Camelot Club Hotel Étterem

Camelot Club Hotel***

Camelot Hotel Vác

INFORMÁCIÓK

Cím:

2600 Vác, HRSZ 07

Telefon

+36 20 665 8170

E-mail

camelot.birobernadett@gmail.com

Wi-fi

Ingyenes

Parkolás

Ingyenes

Camelot Club Hotel*** – Vác

A Camelot Club Hotel és Étterem a Duna partján található, Vác és Verőce között, gyönyörű természetközeli környezetben a Dunakanyar szívében. Tökéletes hely a pihenésre, különleges események, esküvők megrendezésére. Szállodánk 20 rusztikus stílusú légkondicionált szobával rendelkezik (összesen 58 férőhely), éttermünk pedig helyi alapanyagokból készült ínycsiklandó ételeket kínál.

 A 80 fős étteremből, és a 40 fős teraszról csodálatos panoráma nyílik a festői Visegrádi hegyekre, a parkra és a Dunára. Felejthetetlen emlék a virágokkal díszített asztalnál, a gyertya fényénél elfogyasztott romantikus vacsora, esküvő, születésnap, leány-, és legénybúcsú, ballagás, céges rendezvények, konferenciák és egyéb nagyobb események megünneplése.

Étterem

Hangulatos éttermünk kialakításánál a természetes anyagok dominálnak, főleg a fa, és a kő. Ablakaiból csodálatos dunai panoráma tárul a szemlélődő elé. Teraszunk a legkedveltebb hely nyáron. Télen a kandalló duruzsolása teszi otthonossá.

Konferencia terem

50 fő befogadóképességű, természetes megvilágítású, légkondicionált helység. Gyönyörű panorámával a Dunára.

Rendezvénysátor

Közvetlenül a Duna partján áll 200 személyes rendezvénysátrunk. Kiválóan alkalmas esküvők, nagyobb családi rendezvények, műsoros esetek, előadások, divatbemutatók szervezésére.

NTAK: SZ23081416

Camelot Club Hotel és Étterem – galéria

Képek: camelothotel.hu

Térkép

Település

Váci programok

Váci látnivalók

Megosztás: