Ittali

Ittali – Vác

Ittali - Vác

INFORMÁCIÓK

Cím

Vác, Széchenyi utca 18.

Telefon

+36 30 623 9553

E-mail

info@ittali.hu

Ittali, ahol az ízek összefutnak!

Az Ittali a Széchenyi István utcában, Vác sétálóutcájában várja azokat, akik olyan trendi beülős helyet keresnek, ami új, különleges, és minőségi ételeket kínál. Már a hely neve is beszédes, hiszen mindegy, hogy helyiek vagyunk, vagy éppen Vácra tervezünk kirándulást, az Ittali éppen olyan tökéletes találkozóhely mindenkinek.

Megkóstoltuk Vác legszaftosabb hamburgerét – mutatjuk!

A hangulatos kiülős részen, a szabad levegőn üldögélve megfigyelhetjük a váci forgatagot, miközben a korszerű, változatos étlapot nézegetjük. A korlátlan szörpfogyasztás már önmagában is vonzó ajánlat, az pedig már csak hab a tortán, hogy az ételek között a hosszan kelesztett kovászos nápolyi pizzák, friss tésztából készült ázsiai és olasz pastak, BBQ fogások, különleges levesek, szendvicsek, tortillák és kézműves hamburgerek gondoskodnak az éhség csillapításáról.

Hirdetés

Egy jó sajtburger vagy csirkés quesadilla bármikor itt marasztal, randizáshoz, baráti találkozókhoz, és családi kikapcsolódáshoz is nagyon ajánljuk a helyet. Egyszóval: az Ittali könnyen a törzshelyünk lehet, ha Vácon járunk!

Ittali nyitva tartása

Hétfő-vasárnap: 11:30 – 22:00

Utolsó rendelés felvétel kiszállításra: 21:30

Konyha zárás helyben fogyasztásra: 21:30

Kiszállítást csak Vácon belül vállalnak, mely ingyenes, kivéve Vác külterületeire, ahová a kiszállítás díja 500Ft.

Ittali pizza Vác – GALÉRIA

Település

Térkép

Váci programok

Váci látnivalók

Megosztás: