Blog

Dunakanyarban az év fürdője

Legyen a Dunakanyarban Az Év Fürdője!

Legyen a Dunakanyarban az év fürdője!
Minden szavazattal közelebb kerülünk az országos dicsőséghez, hogy magunkénak tudjuk Az Év Fürdője díjat!

Évente kerül megrendezésre Az Év Fürdője közönségszavazás, melyben három kategóriában versenyeznek a fürdők a szavazatokért. Van ugye a nagy kategória ahol sajnos a Dunakanyar nem játszik, tekintve hogy nincs olyan szintű létesítményünk mint pl. a tavalyi győztes Hajdúszoboszlónak.
Szóval marad a másik két kategória: „Az Év Feltörekvő Fürdője 2016” és a „A Helyiek Kedvenc Fürdője 2016„. Na ezekben viszont már nagyon erős a térség. Tavaly ezekben a kategóriákban Cserkeszőlő és Kerekdomb győzőtt, amit valljuk be mi is tudunk hozni…

Hirdetés

Mi két fürdőben látunk komoly potenciált, természetesen a többieket is imádjuk, de szeretnénk összpontosítani az erőinket és idén a két legnagyobb esélyest erősíteni:

Az Év Feltörekvő Fürdője 2016 jelöltünk: LEÁNYFALU

Leányfalut keveseknek kell bemutatni, hiszen 1972 óta várja a strandolni és gyógyulni vágyókat. Generációk strandja ez, jártunk itt gyermekként nagyszülőkkel, napoztunk a párunkkal a strandmedence partján lábunkat a vízbe lógatva, most pedig gyermekeink pancsolnak a különböző izgalmas medencejátékokkal tarkított gyermekmedencében.
A leányfalui lakosokon kívül rengeteg Dunakanyaban élő és nagyon sok budapesti is kedvencei közt említi ezt a gyöngyszemet, ezért bízunk benne hogy közös erővel meg tudjuk tolni Leányfalu szekerét! 🙂
Kulcsszavak, amik eszünkbe jutnak a fürdőről: „hozz egy lángost”, termálvíz, strandfoci, „menjünk komppal”, hosszúlépés.
Nyerési esélyei: magas!
Kattints, szavazz és nyerj!

A Helyiek Kedvenc Fürdője 2016 jelöltünk: GÖD

Gödi strand

A Gödi Termálfürdő szintén a térség legjobb fürdői közt említhető, a Duna bal partján felsőgöd kertvárosi környezetében helyezkedik el. Kiváló termálvízzel, több büfével, felújított fogadóépülettel és új parkolókkal várja a környékben élőket. Csend, béke, nyugalom és hamisítatlan strandolós hangulat vár! 🙂
Kulcsszavak, amik eszünkbe jutnak a fürdőről: „messze az állomás”, termálvíz, „mikor jön a fürdőbusz?!”, „ne labdázz az úszóban”, tiszta por a kocsi (régi parkoló…).
Nyerési esélyei: magas!
Kattints, szavazz és nyerj!

Természetesen a többiekre is tudtok szavazni, a fürdő nevére kattintva:

– Váci Strand

– Esztergom (Aquasziget)

– Visegrád (Lepence Spa)

– Szentendre (V8)

A szavazással részt vesztek egy sorsoláson, ahol többféle értékes nyeremény vár rátok: wellness hétvégék, fürdőruhautalványok, fürdőbelépők, stb. A nyerési esélyeitek megháromszorozódnak, ha mindhárom kategóriában szavaztok!

Megosztás: