Veranda Vendégház

Veranda Vendégház – Verőce

INFORMÁCIÓK

Cím:

Verőce

Klíma
Wi-fi:

Ingyenes

Parkolás:

Ingyenes

Veranda Vendégház – Verőce

A Veranda Vendégház Verőcén található a Dunától 200 méterre, 4 személy részére két szoba áll rendelkezésre különálló udvarral, parkolóval, nagy verandával. A hely kiválóan alkalmas pihenésre, kirándulásra, túrázásra, nagycsaládosoknak is ajánlott. Verőcén sok kulturális program várja a vendégeket, a Duna-parton található vízi színpad is sok rendezvénynek ad helyet.

Tickless 2024
Hirdetés

Elhelyezkedés

A felújított összkomfortos vendégház 60 nm-es, kandallós fűtésű, klimatizált, teljesen felszerelt konyhával, zuhanyzós WC-vel rendelkezik. A vendégházban található egy tágas nappali – amely egyben étkező is – és 2 fő részére kihúzható kanapé található. A másik szobában egy francia ágy 2 felnőtt részére.

Szolgáltatások

Felszerelt konyha, klíma, grillező- bográcsozó hely, horgászat, nemdohányzó szobák, saját kert, saját parkoló, TV a szobában, családbarát.

A faluban található szolgáltatások:

posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, éttermek, művelődési ház, pékség, cukrászda, CBA áruház, húsbolt, lovardák.

Megközelíthetőség

A 2A – 2-es főúton, Váctól 12 km-re Szob irányában található Verőce. Autóval Verőce főútvonalán haladva (Árpád út) a focipályát elhagyva jobbra, a Losonci utcába kanyarodva lehet megközelíteni a házat.Programok

Kerékpárutak:

Váctól kiépített kerékpárút Kerékpártúra Budapest-Vác-Szob útvonalon. Az útvonal többnyire a Duna mellett halad, így élvezhetjük a folyam látványát, betekinthetünk a szigetek és az ártéri erdők élővilágába. A kerékpárút többször érinti a Duna-Ipoly Nemzeti Park területét, ahol számos természeti látnivalóban gyönyörködhetünk.

Horgászati lehetőségek:

Verőcén, a Duna parton (engedéllyel)

Verőcétől kb. 6 km-re a Törökmezői hegyi horgásztavaknál

10-12 km-re Nógrád csigástó

Diósjenő horgásztó

Nőtincs horgásztó

4-6 km-re Váci horgásztóA környék látnivalói:

Vác: Székesegyház. Váci Főtér, komppal megközelíthető Tahitótfalu, Leányfalu, Szentendre.

Kismaros: Erdei kisvasút. Nagyon szép környezetben egy horgásztó található. Kijelölt turistautak. Kismaros után Kóspallagra, Törökmezőre lehet eljutni.

Nagymaros: Átkelő komp Visegrádra. Nagymaros után Zebegény festői környezetét lehet megtekinteni. Itt található Szőnyi István Múzeum és a Hajós Múzeum.

Visegrád: Fellegvár. Esztergom Bazilika, Dunabogdányból a Rám-szakadékon keresztül lehet eljutni Dobogókőre (gyalogtúra). Autóval is megközelíthető.

NTAK regisztrációs szám: MA19014991 – Vendégház

Település

Térkép

Verőcei programok

Verőcei szállások

Verőcei látnivalók

Megosztás: