Libra Delikát – Vác

Libra Delikát – Vác

Libra Delikát Vác

INFORMÁCIÓK

Cím

Vác, Széchenyi István u. 10.

E-mail

hello@libradeli.hu

Libra Delikát – Vác

Vác egyik legújabb színfoltja a Széchenyi utcában megnyílt gasztro mennyország, a Libra Delikát. Ez a kis deli tökéletes helyen van akkor is ha váciak vagytok, de akkor is, ha épp látogatóba érkeztetek a városba, hiszen a Fő tére vezető sétáló utcát biztosan nem hagyjátok ki egy alkalommal sem. A tulajdonosok szívügye, hogy támogassák a kistermelőket, a másik nagyon fontos pillér pedig a környezettudatosság a kisbolt életében.

Ide beugorhattok csupán egy isteni specialty kávéra vagy egy menő matcha lattéra, hogy egy kicsit megpihenjetek a napi rohanásban. Katáék mindig vevők egy kis beszélgetésre is. Persze akkor is szívből ajánljuk, ha valami különleges menüvel lepnétek meg a családot. Az igazán minőségi alapanyagokat és valódi ínyencségeket felsorakoztató kisbolt termékpalettája igazán színes. A náluk kapható termékek nagy részét saját tapasztalataik alapján válogatták össze a tulajdonosok, így biztosan minden kérdésetekre is választ kaptok majd a delikát finomságaival kapcsolatban.

MIKET TALÁLTOK A LIBRA DELIKÁTBAN?

  • specialty kávékülönlegességek, matcha latte, újhullámos specialitások
  • friss kovászos kenyerek, isteni pékáruk
  • minőségi alapanyagok sütéshez, főzéshez (a teljesség igénye nélkül: olívaolaj és olívabogyók egy görög családi vállalkozásból, fűszerek, isteni pestok, lisztkeverékek, tészták, szószok, szörpök, lekvárok, és még nagyon sokáig sorolhatnánk)
  • gasztro ínyencségek (gyümölcslevek, kézműves sörök, minőségi magyar borok, különleges csokoládék, teák, mártogatósok)

Libra Delikát – galéria:

Település

Térkép

Látnivalók a közelben

Megosztás: