Blog

színes kövek

Színes kövek a szentendrei Duna-korzónál!

Az „Üzenj a mosolyoddal!” című pályázatra készült Ficzere Kyru (Krisztina) installációja (színes kövek), amelyet a közösségi interakciókra épülő, kötetlen műfajú, de Szentendrére utaló és fényképek készítésére, megosztására ösztönző alkotásokra írt ki tavasszal a város.

Hirdetés

Az mti.hu a napokban számolt be arról, hogy a szentendrei Duna-korzónál szebbnél szebb színes kövekkel fényképezkedhetnek azok, akik kilátogatnak ide ősszel. Mi már nyáron is többször fotóztuk ezeket a köveket, melyek egy ún. „szelfi ponton” vannak, és hozzánk hasonlóan nagyon sokan tettek még így. Az „Üzenj a mosolyoddal!” című pályázatot egyébként az olyan „szelfi pontok” létrehozása miatt hirdették, amelyek az arra járókat fényképezkedésre ösztönzik. A kiíró TDM szervezet fő célja az volt, hogy olyan projektekkel gazdagodjon a város, ami jelentős mértékbenelősegíti Szentendre látogatottságának növelését és a közösségi online felületeken való megjelenését.

SzentendreSzínes kövek és színes járdák egyébként az ország több pontján is találhatóak, és a közösségi oldalaknak hála, számos kép kerül fel róluk az internetre is. Rengetegen üzennek a fotókkal és a mosolyukkal így a külvilágnak, és mint ahogyan a fotón is látható, a kis kedvencek sem maradhatnak ki a játékból. Nektek tetszik ez a kezdeményezés?

forrás: mti.hu, fotó: Mohai Balázs

Megosztás: