Kanyargó Vendégház

Kanyargó Vendégház

Kanyargó Vendégház Verőce

INFORMÁCIÓK

Cím

Verőce, Völgy utca 20.

Telefon

+36 20 557 4102

E-mail

info@kanyargovendeghaz.hu

Kanyargó Vendégház – Verőce

A Kanyargó Vendéghazat kifejezetten romantikus pihenésre terveztük párok részére. Itt minden a kényelemről, a lazulásról és a feltöltődésről szól. Élvezzétek az édes életet kettesben, minden zavaró külső hatás nélkül!

Kanyargó Vendégház Verőce

Fotó: kanyargovendeghaz.hu

Lánykéréshez, eljegyzéshez, születésnaphoz és évfordulóhoz ennél romantikusabb helyet nem is találhatnátok, de ha csak szeretnétek egy kis nyugalmat kettesben, itt vár rátok a tökéletes bekuckózas. Vendégházunk a Dunakanyar kapujában, Verőcén található, annak is egy pici, csendes zsákutcajában, annak is pont a legvégén. Ezt a kis házat szó szerint körülöleli az erdő. A tetőteraszról pedig a páratlan dunai panorámában gyonyörködhettek.

Közel mindenhez, mégis eldugott, erdös, nyugodt kis utcában, aszfaltos úton megközelithetö. A ház önellátó, teljesen független, csak ti ketten lesztek a házban és a kertben is. Teljesen felszerelt, mindent megtaláltok benne, amire csak szükségetek lehet. Parkolni saját garázsban tudtok.

A ház frissen felújított és berendezett, kényelmes franciaágy és prémium minőségű memóriahabos, kemény matrac biztosítja a tökéletes pihenést. A tulajdonos saját keze által készitett dekorációkkal és egyedi festett bútorokkal törekedett még különlegesebbé, otthonosabbá tenni a házat, kertjét pedig nagy szeretettel gondozza. A wellness élményrol üvegszálas dézsafürdő és egy, a házban elhelyezett infraszauna gondoskodik. Ezek használatát a szállásdíj tartalmazza. 

Kanyargó Vendégház – galéria:

NTAK reg. szám: MA22046045

Képek: kanyargovendeghaz.hu

Település

Térkép

Látnivalók a közelben

Megosztás: