Blog

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál

Szédületes élmény! Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva

Az idei Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál olyannyira hangulatos és lehengerlő volt, hogy gyakorlatilag könnyebb lenne róla EMOJI fejekkel és kis figurákkal mesélni, mert a sok-sok színt ők adnák vissza leginkább. Csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni róla, és őszintén reméljük, hogy ti is így vagytok vele!

Mit adott idén a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál?

Hihetetlen koncertélményeket, művészi desszerteket és igazi gasztro-különlegességeket. Vidám gyermekprogramokat, önfeledt táncolást, izgalmas városismereti sétákat. Ezer színes pillanatot, családi kikapcsolódást, felejthetetlen beszélgetéseket, értékes időtöltés és új barátokat.

A programkavalkádnak köszönhetően kötve hisszük, hogy bárki unatkozott volna a „legszentendreibb” fesztiválon, ahol a helyiek büszkén mondhatják azt:

Igen, a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál programjai méltóképpen viszik hírét a város sokszínűségének.

Mi már a péntek délutánunkat Szentendrén kezdtük, és örömmel tapasztaltuk, hogy amint lement a nap, a Duna korzó és a Fő tér környéke megtelt kíváncsiskodókkal, este pedig tömegével érkeztek a Bagossy Brothers koncertre a HÉV felől az emberek. Énekelgettek, és alig várták, hogy fejest ugorjanak a szentendrei fesztivál élményeibe.

A fantasztikus időjárásnak és a remek programoknak köszönhetően olyan érzésünk volt, hogy a környék összes lakója Szentendrén tölti a hétvégéjét. Talán még sosem voltak ennyire színesek a város utcái, és sosem láttunk még ennyi elégedett mosolyt.

A remek szervezésnek köszönhetően könnyedén össze lehetett állítani egy olyan tetszőleges programot magunknak, ahol a kisebb gyerekek is középpontba kerülhettek, a kamaszok pedig a „silent disco” újdonságát élvezték talán a legjobban.

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál
Fotó: Deim Balázs

Nem férhet hozzá kétség, hogy a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál évről évre sikeresebb, az pedig hab a tortán, hogy idén a környezetbarát megoldások is szem elé kerültek. El is tettünk emlékbe egy műanyagpoharat, amit még hosszú hónapokig használni fogunk otthon is, hogy a színes Szentendre-minta eszünkbe juttassa a közös borozást, a mesés fényfestést és a koncertezést.

Kíváncsian várjuk, hogy jövőre mit tartogat majd számunkra a rendezvény, amelynek kapuja éjjel-nappal nyitva áll előttünk.

Szívesen megosztanátok a véleményeteket a fesztivállal kapcsolatban? Töltsétek ki a látogatói kérdőívet ITT.

Képek: Deim Balázs

Megosztás: