Kanyargó Vendégház

Kanyargó Vendégház

Kanyargó Vendégház Verőce

INFORMÁCIÓK

Cím

Verőce, Völgy utca 20.

Telefon

+36 20 557 4102

E-mail

info@kanyargovendeghaz.hu

Kanyargó Vendégház – Verőce

A Kanyargó Vendéghazat kifejezetten romantikus pihenésre terveztük párok részére. Itt minden a kényelemről, a lazulásról és a feltöltődésről szól. Élvezzétek az édes életet kettesben, minden zavaró külső hatás nélkül!

Lánykéréshez, eljegyzéshez, születésnaphoz és évfordulóhoz ennél romantikusabb helyet nem is találhatnátok, de ha csak szeretnétek egy kis nyugalmat kettesben, itt vár rátok a tökéletes bekuckózas. Vendégházunk a Dunakanyar kapujában, Verőcén található, annak is egy pici, csendes zsákutcajában, annak is pont a legvégén. Ezt a kis házat szó szerint körülöleli az erdő. A tetőteraszról pedig a páratlan dunai panorámában gyonyörködhettek.

Közel mindenhez, mégis eldugott, erdös, nyugodt kis utcában, aszfaltos úton megközelithetö. A ház önellátó, teljesen független, csak ti ketten lesztek a házban és a kertben is. Teljesen felszerelt, mindent megtaláltok benne, amire csak szükségetek lehet. Parkolni saját garázsban tudtok.

A ház frissen felújított és berendezett, kényelmes franciaágy és prémium minőségű memóriahabos, kemény matrac biztosítja a tökéletes pihenést. A tulajdonos saját keze által készitett dekorációkkal és egyedi festett bútorokkal törekedett még különlegesebbé, otthonosabbá tenni a házat, kertjét pedig nagy szeretettel gondozza. A wellness élményrol üvegszálas dézsafürdő és egy, a házban elhelyezett infraszauna gondoskodik. Ezek használatát a szállásdíj tartalmazza. 

Kanyargó Vendégház – galéria:

NTAK reg. szám: MA22046045

Képek: kanyargovendeghaz.hu

Település

Térkép

Látnivalók a közelben

Megosztás: