Blog

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál

Válaszd éjjel-nappal a pezsgő szentendrei fesztivált!

Artisztikus desszertek, különleges fényfestés, fantasztikus koncertek, kirakodóvásár, cirkuszi mutatványosok, táncosok, régiségek, gasztronómiai különlegességek és még számos izgalmas látványosság vár titeket a Szentendre Éjjel-Nappal Fesztiválon 2017.08.25.-27.-én. Mutatjuk a részleteket, merüljetek el a színes programkavalkádban!

Hirdetés

A nyár utolsó hétvégéjén rendezik meg Szentendrén a fesztivált, ahol a tavalyi évhez hasonlóan számos programmal várják az érdeklődőket, melyet Sólyomné Gyürk Dorottya kulturális alpolgármester az alábbi módon fogalmaz meg.

Szentendrei házak, udvarok, kertek kapuit tárjuk szélesre ebben a három napban. Az itt lakó polgárok, művészek, üzlet- és galériatulajdonosok látják Önöket vendégül programmal, étellel, itallal, mintha csak vendégségbe jönnének. Megmutatjuk, hogyan élünk, mihez értünk. Elleshetik a hamisítatlan szentendreiség titkát. 33 helyszín 85 programja közül választhatnak. Legyenek a vendégeink!

Szentendrei Duna-part

A GastroArt keretében éttermek, kávézók és cukrászdák izgalmas fantázianevet viselő artisztikus desszertjeit és ételeit (Málnamámoros „Öröm virágok”, Túrógombóc by „Rivel-pool”, „Csupapipacs” málnás csupacsoki torta, stb.) kóstolhatjátok meg 11 különböző helyszínen. Ha nem láttátok még Szentendrét kivilágítva, most mindenképpen meg kell ragadnotok az alkalmat, hiszen a Fő téri programok idejére a szervezők szombat és vasárnap este különleges fényfestéssel és koncertekkel – LGT Emlékzenekar Karácsony Jánossal, Söndörgő Zenekar – várnak benneteket.

Dumtsa korzó, Szentendre

A Duna-korzón található Gasztro utcában az utcafesztivál három napja alatt cirkuszi mutatványosokkal, táncosokkal és artistákkal találkozhattok, de akkor se lepődjetek meg, ha komikusok és gólyalábas vásári komédiások szórakoztatnak benneteket.  A művészeti és gasztronómiai programok mellett szabadtéri koncertek, színházi előadások, gyermek játszószigetek, kiállítások és vásárok tarkítják a programkínálatot. A három nap alatt különböző tematikájú városi sétával várják azokat, akik jobban meg szeretnék ismerni Szentendrét. A vásári forgatagbankerámiák, egyedi ékszerek, fa- és textil játékok, régi könyvek, régiségek és ásványok csalogatják a látogatókat, de remek borokat is kóstolhattok a finom cukrászsütemények mellé.

Szentendrei fesztivál

A szervezők a háromnapos rendezvénysorozaton ingyenes és belépődíjas programokkal egyaránt várják az érdeklődőket. Bővebben a fesztivál facebook oldalán és a programfüzetben olvashattok a programokról. Ne feledjétek, erre a fesztiválra éjjel és nappal is érdemes ellátogatni, a három nap mindegyike meglepetéseket tartogat számotokra!

Forrás: szentendreprogram.hu

Megosztás: