Thermal Hotel Visegrád****

Thermal Hotel Visegrád****superior

Thermal Hotel Visegrád

INFORMÁCIÓK

Cím

Visegrád, Lepence völgy 2.

Telefon

+36 26 801 900

E-mail

info@thv.hu

Thermal Hotel Visegrád****superior

A Thermal Hotel Visegrád****superior a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, nyugodt, barátságos környezetben helyezkedik el, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre. A négycsillagos superior szálloda teljes körű kényelmet és első osztályú szolgáltatásokat nyújt a felfrissülni, pihenni vágyó wellness vendégek és az ideális környezetet kereső konferencia résztvevők számára.

A szállodában 164 db kétágyas szoba és 10 lakosztály került kialakításra. A szobák és a lakosztályok is garantált feltöltődést biztosítanak, legyen szó párokról, családokról, baráti társaságokról, üzleti utazókról.

LEPENCE SPA

Lepence Spa wellness részlegünk teljes feltöltődést kínál minden ideérkező, pihenni vágyó vendégünk részére! Erről nem csak a gyönyörű környezet gondoskodik. A mintegy 3000 m2 alapterületű fürdőközpontban található 7 medence közül az egész család megtalálja a maga kedvencét! Legyen szó az egész évben működő kinti- benti élményfürdőről, a kinti, fűtött úszómedencéről, a termálmedencékről, a gyermekpancsolóról vagy a nyári időszakban legnagyobb népszerűségnek örvendő Acapulco nyári strandmedencéről!

Mi is tudjuk, hogy a szaunázásnak milyen fontos szerepe van a testi, lelki feltöltődésben. Ennek figyelembevételével került kialakítása medencéink mellett különleges hangulatú szaunaparkunk, ahol a hagyományos finn szaunák mellett gőzfürdő, illatos gőzfürdő, infraszauna, aromakamra várja vendégeinket. A kellemes felfrissülésről a hideg vizes merülő medencék és az élményzuhanyok gondoskodnak.

NTAK regisztrációs szám: SZ19000013 – Hotel

Thermal Hotel Visegrád****superior – galéria

Képek és forrás: thv.hu

Település

Térkép

Visegrádi programok

Látnivalók Visegrádon

Megosztás: