Blog

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál

TOP13 augusztusi program a Dunakanyarban

Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanánk, hogy van olyan elképesztően jó augusztusi program a tarsolyunkban, amire biztosan felkapjátok a fejeteket? Na és mit szólnátok ahhoz, ha mindjárt 13 ilyen programot ajánlanánk a figyelmetekbe? Tartsatok velünk, és megmutatjuk, mitől döglik az a bizonyos légy a nyár utolsó hónapjában!

TOP13 augusztusi program a Dunakanyarban! – Ezt ne hagyd ki!

Az augusztus koncertekkel, vizes eseményekkel, kulináris élményekkel, latin ritmusokkal, egy kis szabadtéri mozizással, és helyi különlegességekkel vár benneteket a térségben. Vegyük szépen sorba, milyen augusztusi program kerüljön be mindenképpen a naptáratokba!

1. Zebegényi Napok 2019.

Időpont: 2019. augusztus 2-4., Zebegény

A Zebegényi Napok 2019-ben sportversennyel, főzőversennyel, koncerttel és családi vetélkedővel vár benneteket. A rendezvény ideje alatt falusétákkal, a Szőnyi Múzeum tematikus programjaival, az Élesztő Plázson pedig zenés eseménnyel készülnek a szervezők.

A programmal kapcsolatban ITT találtok részletes információt!

Sárkánydomb

2. Sárkányszelídítő Jazz Napok

Időpont: 2019. augusztus 2-4., Esztergom

A háromnapos rendezvényt 8 jazz koncert, 2 interaktív gyerek jazz koncert és számos kézműves foglalkozás teszi izgalmasabbá. Még több infót ide kattintva olvashattok a sárkányszelídítés mesterségéről!

3. Irány Surány Fesztivál 2019.

Időpont: 2019. augusztus 2-3., Pócsmegyer-Surány

A kétnapos fesztivál a Szentendrei-szigetre csábít benneteket koncertekkel, bemutatókkal, de lesz népi játszóház, kézműves foglalkozások, kézműves vásár, és véradás is. A programokkal kapcsolatban Pócsmegyer honlapján tájékozódhattok bővebben.

4. Kisoroszi Kertmozi műsorai

Időpontok: 2019. augusztus 2., 9., 16., 23., 30., Kisoroszi

A Kisoroszi Kertmoziba rögtön öt augusztusi program hívogat bennünket, egymást követő hétvégéken. A Sose halunk meg!, a Made in Hungaria, a Kincsem, a Grease, és a Csapd le csacsi! este 21 órás kezdéssel csalogatja a filmek iránt érdeklődőket. Részletek => ITT

5. Kubai est Horányban

Időpont: 2019. augusztus 3., Horány

Augusztus 3-án a Latin Combo Cubano kubai élőzene és kubai táncosok műsora vár benneteket a horányi Piac téren. A koncertet követően vérpezsdítő Latin Disco is lesz, ahol ti is megmutathatjátok, hogyan tekeredik a csípőtök a kubai ritmusokra!

A koncertekről a Szigetmonostor Faluház Facebook oldalán, és Szigetmonostor honlapján találtok bővebb információt!

kubai est
Fotó: Kovács Attila

6. Füstölgő Vacsoraest a Sárkánydombon

Időpont: 2019. augusztus 7., Zebegény

A Sárkánydombon megkóstolhatjátok az ínycsiklandozó BBQ Marhaoldalast, melyet Faludi Dániel így ajánl nektek:

Mivel a tavalyi vacsoraestekről az áfonya, Marhaoldalas és a Szent Donát Magma adott, ezért készítünk mellé egy burgundi ragut és egy combos burgonyapürét. Az előételt és a desszertet Alfa forni fatüzeléses kemencében készítjük. Az ételek mellé a Reketye Brewing Co. söreit és a Szent Donát Birtok borait ajánljuk. Gyertek, éljétek át velünk újra a csodát! Tettes társaim Hanusz Gergő és Paizs Dávid!

Tudjatok meg a rendezvényről még több infót ITT!

Füstölgő Vacsoraest - Zebegény

7. Szent István Napi Zenei Fesztivál

Időpont: 2019. augusztus 10-20., Esztergom

A rendezvénysorozat számos izgalmas koncerttel vár benneteket. Ilyen a Kárpátia, a Tankcsapda, a Punnany Massif, az Anna and the Barbies és Király Viktor koncertje. Ugye kár lenne kihagyni? Részletek => ITT

8. 11.Monostori Lecsófőző Verseny és Szent István Napok

Időpont: 2019. augusztus 17-18., Szigetmonostor-Horány

A szigetmonostori Szent István Napok utcazenével, szabadtéri koncertekkel és gyermekprogramokkal vár benneteket, valamint harcolhattok A legjobb szigetmonostori lecsó címért is. Mivel a zsűrizés során figyelembe veszik az ízharmóniát, a színeket és az illatkompozíciót, a tájjellegű fűszerezettséget és ízhatást, illetve az esztétikus tálalást is, érdemes a legizgalmasabb recepttel készülni a megmérettetésre!

Minden szükséges infót megtaláltok a szabályokról ide kattintva! Ez az augusztusi program garantáltan levesz a lábatokról!

9. Dunakanyar Sörfesztivál

Időpont: 2019. augusztus 17-20., Vác

Augusztus 17-20 között immáron 6. alkalommal rendezik meg a Dunakanyar legnagyobb sörfesztiválját a váci Duna-parton, a Zenepavilonnál. Ez alkalommal 4 napos lesz a rendezvény, ahol a több, mint 100 féle sörkülönlegesség mellett, a fellépőkből sem lesz hiány. Többek között fellép majd a New Level Empire, Vastag Csaba, Radics Gigi, DJ Dominique, az ABBA Slovakia, a Crockodeal, DJ STERBINSZKY…. és még sokan mások.

Ha még több részletre kíváncsiak vagytok, ITT nézelődhettek!

augusztusi program Vácon

10. Szent István Napi Borünnep

Időpont: 2019. augusztus 18-19., Nagymaros

Borkóstolás földön és vízen! Nagy Feró és a Beatrice koncerttel, tűzijátékkal 11 borvidék több mint 20 borászatával ünnepel Nagymaros! Ötödik alkalommal kerül megrendezésre Nagymaroson a Szent István Napi Borünnep. Augusztus 19-én 10:30 órakor nyit meg a Borutca, ami 01.00 óráig tart nyitva.

Rengeteg izgalmas infót olvashattok a rendezvény Facebook oldalán!

11. XV.Sződligeti Veteránautós és Motoros Találkozó

Időpont: 2019. augusztus 25., Sződliget

Az ország egyik legjobb oldtimer találkozója kerül megrendezésre Sződligeten augusztus végén. Regisztrációs díj, belépő díj nincs, úgyhogy bátran látogassatok ki Sződligetre, ez az augusztusi program a gyerekek számára is hatalmas móka lesz!

augusztusi program Sződligeten

12. Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál

Időpont: 2019. augusztus 30-szeptember 1., Szentendre

Hagyományosan augusztus utolsó hétvégéjén rendezik meg az év „legszentendreibb” eseményét, a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivált. A mind műfajilag, mind tematikailag sokszínű programsorozatban tematikus városi séták, gumikacsa verseny, fényfestés, számtalan koncert, performansz, kiállítás, és gyerekprogram vár benneteket.

A pontos programért látogassatok el a rendezvény Facebook oldalára!

Pizsi
Hirdetés

13. Nagymarosi Csípős Fesztivál

Időpont: 2019. augusztus 31.

A Nagymarosi Csípős Fesztivál, azaz a gasztromazochisták, csípőskedvelők, chilitermesztők országos és nemzetközi ünnepe idén is szeretettel vár benneteket Nagymaroson!

Mi várható? Csípős finomságok minden formában, mennyiségben és szórakoztató programok az egész család számára. Kövessétek a fesztivál Facebook Eseményét a részletes programért!

CSípős Fesztivál - Nagymaros, augusztusi program

Ugye ennyi szuper augusztusi program közül ti is könnyedén kiválasztjátok a kedvenceket? Velünk biztosan több helyen is találkozhattok majd. Talán pont egymás mellett állunk majd, miközben belevetjük magunkat a kézműves finomságok széles választékába egy-egy koncert alatt!

Megosztás: