Blog

Dunakanyar fotópályázat

Dunakanyar fotópályázat – 2015

“Az én Dunakanyarom” címmel Dunakanyar fotópályázat került kihirdetésre, melyhez kapcsolódóan várjuk alkotásaitokat!
Arra gondoltunk eljött az ideje annak, hogy Karácsony közeledtével megjutalmazzunk Titeket a sok-sok képért, amit kapunk Tőletek nap mint nap. Természetesen továbbra is várjuk a fotókat, ám ezúttal aki szeretne, játszhat is velünk. Mert miért ne! 😉
A feladat nem más, minthogy megmutássatok nekünk a “Ti Dunakanyarotokat”.

A képeket emailben várjuk Tőletek az info@ilovedunakanyar.hura.

Fontos! Csak saját, maximum 2 db képpel vehettek részt a játékban és persze azt is írjátok meg nekünk, hol készült(ek) a beküldött fotó(k).

Pizsi
Hirdetés

Beküldési határidő: 2015. November 22.

A beküldési határidő lejárta után az összes beérkezett képet feltöltjük egy albumba Facebook oldalunkon és indulhat is a like áradat. Az a ‘fotós’ nyer, akinek a képe a legeslegeslegtöbb like-ot kapja az albumban! (Csak az a like számít, ami az albumunkban szereplő képekre érkezik. Ha meg is osztjátok a fotót, akkor is az eredeti képet kell like-olni, nem a megosztást!)



A nyertest 2015. December 6-án este hirdetjük ki, tehát a Mikulás hozza a nyertest. Az utolsó pillanatig ér like-olni!

Na de a lényeg! A legtöbb like-ot szerzett kép fotósát megajándékozzuk egy 14.000 Forint értékű Pilisi Levendula ajándékcsomaggal. Lesz benne minden, ami az egész éves hajsza utáni relaxáláshoz szükséges. Levendula minden mennyiségben!

De hogy mit is rejt ez a gyönyorű fadoboz? Hogy fokozzuk az izgalmakat, csak később mutatjuk meg Nektek 😉 De annyit elárulunk, nekünk nagyon tetszik!

Tehát ‘Fotózz ♥ Pályázz ♥ Nyerj’ és várjuk együtt a Karácsonyt! ♥

Megosztás: