Szitakötő Vendégház Verőce

Szitakötő Vendégház Verőce

Szitakötő Vendégház Verőce

INFORMÁCIÓK

Cím:

Verőce, Fenyves dűlő

Férőhelyek:

3 szoba, 6 férőhely

Wellness:

6 személyes fatüzelésű dézsa

Wi-fi:

Ingyenes

Parkolás:

Ingyenes

Klíma:

Ingyenes

Szitakötő Vendégház Verőce

Vendégházunk a Dunakanyar egyik leglenyűgözőbb pontján, Verőcét körülvevő hegyek ölelésében, a Fenyveshegy vasútállomástól 500 m távolságra, lenyűgöző természeti környezetben található. A ház tökéletes romantikus elvonuláshoz vagy egy családi kikapcsolódáshoz egyaránt. Az ingatlan három szobával és két fürdőszobával rendelkezik, így ideális nagyobb társaságoknak is. A vendégház minden szobájából csodálatos panoráma nyílik a környező hegyekre és a Dunára.

A hangulatos erkélyek és a forró vizes dézsa lehetőséget kínál arra, hogy teljes mértékben átéljék ezt a lenyűgöző látványt és a természet közelségét. Az elegáns berendezés és a teljes felszereltség biztosítja, hogy otthonosan érezzék magukat. A vendégház a Dunakanyar gazdag kulturális és természeti látnivalóit kínálja, lehetőséget adva kirándulásokra, túrákra és pihenésre egyaránt.

FOGLALÁS

Fedezzék fel a környék híres kirándulóhelyeit, látogassanak el a méltán híres verőcei Dunapartra, biciklizzenek a Dunakanyaban vagy sétáljanak a hegyi ösvényeken, hogy még közelebbről megismerjék e lenyűgöző tájat. A vendégház kényelmes kiindulópontot nyújt a Dunakanyar felfedezéséhez és az itt található tevékenységekhez. Legyen szó romantikus időtöltésről kettesben vagy családi kalandokról, itt mindenki megtalálja a számításait, miközben a természet ölelésében pihenhetnek és feltöltődhetnek.

A privát használatú 6 személyes fatüzelésű dézsa vendégek rendelkezésére áll. A dézsa felfűtése 2-5 óra időjárástól függően, költsége 25 000 Ft/alkalom. Előzetes foglalás szükséges (a felfűtést mi végezzük, a vendégeket a kész melegvíz várja).

Szitakötő Vendégház – galéria

Település

Térkép

További szállások Verőcén

Látnivalók Verőcén

Megosztás: