Nagyszerű hétvégi programokkal kényeztet minket a Dunakanyar!

Zsófi 2017. 07. 28.
 • Nagyszerű hétvégi programokkal kényeztet minket a Dunakanyar!
 • Július 29-re összeszedtünk Nektek 4 fantasztikusan jó programot. Aki ezek közül nem tud választani, maradjon otthon (vagy strandoljon)! 

  Žagar Sunset DJ set – Piknik Manufaktúra Nagymaros

  Ha unod a város zaját és szeretsz szép környezetben, jó társasággal lazulni egy kicsit és jókat enni, ha szereted a kézműves söröket, szörpöket, limonádékat és a jó borokat akkor látogass el a Piknik Manufaktúrába. Festői környezet, a Duna part, panoráma a visegrádi várrra mind adott, ráadásul a bringaút épp a folyamatosan üzemelő konyhával rendelkező ételbár előtt halad el.
  Most szombaton  Žagar DJ-ként jön el hozzánk és adja meg az alapritmust egy fantasztikusnak ígérkező naplementéhez este 8 órától, amíg le megy a nap, s még egy kicsit tovább... Koktélok, rövidek, pálinkák, remek hangulat, mindezt is garantáljuk az estéhez.
   

  Amerikai Est – Hangadó nyár esti koncertek Szigetmonostoron

  A zenéről a Dynamite Dudes és a B15 Turckabilly Band zenekarok gondoskodnak. A koncertek ideje alatt a piac téri vendéglősök a zenéhez illő gasztronómiai különlegességekkel készülnek elcsábítani a Duna parton kikapcsolódni vágyókat. A koncertek látogatása díjmentes! A fókusz az amerikai életérzésen lesz, mind az ételek mind a zenei repertoár szempontjából. (Esőnap esetén a programok Szigetmonostor Faluházban kerülnek megrendezésre!)

   

  Budapest Bár koncert – Sződliget

  A megszépült sződligeti főtér átadójának alkalmából fellép a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Frenk, Keleti András és Szűcs Krisztián. Este 7-től indul a koncert és a buli, nem illik késni egy ilyen eseményről! :) A rendezvény díjmentesen látogatható.

   

  Jótékonysági vízitúra – Vác

  Szeretnél segíteni a menhelyes kutyusoknak és cicáknak? Most itt az alkalom, hogy tegyél is értük! Gyere el velünk július 29-én a Zebegény-Vác kenutúrára, melynek teljes bevételével a Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány munkáját támogatjuk. A vízitúra programját úgy állítottuk össze, hogy ha még sosem ültél kenuban, akkor is könnyedén teljesíthesd a távot. 
  Segíts Te is, hogy az állatmenhely lakói minél gyorsabban új gazdit találhassanak! Tegyünk együtt az árván maradt állatokért!
  A kenutúra időpontja: 2017. július 29. 9:00
  Részvételi díj: 3.500 Ft/fő 

  Iratkozz fel hírlevelünkre