Blog

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál

Ez a szentendrei fesztivál nálunk első helyen áll – Éjjel-nappal!

Esik az eső? Fúj a szél? Egyik napról a másikra 20 fokot esik a hőmérséklet? Szentendre nem törődik ilyen apróságokkal, megpróbálja kihozni a maximumot minden helyzetből. Így történt ez most is az Éjjel-Nappal Nyitva fesztiválon, ahol az időjárás viszontagságai ellenére is remek élményekben lehetett részünk. Bár ez minden szentendrei fesztivál esetében így van.

Mivel már napok óta lehetett sejteni/hallani, hogy augusztus utolsó hétvégéjén megmutatja magát nekünk az ősz, nem ért meglepetés bennünket akkor, amikor megérkezett az eső és a villámlás. Ugyanakkor biztosak vagyunk abban, hogy ez a szentendrei fesztivál sokáig az egyik kedvenc nyári emlékünk marad!

Koncertek Szentendrén

Ez a szentendrei fesztivál nem viccel!

Korán érkeztünk pénteken Szentendrére, így a programok sokszínűségén kívül megtapasztalhattuk azt is, hogy hogyan épül fel egy szentendrei fesztivál. Hogyan lesz egy sor bódéból, egy sereg izgatott emberből, és néhány üres színpadból ütős produkció, emlékezetes borkóstoló és felejthetetlen performansz. Szépen lassan a helyére került minden, és kitárta előttünk kapuit Szentendre, a Dunakanyar izgalmakat tartogató, pörgős és titokzatos kincsesládája.

Bár az időjárás nem mindig volt kegyes hozzánk, a programok így is nagyon emlékezetesek maradnak számunkra, talán azért is, mert a helyszín változtatások miatt még jobban beleéltük magunkat a fesztiválhangulatba.

Hirdetés

Szentendre Éjjel-nappal

Emlékezetes „Éjjel-Nappal” pillanatok

A bábelőadások, a koncertek, az alkotóművészek munkájának megfigyelése, a divatbemutató, valamint a szoboremberek vidám tevékenysége mellett az egyik kedvencünk egyértelműen a jótékonysági kacsaúsztatás volt. Az az igazság, hogy ezek a sárga kacsák tudnak valamit, hiszen több száz embert csábítottak a Bükkös-partra.

A képek magukért beszélnek, mutatunk is nektek néhányat, amelyek egyértelműen arról tanúskodnak, hogy ezeket a programokat nem érdemes kihagyni.

Kacsaúsztatás és divatbemutató

Különleges divatbemutató az Art6 Szalon ötödik születésnapja alkalmából. | Idén is jótékonysági kacsaúsztatás a Szentendre Rotary szervezésében a Bükkösön, értékes nyereményekért. Hajrá kacsák!

Uverejnil používateľ Szentendre Éjjel Nappal Nyitva Sobota 25. augusta 2018

Szentendrei koncertek

Szentendrei fesztivál

Apropó!

Ugye semmi pénzért nem hagynátok ki, hogy megnézzétek, milyen a szentendrei fényfestés? A kisváros utcái egyébként is gyönyörűek, de amikor a szivárvány színeibe öltöznek az épületek, azt kívánjuk, bárcsak minden este ilyen csodaszép látványban lehetne részünk!

Szentendrei fényfestés

A Lóci játszik olyan emlékeket hagyott a Duna korzó nagyszínpadán, amire jövőre is szívesen emlékszünk majd vissza. Az esős, nyirkos idő ellenére is sokan megmutatták, hogy a „Nem táncolsz jobban mint én” sorait lehet egyre hangosabban és hangosabban énekelni, hogy a Duna messzire vigye hírét ennek a vidám hangulatú szentendrei fesztiválnak.

A Fő téren Lóci játszik!

A Duna korzón Lóci játszik!

Uverejnil používateľ Szentendre Éjjel Nappal Nyitva Nedeľa 26. augusta 2018

Szívesen felsorolnánk az összes programot, hogy elmondjuk, melyiket miért imádtuk, de abban reménykedünk, hogy velünk együtt ti is ellátogattatok Szentendrére nyár végén. Mi a magunk nevében köszönjük mindenkinek ezt a sok szép élményt, reméljük, találkozunk veletek jövőre ugyanitt!

Fotók: Deim Balu photography

Video: Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva

Megosztás: