Mr. Görgey Art Hotel & Bistro Visegrád

Mr. Görgey Art Hotel & Bistro Visegrád

Mr. Görgey Art Hotel & Bistro Visegrád

INFORMÁCIÓK

Cím:

Visegrád, Fő út 9.

Wellness:

Saját wellness részleg

Wi-fi:

Ingyenes

Parkolás:

Ingyenes

Mr. Görgey Art Hotel & Bistro Visegrád

Görgey Artúr családjának egykori vadászkastélya megújult, varázslatosan egyedi hangulatú szobákkal és szolgáltatásokkal várja vendégeit, akik történelmi falak között, csodálatos környezetben szeretnék átadni magukat a testet és lelket kényeztető örömöknek.

A Visegrád központjában, a Salamon-torony lábánál elhelyezkedő vadászkastély több mint 120 éves múltra tekint vissza, amely utánozhatatlan eleganciát és miliőt kölcsönöz számára. Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc legendás honvédtábornokának hányattatott sorsában az 1874-es év hozott megnyugvást, amikor öccse, Görgey István meghívására egy hajókirándulás alkalmával először Visegrádra érkezett, hogy végül menedékre találjon a XIX. század utolsó harmadában újjáéledő és felkapottá váló üdülőhelyen. Öccse rábízta birtoka gondozását, és az öregedő Görgey innen irányította a Salamon-torony melletti, új villa építési munkálatait is, amelybe elkészülte után a családdal együtt átköltözött, és amely 1916-ig, 98 éves korában bekövetkezett haláláig otthonául szolgált.

A Mr. Görgey Art Hotel & Bistro ma 22 egyedileg megálmodott és berendezetett, varázslatos hangulatú szobával rendelkezik. A szobák név illetve típus szerint egyedileg foglalhatók, így minden vendég kiválaszthatja a számára legkedvesebbet, legyen szó akár az Idő, a Fényképész, a Vadász vagy a Szépség elnevezésű szobáról.

A Mr. Görgey Art Hotel & Bistroban minden rendelkezésre áll a teljes testi-lelki kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez: pihentető úszás a fűtött medencében, ellazulás a szauna részlegben vagy kényeztető ayurvédikus masszázsok széles választéka Indiából érkezett masszőr kezei alatt. A lelki feltöltődést a testi örömök teszik teljessé: ébredés után a csodálatos környezetben feltálalt gourmet reggeli vagy a tulajdonosnő édesanyjának házi készítésű süteményei, hozzá pedig a hazai és nemzetközi borkínálat színe-java.

Béládi Heléna tulajdonosnő, aki eredeti szakmáját tekintve belsőépítész, nem titkolt célja az volt, hogy olyan miliőt teremtsen, amelyben ő maga is szívesen megszállna néhány napra, ahol visszajáró vendégként később már név szerint üdvözölnék, és érkezéskor kedvenc itala várná. A művészet, a zene, az egyedi hangulatú szobák, a régmúltba visszarepítő, csodálatos falépcső, a kisebb-nagyobb terek, tele lenyűgöző portrékkal, a hallban található hatalmas könyvtár – mind-mind olyan finoman kidolgozott részletek, amelyekhez foghatóval sehol máshol nem találkozhat a vendég. Ez a lenyűgöző vadászkastély, amely egykor a Görgey család otthonául szolgált, ma – eredeti pompáját visszaállítva, de minden 21. századi igényt kielégítve – a Mr. Görgey Art Hotel & Bistro.

A Mr. Görgey Art Hotel & Bistro felnőttbarát szálláshely, 14 éven felüli vendégek számára foglalható. A szálloda privát rendezvények, családi események, grillpartyk, vacsoraestek szervezését is vállalja egyedi igények alapján.

NTAK regisztrációs szám: SZ20018072 – Hotel

Galéria:

Képek: Mr. Görgey Art Hotel & Bistro

Település

Térkép

Visegrádi programok

Visegrádi szállások

Látnivalók Visegrádon

Megosztás: