ZAMA Forest Resort Verőce

ZAMA Forest Resort

ZAMA Forest Resort vendégház Verőce

INFORMÁCIÓK

Cím

Verőce, Ótársa köz

Telefon

+36 30 353 5380

E-mail

info@zamaforestresort.hu

ZAMA Forest Resort – Verőce

Képzelj el egy festői szépségű erdőt, ahol a természet ölel körül és békés csend honol. Fedezd fel a környező erdő sétányait, ahol gyönyörű panoráma és vadon élő állatok várnak rád. A ZAMA Forest Resortban számos tevékenység és szolgáltatás áll rendelkezésedre. Legyen szó romantikus hétvégéről a partnereddel, családi vakációról vagy egy kisebb baráti társaság kikapcsolódásáról.

Erdei házainkban a természetes anyagok harmonikusan keverednek a wabi-sabi stílus jellegzetességeivel, tökeletes harmóniát biztosítva a természettel. Elegáns belső tér, nagy üvegfelületek, természetes fény, mely beborít minden belső helységet. A privát teraszon masszázs medence vagy dézsa fürdô és szauna is található melyet körbeölelnek a növények így teljesen elszigetelve tudunk pihenni a többi vendégtől. A konyha vagy a grillező minden olyan felszerelést tartalmaz, amire szükséged lehet a saját remekműveid elkészítéséhez.

ZAMA Forest Resort vendégház Verőce konyha

Kikapcsolódás pároknak vagy akár az egész családnak

Házaink két féle típusban érhetôek el, 2 és 4 fős változatban. A 4 fő számára tervezett házainkban külön háló és különálló fürdôszoba egység garantálja az házon belüli elszigetelôdést. A resorton belül található kizárólag felnőtt övezet is, azonban a családok, gyermekek, és állatok számára is nyitva áll kapunk. Kérés esetén minden házhoz pótágy, és reggeli kosár is kérhetô. A Dunakanyar számtalan programjáról, évszaknak megfelelően tudunk tájekoztatást adni vendégeinknek.

A ZAMA Forest Resort környékén elérhető program lehetőségek

– Királyréti kisvasút
– Visegrádi vár, akár túra útvonalon is elérhető
– Országos kék túra szakasza
– Dunakanyar kiépített kerékpárút
– Canopy és bob pálya
– Lovaglás, kalandpark

Kilátók, tanösvények és múzeumok szinesítik tovább a helyi nevezetességek listáját.
Dunakanyar számtalan programjáról, évszaknak megfelelően tudunk tájekoztatást adni vendégeinknek.

ZAMA Forest Resort – galéria

Képek és forrás: zamaforestresort.hu

Település

Térkép

Verőcei látnivalók

Megosztás: