Blog

Visegrádi Gasztrofesztivál 2019

Visegrádi Gasztrofesztivál – Helyi ízek pazar köntösben

Régen tudjuk már, hogy Visegrád nem csak a történelmi és természeti kincsei miatt szédületesen jó úti cél, hanem éttermei, büféi és kávézói miatt is, ahol emlékezetes kulináris élményekkel gazdagodhatunk. A Visegrádi Gasztrofesztivál pedig ismét megerősített bennünket abban, hogy miért is érdemes szorosabbra fűzni a barátságot a helyi éttermek ételkülönlegességeivel.

 

 

Fantasztikus ízek, helyi ételkülönlegességek!

Hatodik alkalommal került megrendezésre a Rendezvénytéren a Visegrádi Gasztrofesztivál, amely ismét bámulatos fogadtatásra talált.

Visegrád jobbnál jobb éttermei képviseltették magukat a fesztiválon, ahol megmutatták, milyen az igazán jó tárkonyos őzraguleves, a sváb pörkölt, vagy éppen az ordás palacsinta. Persze azoknak sem kellett csalódni a választékban, akik a grillezett és faszénen sült húsok mesés íze miatt látogattak el a rendezvényre. Visegrád sosem okoz csalódást, ez alkalommal pedig a friss dunai levegő mellett mennyi illatok csalogatták a helyszínre az érdeklődőket.

Az ízek kavalkádját ezúttal is tovább színesítették a magyar történelmi borkülönlegességek.

 

Visegrád fesztivál 2019, Visegrádi Gasztrofesztivál

 

Visegrádi Gasztrofesztivál – Ízek, aromák, élmények

Azok, akik kíváncsiak voltak a helyi ízekre, találkozhattak a Panoráma Étterem, a Sportpálya Büfé, a Szent Korona Pékség, a Reneszánsz Étterem, a Plintenburg Étterem, a VAD-FA-LÓ Étterem, a Kovács-Kert Étterem, a Fekete Holló Kávézó és a Sirály Étterem fantasztikus fogásaival is.

 

Este a One More Night zenekar a ’80-as és ’90-es évek legnagyobb slágereivel segített abban, hogy a fesztiválozók lemozogják-letáncolják a kalóriákat.

Mi csak annyit mondhatunk, boldogan vennénk részt akár évente többször is a Visegrádi Gasztrofesztivál programjain!

 

Visegrád, koncert, Rendezvénytér

 

Lemaradtatok a programról? Ne búsuljatok!

A szezon még csak most kezdődik, így a jó idő beköszöntével úgy érdemes szervezni a kirándulásokat Visegrádra, hogy a Fellegvár, a Telgárthy-rét, vagy akár a Zsitvay-kilátó felkeresése után minél több helyi ízzel találkozzatok. Jobbnál jobb éttermek, pékségek, és kávézók várnak benneteket a város különböző pontjain, ezért gyakorlatilag bármerre indultok, csak jó helyre érkezhettek.

 

Kíváncsiak vagytok a legtutibb gasztro-helyekre?

A kulináris élményeket felsorakoztató éttermekkel ide kattintva ismerkedhettek meg közelebbről, míg a legjobb cukrászdák, pékségek és kávézók ITT sorakoznak rátok várva.

Ugye nem szeretnétek megvárakoztatni őket?

 

Gasztrofesztivál Visegrádon

Most, hogy már tudjátok, merre találjátok a visegrádi gasztro-különlegességek színe-javát, reméljük, megfogadjátok a tanácsunkat, és nem hagyjátok le a 2019-es bakancslistátokról őket! Irány Visegrád, tárt karokkal vár benneteket az élő középkor városa!

Visegrádi szállások

Megosztás: