az első canopy pálya, amely 180 méter hosszú volt. Azóta a világ számos további pontján épült canopy pálya, Magyarországon is. Hazánk első pályáját a Costa Rica Monteverde Cloud Forest Nemzeti Parkjában található, esőerdő kutató pályája alapján építették fel.

Hirdetés

A Dunakanyarban, a visegrádi Fellegvár szomszédságában található a Canopy Visegrád, ahol a 12 év feletti látogatók nem csak az ügyességüket, de a bátorságukat is próbára tehetik. 

Ez a különleges szabadidős program családi és baráti kikapcsolódáshoz, és csapatépítéshez is remek választás, a fák feletti száguldás 8-10 fős csoportokban történik. A súlyhatár alsó határa 40 kg, felső határa 110 kg.

Nyitva tartás

Kedd-vasárnap: 10:00-17:00 óráig

A canopyhoz előzetes bejelentkezés szükséges. Óránként indulnak csoportok, az utolsó 17 órakor. A foglalt időpont előtt 15 perccel kell jelentkezni a recepción, amely a Nagyvillám étterem jobb oldalán található. Canopy Visegrád – Árak

Ár: 5.480 Ft/fő

Parkolni a bobpálya melletti fizetős parkolóban lehet. 

Elérhetőségek

Tel.: +36/20-661 -79-49, +36/20-661-78-73

Email: canopy.visegrad@gmail.com

Cím: 2025 Visegrád, Fekete-hegy, Nagyvillám

Programok a Canopy Visegrád környékén

Visegrád tökéletes úti cél, ha kirándulásra, városnézésre, vagy esetleg sétahajózásra vágyunk. A Salamon-torony, a Királyi Palota és a Palotaház felkeresése mellett a Mogyoró-hegy és az Apátkúti-völgy is számos élményt tartogat. A sétahajó-, kirándulóhajó-, és szárnyashajó járatok a visegrádi Hajóállomásról indulnak. 

A környéken Nagymaros, Szentendre és Dömös is számos kirándulóhelyet és látnivalót rejt, de a Pilisben rejlő természeti értékeket is érdemes felfedezni. Megközelítés

A Canopy Visegrád autóval, tömegközlekedéssel, biciklivel és gyalogosan is könnyedén megközelíthető. Autóval a 11-es főútról a Panoráma útra kanyarodva érhetünk el a célpontig, a visegrádi Bobpályánál tudunk parkolni. Ugyanide érkezik a 883-as helyközi autóbusz is. Ha gyalogosan kirándulnánk a pályához, az Országos Kéktúra útvonalát kell követnünk, majd a hozzá fonódó kék háromszög jelzésen haladhatunk tovább a pályáig. Itt található a Zsitvay-kilátó és a bobpálya is. 

Képek: Canopy Visegrád

Település

Térkép

Visegrádi programok

Visegrádi szállások

Visegrádi szolgáltatások

Visegrádi látnivalók

Megosztás: