Verőcei strand

Verőcei strand

Verőce strand
Fotó: I Love Dunakanyar

INFORMÁCIÓK

Cím

Verőce, Árpád út 5-7.

Verőcei szabadstrand

A verőcei szabadstrand a Dunakanyar egyik legszebb füves partú strandja, ahol a forró kánikulában fantasztikus érzés csobbanni egyet a folyóban. Bár a strandnál sokkal nagyobb szabadstrandok találhatók a térségben, a helyiek számára és sok kirándulónak pihentető élmény itt kikapcsolódni egy hosszú, meleg nap után.

Hirdetés

Verőcei strand

A szabadvízi strand kiválóan alkalmas arra, hogy gyerekekkel is megrohamozzuk. A víz fokozatosan mélyül, ezért a kisebbek számára sem ijesztő. A víz tisztasága megfelelő, a partszakasz hossza pedig 150 méter, és sokak számára örömhír, hogy a víz talaja kavicsos, hiszen a Dunakanyarban bőven találni olyan helyet, ahol a vízbe érve máris iszapban lépkedünk.

Egyesek számára a kényelmesebb az lehet, ha úszáshoz alkalmas, speciális cipőben rohamozzák meg a verőcei szabadstrand területét, így a kavicsok sem zavarják majd őket a fürdőzésben. A part füves és kavicsos, ezért a strandolás után a törölközőnk nem lesz sáros, azonban arra érdemes számítani, hogy igen kicsi az árnyékos terület aránya.

Érdemes strandsátorral, napernyőkkel és szalmakalappal felszerelkezni, mielőtt meghódítjuk a verőcei strand területét.

Verőcei szabadstrand – hasznos információk

Akik szeretik az aktív kikapcsolódást, biztosan örömmel tapasztalják, hogy a strand területén egy röplabdapálya teszi izgalmasabbá a pihenést, sporteseményekkor pedig kivetítőn nézhetjük végig a mérkőzéseket. A strandon kabinbérlésre is van lehetőség, illetve két  büfé  áll a strandolók rendelkezésére.
Azok számára is jó hírrel szolgálhatunk, akik a kutyáikkal szeretnének fürdőzni, hiszen a strand területe kutyabarát.Belépőjegyek

A verőcei strand használata ingyenes

Nyitva tartás

A nyári időszakban a strand folyamatosan nyitva tart

Elérhetőség

2621 Verőce, Árpád út 5-7.Verőcei strand megközelítése

A strandot autóval és tömegközlekedéssel, illetve kerékpárral is meg lehet közelíteni. A legközelebbi buszmegálló 500 méterre található, ami az idősebb korosztály és a gyermekek számára sem túl megerőltető séta, még a legnagyobb nyári melegben sem.

Galéria:

Képek: I Love Dunakanyar

Település

Térkép

Verőcei szállások

Látnivalók a környéken

Megosztás: