Blog

Dunakanyar motoros találkozó

IV. Dunakanyar Motoros Találkozó

Május 16-án kerül megrendezésre a IV. Dunakanyar Motoros találkozó és családi piknik!
Motorok, sztárfellépők, koncertek, gasztro utca, kézműves vásár, vidámpark, jótékonysági futás és számos program.
Jövő hétvégén Dunakanyar Motoros Találkozó és Családi Nap lesz a váci Hétkápolnánál.
Hétvégén ismét több száz motoros érkezik Vácra az immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Dunakanyar Motoros Találkozó és Családi Nap keretében.
Hirdetés

Tartalomjegyzék:

Szervezés:

A Dunakanyar Rendezvényiroda szervezésének köszönhetően, két napon át, május 16-án és 17-én, ezúttal is ingyenesen látogathatják az érdeklődők a sztárfellépőkkel és koncertekkel színesített programokat. Az esemény fővédnökségét – a korábbi évekhez hasonlóan – idén is dr. Beer Miklós megyéspüspök úr vállalta. A váci Hétkápolna plébánosa Sztankó Attila atya – mint azt a korábban megtartott sajtótájékoztatón is elmondta – nagyon örül annak, hogy a rendezvénynek köszönhetően jótékonysági adománygyűjtésre is sor kerülhet, hiszen a terület gondozása igen sok pénzbe kerül. A rendezvény plakátján olvasható programok alapján egy igazán jó hangulatú hétvégének nézünk elébe. Szombaton több száz motoros érkezik a városba, akik délután 14 órakor egy hatalmas felvonulással üdvözlik majd a város polgárait, valamint a Székesegyház előtt felsorakozva egy közös imádság után püspöki áldásban is részesülnek. Ezt követően a Hétkápolna templom előtt felállított színpadon késő estig tartó koncertek lesznek, így fellép a Kitti Live, az Üzletembers, valamint érkezik az est sztárvendége Nagy Feró is, aki után a Pedrofon zenekar ígér egy fergeteges rock’n roll bulit a táncos lábú vendégeknek.


Programok:

A szombat estét DJ Szilveszter zárja majd egy igazi nosztalgia esttel. Másnap reggel jótékonysági futásra várják a váci és Vác környéki sportembereket. A nevezéssel kapcsolatos bővebb információkat a rendezvényiroda facebook oldalán találhatják meg. A délelőtti futás után a váci tánciskolák bemutatóival folytatódnak a színpadi programok, délután pedig érkeznek a Gyémánt musical stúdió növendékei, valamint fellépnek a 2015 Dunakanyar Hangja döntős énekesei is. A hétvégi fesztivált Csordás Tibi, valamint Patkó Béla Kiki zárják a legnagyobb Fiesta és Első Emelet slágerekkel. A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit!
 
Megosztás: