Blog

Szentendrei V8

A szentendrei V8 lett a helyiek kedvenc fürdője!

Harmadik alkalommal versenyeztek egymással a hazai fürdők, „Az Év Fürdője 2017”, „Az Év Feltörekvő fürdője 2017” és „A Helyiek Kedvenc Fürdője 2017” kategóriákban. A Helyiek Kedvenc Fürdőjének nyertese nem más lett, mint a szentendrei V8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont. Mutatjuk a részleteket.

Hogy valójában miért olyan fantasztikus eredmény az, hogy a szentendrei V8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont nyerte el ezt a címet?

Nos, a megmérettetésen közel 200 fürdő vett részt, a közönségszavazáson június 1. és augusztus 31. között 167 ezer szavazat érkezett, vagyis igen széleskörű felmérést végzett a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával a termalfurdo.hu, Magyarország vezető egészségturizmussal foglalkozó portálja.

Hirdetés

A besorolás a medencék száma, a település mérete és a fürdő ismertsége alapján készült. Mivel tavaly a szentendrei V8 még a TOP 15-ben sem szerepelt, ezért hatalmas meglepetés volt, hogy az idei évben ilyen szép eredménnyel zárult a szavazás. A fürdő maga mögé utasította például a híres tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdőt, a Tatai Fényes Fürdő és Kempinget és a Kisvárdai Várfürdőt is.

Szentendrei mesterszauna

Ötcsillagos minősítés!

A szentendrei V8 Magyarországon elsőként kapta meg a Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos minősítését. A wellness részlegen ki lehet próbálni a finn szaunát, az infraszaunát, és a bioszaunát, ezen kívül a gőzkabint, a sószobát, valamint a jégbarlangot is. Számos masszázs típus közül lehet választani, ilyen a teljesség igénye nélkül a svéd masszázs, a szegment masszázs, a kötőszöveti masszázs, a thai masszázs, a shiatsu masszázs, a reflexmasszázs, és a thai lábmasszázs. Igazi különlegesség az aquakontakt, amely egy olyan terápia, ahol a lebegtetést gyengéd nyújtásokkal, könnyű jógaelemekkel valamint a test akupresszúrás pontjainak nyomásával egészítik ki, 33 fokos vízben.

Itt található Magyarország első mesterszaunája

A fürdőben tematikus éjszakai wellness programokat is tartanak, és itt található Magyarország első mesterszaunája is. Az uszodában a pihenés és az aktív sport tökéletesen megfér egymás mellett, valószínűleg ezért olyan népszerű a helyiek körében. Az Év Fürdője a 2015-ös évhez hasonlóan, idén is a Hungarospa Hajdúszoboszló, míg Az Év Feltörekvő Fürdője a Demjéni Termál Völgy lett. A linkre kattintva megnézhetitek a kategóriák TOP 15 helyezettjét.

Mi ezúton is gratulálunk a szentendrei V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpontnak az első helyezésért, és azt ajánljuk, hogy ha még nem jártatok a fürdőben, mindenképpen keressétek fel! Remek élmény lesz!

Megosztás: