Vác Városi Strand és Uszoda

Váci Strand

INFORMÁCIÓK

Cím

Vác, Ady Endre sétány 16

Telefon

+ 36 27 510 400

E-mail

info@vacistrand.hu

Váci Strand és Uszoda

A váci strand a Dunakanyar egyik legszebb városának központjában helyezkedik el, és garantáltan önfeledt szórakozást, és kellemesen hűsítő kikapcsolódást ígér az idősebb és a fiatalabb korosztály számára is. A medencék és a büfék visszarepítenek bennünket gyerekkorunkba, így a strandolás valódi élmény lesz, és szívesen visszatérünk ide máskor is.

Hirdetés

Váci strand – Medencék

A strandon beltéri és kültéri medence is van. A fedett medencét a Duna-part (Ady Endre sétány) felől lehet megközelíteni, itt egy 25 méteres fedett található. A kültéri medencékhez sorolható a 28 fokos nyitott pancsoló, a 27 fokos nyitott strandmedence, és a 33 méteres, részlegesen fedett úszómedence, amelyet kifejezetten úszásra érdemes használni.

Az „L-alakú strandmedence” a helyiek kedvence, itt igazán pörgős lehet egy-egy nyári nap, hiszen senki nem szól ránk a fröcskölés miatt. Elsősorban azoknak ajánljuk, akiket nem zavar, ha nyáron, a legnagyobb melegben tetőtől talpig vizesek lesznek. A gyermekmedence a piciknek nyújt lehetőséget az önfeledt pancsolásra.

A három medence nagyobb tömegek befogadására is alkalmas, a váci strand árnyékos és napos, zajos és nyugodtabb részekkel egyaránt rendelkezik. A dunai panorámás napozóterasz sokak kedvence.

Váci Strand – Büfék és extrák

A váci strand négy büféje tipikusan nyári, strandos ételekkel hívogat bennünket, a pancsolás után egy lángos, hamburger vagy palacsinta biztosan jól fog esni.

A strand a gyermekek számára is tartogat izgalmakat, hiszen gyermekcsúszda és játszótér is van, a kosárlabdát pedig nem szabad otthon hagyniannak, aki szereti ezt a sportot, mert a medencék mellett egy kosárlabdapálya is segíti az aktív kikapcsolódást.Emellett lehetőség van kabinbérlésre, de van értékmegőrző, öltöző, és több zárható öltözőszekrény is. A napozóágyak használata ingyenes, illetve a strandon mozgáskorlátozottak számára is üzemel mosdóhelyiség.

Belépőjegy árak:

Felnőtt belépő 2.500 Ft
Gyermek, diák, nyugdíjas belépő 1.600 Ft
Felnőtt belépő (16h után) 1.600 Ft
Vác belépő 1.500 FtNyitva tartás:

Nyári nyitva tartás

Hétfő-péntek: 06:00-20:00

Szombat, vasárnap: 07:00-20:00

Téli nyitva tartás (szeptembertől májusig)

Hétfő-péntek: 06:00-20:00

Szombat: 07:00-19:00

Vasárnap: 07:00-17:00

Az intézményben minden hónap első munkanapja technikai nap, ezért az uszoda zárva tart!

Elérhetőségek:

2600 Vác, Szentháromság tér 1-3.

Váci strand megközelítése:

Megközelíthető komppal a Szentendrei-sziget (Tahitótfalu) irányából, vonattal Budapest és Szob felől, valamint távolsági busszal és autóval a 2.-es számú főútról. Vác belvárosától néhány perces sétával elérhető a strand, ezért érdemes tömegközlekedéssel ide utazni, így ki lehet kerülni a parkolással járó nehézségeket. Klímával felszerelt vonatok nagyon gyakran járnak Vácra, és késő estig közlekednek. A menetidő nem több 20-25 percnél.

Település

Térkép

Váci programok

Váci szállások

Váci szolgáltatások

Váci látnivalók

Kapcsolódó írásaink

Vácon vagy Gödön strandolsz inkább idén nyáron?

Létezik egy strandolási anomália a Dunakanyarban, miszerint a váciak inkább Gödön, a gödiek viszont inkább Vácon strandolnak a hőség beköszöntével. […]

6+1 termál-, gyógy- és élményfürdő a Dunakanyarban

6+1 menő fürdő élményfürdő a Dunakanyarban! Ha semmi másra nem vágytok a rekkenő hőségben, mint egy kis úszásra, pihenésre és kikapcsolódásra, […]

Megosztás: