Vendégház a Tábornokhoz

Vendégház a Tábornokhoz

Vendégház a Tábornokhoz Visegrád

INFORMÁCIÓK

Cím

Visegrád, Fő u. 67/A.

Telefon

+36 30 106 7000 / +36 30 106 8000

E-mail

info@vendeghazatabornokhoz.hu

Vendégház a Tábornokhoz – Visegrád

Vendégházunk szeretettel várja a Dunakanyarban, Visegrád központjában, csendes, nyugodt, zöld környezetben, jól felszerelt, igényes kialakítású apartmanokkal, kellemes kilátással.

A KERT

Az udvaron lengőteke, nyugágyak, kis kútház és lombos fák árnyékában kerti asztalok mellől rálátással a Várhegyre és a közel 800 éve Visegrád fölé magasodó Fellegvárra. Vidéki izgalmak az alkalmanként megjelenő vadak, a szerencséseknek ez teraszról nézhető vadlest nyújt, kertünkbe nem tudnak bejönni, de az erdő felé, a kerítés túloldalán alkalomadtán őzek, szarvasok, vaddisznók teszik látogatásukat.

A TÁBORNOKHOZ

A Vendégház a Tábornokhoz a hely éterét Görgei Artúrhoz címezte, a vegyésznek készült katonához, aki fiatalon lett az 1848-49-es szabadságharc kiemelkedő hadvezére. Katonai pályafutása után életének legjavát visegrádi visszavonultságban élte, napjait kertészkedéssel, olvasással, hosszú sétákkal, baráti beszélgetésekkel töltve. Görgei Artúrra emlékeztet a vendégház udvarán álló, az ifjú tábornokot megörökítő szobor is.

Visegrád levegőjében ma is sajátosan keveredik a sok száz éves múlt és a páratlan táj. Efféle levegőre vágyó Vendégeit várja szeretettel a Tábornok.

Vendégház a Tábornokhoz – apartmanok

  • 5 apartman
  • 2 és 4 személyesek
  • a vendégház egyszerre 12 főt tud fogadni

Vendégház a Tábornokhoz – galéria

NTAK regisztrációs szám: EG21006150 – Apartman

Település

Térkép

Visegrádi látnivalók

Megosztás: