Blog

gyermeknapi program, 2019

7+1 gyermeknapi program a Dunakanyarban!

Itt a gyermeknap, és szeretnétek valami igazán különleges meglepetéssel készülni a csemetéknek? Egyelőre még nem tudjátok eldönteni, hova utazzatok, merre kiránduljatok velük? Mutatjuk, melyik az a 7+1 gyermeknapi program, ahol garantáltan jól érzik majd magukat a gyerekek a Dunakanyarban.

Szentendrei Gyermeknap, Lurkócia
Fotó: Deim Balázs

1. Gyermeknapi program Szentendrén – Lurkócia

A Czóbel parkban megrendezett gyermeknapi program felejthetetlen mókát és igényes szórakozást ígér a városban élő gyermekek számára. Persze Szentendrén ez egyáltalán nem meglepetés, hiszen minden más fesztiválon is színes programkínálattal gondolnak a szervezők a gyerekekre.

Szentendre idén egy napra ismét Lurkócia Gyermekállammá alakul át, ahol a kicsik 8 állomáson gyűjthetnek pecsétet Lurkócia Útlevelükbe. A szerencsések ráadásul értékes ajándékot vihetnek haza.

A gyermeknap során kreatív- és sportfoglalkozások, bábelőadás, koncert, és táncbemutató szórakoztatja a gyerekeket, a rendezvény ideje alatt ezenkívül gasztronómiai kiállítókkal, játék- és könyvvásárral is várják a látogatókat. Kár lenne kihagyni ezt a vidám programot, amely sok kalandot és élményt ígér a csemetéknek!

A gyermeknap programjáról ide kattintva találtok bővebb információt!

Fotó: Deim Balázs

2. Gyermeknap Szigetmonostoron

A szigetmonostori gyermeknapi programra szeretettel várnak a szervezők minden kedves érdeklődőt 2019. május 25-én 13 és 18 óra között. A Szigetmonostor Faluházban már kora délutántól izgalmas meglepetésekkel várják a gyerekeket egészen estig.

A gyermeknap programjáról ITT találtok részletes információt.

Hirdetés

3. Gyermeknapi programok Vácon

Természetesen Vácon is szuper gyermeknapi programokkal készülnek a gyerekeknek a Duna-parton, a Zenepavilonnál.

A Kutyaduma Központ kutyás bemutatója mellett aszfaltrajzverseny és lufihajtogató bohóc is lesz, de a Pódium Színház: Állati ki mit nem tud! – interaktív zenés játéka is kihagyhatatlan programnak ígérkezik. A Bütyköldében kézműves foglalkozáson vehetnek részt a csemeték, akik biztosan kitörő tapssal fogadják majd az Iszkiri zenekar műsorát is.

Délután Táncház és Zumba Kids várja a gyerekeket, emellett mentő-, tűzoltó- és rendőrautó bemutató is lesz.

A napot a vidámpark, a kirakodóvásár, és a gasztronómiai különlegességek teszik teljessé, a délután pedig az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvénnyel folytatódik!

A gyermeknap pontos programját ide kattintva nézhetitek meg.

4. Ezer Lámpás Éjszakája

2019-ben is lesz Ezer Lámpás Éjszakája Vácon – “Hogy minden gyermek hazataláljon”. Az Eltűnt Gyermekek Világnapjához kapcsolódóan idén 9. alkalommal rendezik meg az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvényt, amely ingyenes jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte.

A váci Duna-parton, a Zenepavilon mellett gyerekprogramokkal, rendőrségi bemutatókkal, felvilágosító programokkal, tanácsadással és jótékonysági koncertekkel várják az érdeklődőket. Az eseményen fellép Dallos Bogi és a Hősök is.

Az eseménnyel kapcsolatosan ide kattintva tájékozódhattok bővebben!

5. Gyermeknapi program Esztergomban

Az esztergomi gyerekek legnagyobb örömére a Nagy Duna sétányon Esztergomban is lesz gyermeknap. Egész nap hinták, ugrálóvárak, játszóház, és foglalkoztató várja a kicsiket, emellett sportbemutatókra is számíthatnak az érdeklődők.

A nap folyamán zsonglőr bemutató, táncbemutató, bűvészműsor, és jumping fitness bemutató is lesz, 17 órakor pedig Vereckei Attila zenés gyermekműsorát tekinthetik meg a rendezvényre látogatók.

A részletes program ITT található.

Esztergomi látkép

6. Skanzen – Gyereknapi Meglepetéstúra

Természetesen május utolsó vasárnapján is izgalmas biciklis túrával várja a látogatókat a Skanzen. A túra során a biciklisek olyan helyszíneket is felfedezhetnek, melyek a mindennapi látogatók szeme előtt rejtve maradnak.

A túrákon kifejezetten gyerekek és felnőttek számára is kedveskednek a szervezők egy-egy érdekes témával, így természetesen a gyermeknapon is, amikor is egy különleges MEGLEPETÉSTÚRÁVAL készülnek a kisebbeknek és nagyobbaknak. A Skanzen ötletes és értékes programjai között ez az egyik kedvencünk!

Fontos tudni!

A jelentkezési határidővel, biciklibérléssel, és részvételi díjjal kapcsolatban ide kattintva olvashattok még több információt.

Skanzen bringatúra

7. Buborék koncert

A Buborék együttes 2005-ben alakult gyerekzenekar, amely saját szerzeményű dalaival nem csak szórakoztatni szeretne, hanem zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik. Célja, hogy a legkisebbek is igényes zenét hallgathassanak. Az együttes koncertje ezúttal a szentendrei gyermeknapot teszi színesebbé.

A koncerttel kapcsolatban ide kattintva kaphattok több információt.

+1. Gyermeknap Kismaroson

A Művelődési Ház és a Kis Morgó Óvoda közös szervezésében nagyszabású gyermeknap lesz a kismarosi focipályán és a csarnokban. Ugrálóvár, bábelőadás, és arcfestés várja a gyerekeket. A részvétel természetesen díjtalan.

Nos, tudjátok már, hogy merre mentek gyermeknapon? Akár több településre is ellátogathattok, ennyi szuper program között szinte biztos, hogy találtok majd kedvetekre valót! Vár a Dunakanyar!

Borítókép: Deim Balázs

Témába vág

Augusztusi hosszú hétvége a Skanzenban! Az augusztusi hosszú hétvégén az első világháború alatti és utáni mindennapokat mutatja be a szentendrei Skanzen, Fronton innen, fronton túl címmel. ...
Nagyot szólt idén az 50. Szentendrei Teátrum! Június elején úgy gondoltuk, hogy nem telhet el nyár Szentendrei Teátrum nélkül. És milyen jól gondoltuk! A szentendrei fesztiválok egyébként is nagy...
JÖN, JÖN, JÖN! – 11. Monostori lecsófőző verseny Hamarosan megint csatasorba állíthatjátok a legfényesebb és legízesebb paprikákat és paradicsomokat, ugyanis idén is lesz Monostori lecsófőző verseny...
Ilyen szép lett a felújított verőcei szabadstrand! A Dunakanyar strandjainak felújítása már javában zajlik, sőt, van olyan strand, amelyet már birtokba vehettek a fürdőzők. A felújított verőcei szabad...
TOP13 augusztusi program a Dunakanyarban Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanánk, hogy van olyan elképesztően jó augusztusi program a tarsolyunkban, amire biztosan felkapjátok a fejeteket? Na ...
Sikeresen zárult a háromnapos Kékevező Fesztivál! A korábbi évektől eltérően a Kékevező Fesztivál 2019-ben három napon keresztül várta az érdeklődőket Horányba. A fesztivál nem csak a helyi lakosok é...
Így alakulnak a strandfejlesztések a Dunakanyarban! Ahogyan korábban arról tájékoztattunk benneteket, a 2018-ban elindított strandfejlesztési program második ütemében a Dunakanyar strandjai 1...
Szentendrei Ister Napok – Népzenei fesztivál! A Dunakanyar legnépszerűbb népzenére épülő fesztiválja kétségkívül a Duna ünnepe, amely a Szentendrei Ister Napok nevet viseli. 2019. július 20-21-én...
Kitárja kapuit a XXVII Váci Világi Vigalom! Ismét eltelt egy év, és a nyári meleggel megérkezik természetesen a XXVII Váci Világi Vigalom is, amely annyira népszerű Vácon, hogy sokan még a szab...
Új hullámokon jön a Kékevező Fesztivál 2019 Miért beszélünk új hullámokról? A Kékevező Fesztivál 2019-ben teljesen megújul! Változatos programokkal, kulináris és vízparti élményekkel immár háro...