Blog

Az Év Fürdője 2018

Tarolt a Dunakanyar Az Év Fürdője 2018 szavazáson!

Ó, igen, nyugodtan mondjátok, hogy elfogultak vagyunk a Dunakanyar fürdőivel kapcsolatban, de szerencsére nagyon sokan vagytok ezzel ti is! Az Év Fürdője szavazáson tavaly „A Helyiek Kedvenc Fürdője 2017” kategóriában a szentendrei V8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont lett az első. Az Év Fürdője 2018 szavazás pedig szintén csodás eredménnyel zárult a Dunakanyar fürdői számára.

Nem csigázzuk tovább a kedélyeket, mutatjuk az eredményeket!

Leányfalu Termalfürdő és strand

Az Év Fürdője 2018 szavazás

A verseny évről évre egyre izgalmasabb, azt pedig, hogy nem egy apró megmérettetésről van szó, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a szavazás szervezője minden évben a termalfurdo.hu, Magyarország vezető egészségturizmussal foglalkozó portálja,  a szakmai támogató pedig a Magyar Fürdőszövetség.

A szavazáson „Az Év Fürdője”, „Az Év Feltörekvő fürdője” és „A Helyiek Kedvenc Fürdője” kategóriákban idén is versenyeztek egymással a hazai fürdők. Mindhárom kategóriában az első 15 helyezett neve szerepel az Év Fürdője honlapján. Mutatjuk az eredményeket.

Az Év Fürdője kategóriában az első a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, a második a Zalakarosi Fürdő, míg a harmadik a Gyulai Várfürdő lett. Az Év Feltörekvő Fürdője cím első három helyén az Orosháza – Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő, a Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő és a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő végzett.

Gödi strand

Az Év Fürdője 2018 a Dunakanyarban

A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában a TOP15-ben három olyan fürdő is szerepel, amely a Dunakanyarban található. Ez két dolog miatt fantasztikusan szép eredmény.

Az egyik az, hogy mivel a közönségszavazáson minden évben több tízezer szavazat érkezik (tavaly 167 ezer), valóban a helyiek döntik el, hogy melyik számukra az abszolút kedvenc. A másik tényező pedig az, hogy olyan szuper strandok szerepelnek még ezen a listán, mint a Miskolctapolcai Strand, vagy a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő. Velük egyébként is remek dolog egy listán szerepelni, nem igaz?

Pizsi
Hirdetés

Következzen az eredményhirdetés!

A besorolás az alapján készült, hogy mekkora a település mérete, hány medence van és hogy mennyire ismert a fürdő.

A visegrádi Lepence Spa a hatodik, a Termálfürdő Leányfalu a nyolcadik, a Gödi Termálfürdő pedig a 15. helyen végzett. Mindhárom fürdő nagyon népszerű fürdőhely volt ezen a nyáron is, nem véletlenül!

A Lepence Spa 7 medencével, és szuper kedvezményekkel várja a vendégeit. A 258 m2-es Acapulco nyári strandmedence például fantasztikus helyen fekszik, a Lepence-völgy ölelésében. A Gödi Termálfürdő egész évben, télen-nyáron nyitva tart, és három medencéje van, Leányfalun pedig 6 medencében pihenhettek a hét minden napján!

Lepence Spa

Gratulálunk a TOP15-ös fürdőknek a remek helyezésért! Reméljük, hogy jövőre még többen szavaztok majd, hogy a ti kedvencetek is biztosan felkerüljön a listára! Kedvet kaptatok a fürdőzéshez? A Dunakanyar fürdőit ide kattintva ismerhetitek meg jobban!

Fotók: termalfurdo.hu

Megosztás: