Blog

Vár Hotel Kastélyszálló Visegrád wellness

TOP7 bámulatos szállás Visegrád szívében

Visegrád az egyik legszebb település a Dunakanyarban. A város egyaránt népszerű a panoráma, a sportok, a gasztronómiai élvezetek, és a kikapcsolódás szerelmesei körében, kiváló adottságainak köszönhetően pedig minden korosztály számára varázslatos úti cél. A szálláshelyek tekintetében szintén nagyon vonzó a város, máris mutatjuk, melyik a TOP7 bámulatos szállás Visegrád szívében!

TOP7 SZÁLLÁS VISEGRÁD SZÍVÉBEN

Kulináris élmények, extrém sportok, szauna- és masszázs szolgáltatások, gyógyvizes medencék, dunai panoráma, és borkóstolók. Színes programkínálattal fogad ez a hét szállás Visegrád szívében, nektek már csak annyi a dolgotok, hogy a kikapcsolódásra koncentráljatok. Akár az aktív, akár a passzív pihenést részesítitek előnyben!

1. HOTEL HONTI*** VISEGRÁD

Hotel Honti Visegrád

A Hotel Honti Visegrád központjában helyezkedik el, közel a város népszerű látnivalóihoz. A közelben horgászásra, túrázásra, városnézésre és kerékpározásra is van lehetőség, de Gizella-telepen a lovaglás, a Nagyvillám-hegyen pedig a síelés is nagyon népszerű szabadidős program.

A szálloda ingyenes wifivel, légkondicionált szobákkal, à la carte étteremmel, magyar, nemzetközi és vegetáriánus ételekkel, valamint wellness részleggel várja a vendégeket. A wellness részlegben fedett és szezonális szabadtéri medence, szauna, valamint pezsgőfürdő található. Pihenésre a terasszal rendelkező kertben is van lehetőség. Az asztalitenisz és bowling szintén népszerű elfoglaltság a vendégek körében.

2. HOTEL VISEGRÁD****

Hotel Visegrád

A Hotel Visegrád a város központjában található, azonban a csend és nyugalom itt egyértelműen alapfelszereltség.

A szobák többsége franciaágyas, és különágyas elhelyezést is lehetővé tesz, az pedig különösen nagy előnye a szállodának, hogy a szobák ablakai részben a visegrádi Fellegvárra, részben a Dunára nyíló panorámával rendelkeznek. A szálloda uszodája, pezsgőfürdője, szaunái valamint napozókertje térítésmentesen használható, de a gyerekek számára a játszótér is remek élményeket ígér.

3. ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD****

Royal Club Hotel Visegrád

A Royal Club Hotel Visegrád a nyugalom szigete, ahol a pihenés, és a programokban gazdag vakáció egyaránt garantált.

A szálloda Visegrád festői hegységeinek ölelésében, a történelmi belvárostól 400 méterre fekszik, és 49 korszerű szobával, napfényes lakosztályokkal és különleges wellness élményekkel várja a pihenni vágyókat. Melegvizes masszázsmedence, fiatalító spa kezelések, egzotikus masszázs, és Himalája sókristály szoba csalogatja a vendégeket.

A hotel elnyerte az Év Szállása 2018 – Népszerűségi Díj II. helyezést.

4. HOTEL SILVANUS**** – szállás Visegrád

wellness hotel a Dunakanyarban
Fotó: szállás.hu

A Hotel Silvanus kényelmes szobái és lakosztályai kellemes kikapcsolódást biztosítanak a vendégek számára, a szobákból pedig páratlan kilátás nyílik az erdőre, a Dunakanyarra és a visegrádi Fellegvárra.

A hotel minden évszakban színes programkínálattal, kirándulásokkal és wellness élménnyel várja a vendégeket, konferenciatermei pedig alkalmasak családi és céges rendezvényekhez, tréningekhez, és akár koktélpartikhoz is. Az uszodában és wellness centrumban, a szépségszalonban és a fitness teremben érdemes napról napra kikapcsolódni.

Az étteremből fenséges kilátás nyílik a Dunakanyarra, a sörözőben pedig automata tekepályák, darts, csocsó- és billiárdasztalok állnak rendelkezésre.

5. THERMAL HOTEL VISEGRÁD****

Thermal Hotel Visegrád

A szálloda Visegrád egyik legexkluzívabb hotelje, a Pilisi Parkerdő szomszédságában kellemes nyugalmat biztosít a panoráma és a termálvíz szerelmeseinek. 164 db kétágyas szoba és 10 apartman áll az ide érkezők rendelkezésére.

A wellness részlegen úszómedence, termál medencék, gyermek medence, belső élménymedence, és Acapulco nyári strandmedence kiválóan alkalmas a zavartalan kikapcsolódáshoz, de a szolgáltatások közé tartozik a fodrászat, kozmetika, a szolárium, a szauna, a gőzfürdő, illetve a tradicionális és egzotikus masszázskínálat is.

A szálloda az Év Szállása 2015 – Minőségi Díj 4-5 csillagos szálloda Kategória I. helyezést nyerte el.

6. MR. GÖRGEY ART HOTEL & BISTRO – szállás Visegrád

Mr. Görgey Art Hotel & Bistro Visegrád
Fotó: Mr. Görgey Art Hotel & Bistro

A szállás Visegrád egyik legszebb részén, a Salamon-torony szomszédságában található. Különlegessége, hogy egykor a Görgey-család vadászkastélya volt. A közelben található a Királyi Palota és a gyerekek nagy örömére a Mátyás Király Történelmi Játszópark is.

A Hotel 22 egyedi bútorokkal berendezett szobával rendelkezik, emellett étterem, nyáron kerthelyiség, pinceborozó, és ingyenes parkoló biztosítja a vendégek kényelmét. A fűthető borozó kisebb rendezvények, megbeszélések, tréningek számára kiváló helyszín, a fürdő és pihenő rész pedig az infraszaunával, a hideg vizes úszómedencével és a kültéri pezsgőfürdővel térítésmentesen használható.

7. PATAK PARK HOTEL VISEGRÁD

Patak Park Hotel Visegrád

A szálloda Visegrád különleges színfoltja, hiszen az erdővel szegélyezett Apátkúti-patak partján található. Friss levegővel és izgalmas programkínálattal várja a vendégeit. A felnőttbarát hotel kizárólag 18 éven felüli vendégeket fogad, amely hiánypótló szolgáltatás a környéken.

A hotel romantikus kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez és aktív pihenéshez egyaránt kiváló választás. 29 igényesen kialakított szobával, hangulatos étteremmel, gasztronómiai különlegességekkel és hamisítatlan magyar ízekkel várja vendégeit. A pihentető szaunázás, a privát jacuzzi, az erdei futópálya és erőfejlesztő gépek szintén hozzájárulnak a teljes feltöltődéshez.
A szálloda az Év Szállása 2018 – Népszerűségi Díj I. hely büszke tulajdonosa.

SZÁLLÁS, VISEGRÁD, KIKAPCSOLÓDÁS

A számos prémium szolgáltatásnak és bámulatos programlehetőségnek köszönhetően mindegyik szálloda Visegrád nagy kincse, amit – ha ránk hallgattok – megismertek ti is közelebbről. Az ár/érték arány maximálisan korrekt, az élmény pedig garantált!

Megosztás: