Blog

gyermeknapi program, 2019

7+1 gyermeknapi program a Dunakanyarban!

Itt a gyermeknap, és szeretnétek valami igazán különleges meglepetéssel készülni a csemetéknek? Egyelőre még nem tudjátok eldönteni, hova utazzatok, merre kiránduljatok velük? Mutatjuk, melyik az a 7+1 gyermeknapi program, ahol garantáltan jól érzik majd magukat a gyerekek a Dunakanyarban.

Szentendrei Gyermeknap, Lurkócia
Fotó: Deim Balázs

1. Gyermeknapi program Szentendrén – Lurkócia

A Czóbel parkban megrendezett gyermeknapi program felejthetetlen mókát és igényes szórakozást ígér a városban élő gyermekek számára. Persze Szentendrén ez egyáltalán nem meglepetés, hiszen minden más fesztiválon is színes programkínálattal gondolnak a szervezők a gyerekekre.

Szentendre idén egy napra ismét Lurkócia Gyermekállammá alakul át, ahol a kicsik 8 állomáson gyűjthetnek pecsétet Lurkócia Útlevelükbe. A szerencsések ráadásul értékes ajándékot vihetnek haza.

A gyermeknap során kreatív- és sportfoglalkozások, bábelőadás, koncert, és táncbemutató szórakoztatja a gyerekeket, a rendezvény ideje alatt ezenkívül gasztronómiai kiállítókkal, játék- és könyvvásárral is várják a látogatókat. Kár lenne kihagyni ezt a vidám programot, amely sok kalandot és élményt ígér a csemetéknek!

A gyermeknap programjáról ide kattintva találtok bővebb információt!

Fotó: Deim Balázs

2. Gyermeknap Szigetmonostoron

A szigetmonostori gyermeknapi programra szeretettel várnak a szervezők minden kedves érdeklődőt 2019. május 25-én 13 és 18 óra között. A Szigetmonostor Faluházban már kora délutántól izgalmas meglepetésekkel várják a gyerekeket egészen estig.

A gyermeknap programjáról ITT találtok részletes információt.

Hirdetés

3. Gyermeknapi programok Vácon

Természetesen Vácon is szuper gyermeknapi programokkal készülnek a gyerekeknek a Duna-parton, a Zenepavilonnál.

A Kutyaduma Központ kutyás bemutatója mellett aszfaltrajzverseny és lufihajtogató bohóc is lesz, de a Pódium Színház: Állati ki mit nem tud! – interaktív zenés játéka is kihagyhatatlan programnak ígérkezik. A Bütyköldében kézműves foglalkozáson vehetnek részt a csemeték, akik biztosan kitörő tapssal fogadják majd az Iszkiri zenekar műsorát is.

Délután Táncház és Zumba Kids várja a gyerekeket, emellett mentő-, tűzoltó- és rendőrautó bemutató is lesz.

A napot a vidámpark, a kirakodóvásár, és a gasztronómiai különlegességek teszik teljessé, a délután pedig az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvénnyel folytatódik!

A gyermeknap pontos programját ide kattintva nézhetitek meg.

4. Ezer Lámpás Éjszakája

2019-ben is lesz Ezer Lámpás Éjszakája Vácon – “Hogy minden gyermek hazataláljon”. Az Eltűnt Gyermekek Világnapjához kapcsolódóan idén 9. alkalommal rendezik meg az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvényt, amely ingyenes jótékonysági koncert- és programsorozatot országszerte.

A váci Duna-parton, a Zenepavilon mellett gyerekprogramokkal, rendőrségi bemutatókkal, felvilágosító programokkal, tanácsadással és jótékonysági koncertekkel várják az érdeklődőket. Az eseményen fellép Dallos Bogi és a Hősök is.

Az eseménnyel kapcsolatosan ide kattintva tájékozódhattok bővebben!

5. Gyermeknapi program Esztergomban

Az esztergomi gyerekek legnagyobb örömére a Nagy Duna sétányon Esztergomban is lesz gyermeknap. Egész nap hinták, ugrálóvárak, játszóház, és foglalkoztató várja a kicsiket, emellett sportbemutatókra is számíthatnak az érdeklődők.

A nap folyamán zsonglőr bemutató, táncbemutató, bűvészműsor, és jumping fitness bemutató is lesz, 17 órakor pedig Vereckei Attila zenés gyermekműsorát tekinthetik meg a rendezvényre látogatók.

A részletes program ITT található.

Esztergomi látkép

6. Skanzen – Gyereknapi Meglepetéstúra

Természetesen május utolsó vasárnapján is izgalmas biciklis túrával várja a látogatókat a Skanzen. A túra során a biciklisek olyan helyszíneket is felfedezhetnek, melyek a mindennapi látogatók szeme előtt rejtve maradnak.

A túrákon kifejezetten gyerekek és felnőttek számára is kedveskednek a szervezők egy-egy érdekes témával, így természetesen a gyermeknapon is, amikor is egy különleges MEGLEPETÉSTÚRÁVAL készülnek a kisebbeknek és nagyobbaknak. A Skanzen ötletes és értékes programjai között ez az egyik kedvencünk!

Fontos tudni!

A jelentkezési határidővel, biciklibérléssel, és részvételi díjjal kapcsolatban ide kattintva olvashattok még több információt.

Skanzen bringatúra

7. Buborék koncert

A Buborék együttes 2005-ben alakult gyerekzenekar, amely saját szerzeményű dalaival nem csak szórakoztatni szeretne, hanem zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik. Célja, hogy a legkisebbek is igényes zenét hallgathassanak. Az együttes koncertje ezúttal a szentendrei gyermeknapot teszi színesebbé.

A koncerttel kapcsolatban ide kattintva kaphattok több információt.

+1. Gyermeknap Kismaroson

A Művelődési Ház és a Kis Morgó Óvoda közös szervezésében nagyszabású gyermeknap lesz a kismarosi focipályán és a csarnokban. Ugrálóvár, bábelőadás, és arcfestés várja a gyerekeket. A részvétel természetesen díjtalan.

Nos, tudjátok már, hogy merre mentek gyermeknapon? Akár több településre is ellátogathattok, ennyi szuper program között szinte biztos, hogy találtok majd kedvetekre valót! Vár a Dunakanyar!

Borítókép: Deim Balázs

Megosztás: