Blog

Ittali, Vác

Megkóstoltuk Vác legszaftosabb hamburgerét – mutatjuk!

Hiába a folyamatosan felbukkanó új helyek sokasága, ha Vác hamburger kínálatát vizsgáljuk, akkor egy örök kedvenc mindig beugrik a Széchenyi utcából. Valószínűleg közületek is sokan ismerik a helyet, hiszen folyamatos a pörgés, és évek óta magas színvonalon teljesít az Ittali csapata. Eddig soha nem tudtunk ide úgy betoppanni, hogy üres lett volna a hely, aminek nem az az egyetlen magyarázata, hogy ez a város egyik legnyüzsgőbb utcája.

A sallangmentes burgerek, a letisztult berendezés, a mosolygós és gyors kiszolgálás bennünket meggyőzött, de mindjárt bővebben is kifejtjük.

Ittali, Vác
Fotó: I Love Dunakanyar

Ittali Vác hamburger sztárjai – Pulled Pork BBQ Burger és társai

Csapjunk is bele a lecsóba, vagyis a burgerbe! Hamburgereik 100% hazai Magyar Tarka növendék marhahúsból készülnek, a vajas briós prémium hamburger zsemléjük pedig isteni plusz ízt ad a szendvicseknek. A hamburgerek „bucija” pont jó méretű, így abszolút jól kijönnek az ízek, nem fojtja le egy hatalmas zsemle, mint sok más helyen.

Vác hamburger - Ittali
Fotó: Ittali

Az Ittali Vác hamburger kínálatában találhattok többek között a csirke hamburgert, vega burgert vagy a brutál finom, újhullámos tépett húsos BBQ hamburgerüket. Nálunk ez utóbbi, a Pulled Pork BBQ Burger lett az abszolút befutó, nem véletlen, hogy ez az utóbbi évek egyik legnagyobb gasztroőrülete.

Vác hamburger - Ittali
Fotó: Ittali

Persze a nagyon omlós, szaftos, hosszan sült grillhúsos szendvicset mi mással is fogyasztottuk volna, mint egy adag roppanósra sütött édesburgonyával. Mondjuk annyit azért megjegyeznénk, hogy nem feltétlenül első randis étel, de persze lehettek bevállalósak. Mi szóltunk! 🙂

Ittali, Vác
Fotó: Ittali

Mi a helyzet pizza fronton?

Akkor sem kell másfelé vennetek az irányt, ha a társaságból nálatok nem mindenki nagy burgerimádó, ugyanis a nápolyi pizzájuk szintén extra (erről majd később), ill. a Pad Thai után is biztosan megnyaljátok majd mind a tíz ujjatokat.

Hogy ár-érték arány rendben van-e a hely? – számtalanszor ettünk itt, és minden esetben tele pocival és boldogan távoztunk. Szóval igen, az árazás is megfelelő!

Vác pizza
Fotó: Ittali
Vác pizza Ittali
Fotó: Ittali

Amíg el nem felejtjük, már most megsúgjuk nektek (mégis csak Ti legyetek az elsők, akik erről értesülnek), hogy idén tavasszal valami nagy dobásra készül az Ittali csapata pizza fronton a Széchenyi utcában, úgyhogy érdemes követni őket! Most pedig, hogy újra itt a jó idő, már a hangulatos Fő utcai teraszon is kellemes kicsit elidőzni és a városi nyüzsgést vizslatni egy finom fogás kíséretében. Te kivel mennél el ide?

Ittali, Vác
Fotó: Ittali

Mihez kezdj az Ittali Vác hamburger kínálatának tesztelését követően? – Mozogd le!

Vácra természetesen nem csupán a gasztro kalandok miatt érdemes ellátogatni, hanem megéri felfedezni a látnivalókat is. Az egyedülálló Barokk Főtér, a hangulatos Duna-part, vagy éppen a vadregényes Váci Liget biztosan nem fognak csalódást okozni egyik évszakban sem. Ráadásul a Kolodko Miniket is érdemes levadászni, ha a városban sétálgattok. Ha nem tudjátok, miket fedezzetek fel Vácon, kattintsatok ide még több látnivalóért.

Nagyon nem is akarjuk túlragozni, inkább pattanjatok kocsiba, vagy üljetek fel az első Vácra induló vonatra és teszteljétek ti is az Ittalit Vác hamburger kínálatát!

Itt tali? 🙂

Megosztás: