Blog

Szentendrei Teátrum

Fergeteges évadot zárt a Szentendrei Teátrum!

Más nem is mutathatná jobban a Szentendrei Teátrum sikerét, mint hogy rekordsebességgel kikerült a MEGTELT tábla az előadások mellé a Teátrum honlapján. Az 50. évad 41 előadását 6 színpadon közel 10.000 néző látogatta meg. Az összlátogatottság pedig meghaladta a 99%-ot.

Rengeteg facebook csoportban találkoztunk olyan hirdetésekkel, ahol az utolsó pillanatban jegyeket vásároltak volna egymástól az emberek. Többen akár a jegyek árának a dupláját is kifizették volna az áhított előadásért.

Szentendrei Teátrum 2018

A Szentendrei Teátrum előadásai

A rendezvénysorozat háziasszonya Tompos Kátya volt, aki a Borbély Műhellyel örvendeztette meg a szentendrei közönséget. Szulák Andrea koncertje szintén nagyon népszerű volt. Olyan neves színművészek léptek fel a nyár során a Teátrum hat színpadának valamelyikén, mint Csányi Sándor, Szabó Győző, és Rezes Judit. Szűcs Nelli, Ullmann Mónika, Borbély Alexandra, Hernádi Judit és Kern András neve pedig csak úgy vonzotta a közönséget az előadásokra.

A fiatal színházi csapatokat bemutató FRISS előadások során színművészeti egyetemek hallgatói mutatták be vizsga előadásaikat. Az előadásokat szintén hatalmas érdeklődés övezte az 50. évad során.

Tickless 2024
Hirdetés

Több hazai ősbemutató, új operaprodukció, ifjúsági és gyerekelőadás, valamint könnyűzenei koncert várta a közönséget. A hihetetlen sikerű évad után pedig a Szentendrei Kulturális Központ és a Teátrum vezetése már a következő, jubileumi évad műsorát tervezi.

Következzen a Szentendrei Teátrum záró videója! A hangulata felidézi bennünk a nyár során bemutatott előadásokat, Szentendre báját, illetve kulturális sokszínűségét!

Megosztás: