Thermal Hotel Visegrád****

Thermal Hotel Visegrád****

INFORMÁCIÓK

Cím:

Visegrád, Lepence völgy 2.

Gyermekbarát:

Igen /6 éves korig ingyenes/

Wellness:

Saját wellness részleg

Wi-fi:

Ingyenes

Parkolás:

Ingyenes

Thermal Hotel Visegrád****

Év Szállása 2015 – Minőségi Díj 4-5 csillagos szálloda Kategória I.

A történelmi jelentőségű csodálatos Visegrád egyik legexkluzívabb hotelje a Thermal Hotel Visegrád****superior. Különlegességét a szobákból nyíló gyönyörű panoráma mellett termálvize is adja, valamint a Pilisi parkerdő szomszédságának kellemes nyugalma teszi még értékesebbé az itt töltött pihenést.164 db kétágyas szoba és 10 apartman áll az ide érkezők rendelkezésére, ahol alapszolgáltatás a minibár, a wifi internetkapcsolat és a led tv.
A Thermal Hotel Visegrád****superior wellness centruma korinthoszi oszlopokkal díszített építészeti különlegesség, kialakításában nem csak a görög művészet, hanem a török is nyomot hagyott. Az uszoda falán latin nyelvű feliratok ékeskednek, további jellegzetesség a tepidáriumban található ivókút, melyből régen valódi bor folyt, napjainkban ezt gyógyvíz helyettesíti.
Az úszó- és termálmedencék mellett szabadtéri- és gyerekmedence is található.

Hirdetés

Szolgáltatásaink közé tartozik természetesen a fodrászat, kozmetika csak úgy, mint a szolárium vagy a tradicionális és egzotikus masszázskínálat. De ne felejtsük ki a gőzfürdőt, a szaunát vagy a test- és arckezeléseket sem!

NTAK regisztrációs szám: SZ19000013 – Hotel

Település

Térkép

Visegrádi programok

Visegrádi szállások

Látnivalók Visegrádon

Megosztás: