Blog

Csipkelak Vendégház Nagymaros

Saslak és Csipkelak – 2 nagymarosi vendégház, 1000 élmény!

Hallod a csendet, ami körülvesz? Érzed a levegő friss illatát? Nem? Ez biztosan azért van, mert még nem találtál rá arra a vendégházra, ahol egy egynapos pihenés olyan, mintha egy egész hónapig lazítanál az otthonod kényelmében. Exkluzív környezet, egyedi berendezés, családias hangulat. Ezzel vár a Csipkelak Vendégház és a Saslak Vendégház Nagymaros közelében, a János-hegy oldalában.

Kikapcsolódnál a családdal? A Dunakanyarban romantikáznál a pároddal? Újraélnéd a fiatalságod? A legjobb helyen jársz!

Saslak Vendégház Nagymaros

Saslak Vendégház – „Ahol újra hallod a szíved szavát”

Az idő pénz. Ne rabolod az időmet. Időnk, mint a tenger.

Vajon a hétköznapok során hány olyan kifejezést használsz, amely tartalmazza az „idő” szót? Szoktál arra panaszkodni, hogy semmire nem jut időd, és a napok, hetek és hónapok csendben mennek el melletted? Állítsd meg az időt a Saslak Vendégház vadregényes világában! Az erdei házikóban garantáltan menedékre lelsz.

Saslak Vendégház Nagymaros

Mitől különleges?

A nagymarosi vendégház bútorainak története van, például biztosan nem találsz a környéken olyan zuhanyzót, amelynek az ajtaja valójában egy padlásajtó. Sőt! Az is biztos, hogy igazi kuriózum, hogy a konyhapult egy régi, öreg diófából, a konyhaszekrény pedig egy öreg padlásdeszkából és házgerendából készült.

A legkülönlegesebb látvány azonban kétségkívül az órafal, amelyen egy réges-régi óragyűjtemény darabjaival találkozhatsz. Miközben az órákat figyeled, eltöprengsz majd azon, kiket ébresztettek reggelente a jellegzetes csörgésükkel.

A Saslak vendégház sztorija

Van, amikor egy jó sztori egyetlen karnyújtásnyira van tőlünk, és van, hogy csak egy Facebook posztra. A Saslak Vendégház közel 5 évig állt üresen, majd egyetlen posztnak, és 17.000 megosztásnak köszönhetően futótűzként terjedt el a híre. Aki pedig először átlépi a Saslak küszöbét, azonnal beleszeret a régi órákba, és a vendégház varázsába.

Saslak Vendégház Nagymaros
Saslak Vendégház Nagymaros

Csipkelak Vendégház – Kulcs a boldogsághoz

Mi tesz boldoggá, a családod? Alig várod, hogy elolvass egy könyvet úgy, hogy közben ne halld a betonfúró hangját? Megismernéd önmagad, vagy csak kíváncsi vagy a madarak csiripelésére? A Csipkelak Vendégház nem csak egy ház. Az épület falai között garantáltan megtalálod azt, amit keresel. A házban található kulcsok is ezt szimbolizálják.

Járd be a ház minden zugát, keresd meg az összes kulcsot, aztán tedd fel a lábad a teraszon egy székre, vegyél az öledbe egy keresztrejtvényt, és hallgasd, hogyan ropog az alma a fogad alatt. Itt nem zavar meg se a kapucsengő, se a villamos hangja.  

Csipkelak Vendégház Nagymaros

A vendégház legkülönlegesebb bútora egyértelműen egy 1910-ben készített szekrény, amely egy idős bácsi sufnijából került elő. A régi fényképezőgépnél is garantáltan elidőzöl majd. Ahogyan a Saslak Vendégház órái, úgy a Csipkelak fényképezőgépei láttán is elgondolkodsz majd azon, hogy vajon hány boldog, önfeledt, bensőséges pillanatot örökítettek meg ezek a szerkezetek.

Csipkelak Vendégház Nagymaros

A Csipkelak vendégház legjobb sztorija

Kíváncsi vagy, mit üzennek neked a vendégház korábbi vendégei? A házigazdák ötletes „vendégkönyvének” köszönhetően elolvashatod a házhoz kapcsolódó kedvenc történeteket, sőt, a színes papírokon te is üzenhetsz másoknak. Az így elkészült rendhagyó vendégkönyv kézzel foghatóvá teszi a közös pillanatokat. Visszautazhatsz az időben, hogy meglesd, hogyan borozgattak a gyertyafényes teraszon az itt pihenő vendégek.

Neked ajánljuk a Csipkelak és Saslak Vendégházat, ha

  • egy cseppet sem vágysz pörgésre, inkább a nyugalmat keresed
  • kíváncsi vagy, milyen a nagymarosi friss levegő
  • elbújnál a Dunakanyarban a szürke hétköznapok elől
  • kedveled a vintage stílust és azokat a bútorokat, illetve tárgyakat, amelyeknek történetük van
  • és ha kíváncsi vagy arra, milyen, ha egy vendégháznak saját személyisége van

Feledkezz meg a napi teendőkről! Foglalj szállást a János-hegyen található két nagymarosi vendégház egyikében, és meséld el a kedvenc élményeidet a többi vendégnek egy színes papírlapon. Légy részese egy jó sztorinak, hagyj nyomot a vendégházakban, mert ez fordítva is garantáltan így lesz!  

Csipkelak Vendégház Nagymaros

Elérhetőségek

Facebook: www.facebook.com/saslakvendeghazak/

Instagram: www.instagram.com/saslakvendeghazak/

Weboldal: saslakvendeghazak.hu

E-mail: hello@saslak.hu

Telefon: +36-30-3000-233

Megosztás: