Blog

Dunakanyar Bor- és Pálinkafesztivál

Ahol a pálinka a díszvendég! – IV. Dunakanyar Bor- és Pálinkafesztivál

Alig vártátok már, hogy hírét hozzuk egy újabb váci fesztiválnak? Hát most ismét eljött az ideje annak, hogy Vácon töltsétek a hétvégét! A IV. Dunakanyar Bor- és Pálinkafesztivál október 5. és 7. között elképesztő pálinkakínálattal, és szuper koncertekkel vár benneteket a váci Duna-parton. Mutatjuk a programokat!

váci Bor- és Pálinkafesztivál

IV. Dunakanyar Bor- és Pálinkafesztivál

A háromnapos fesztivál első napja azonnal egy jó kis pörgős rock and roll bulival indul a Bravo Johnny Rockabilly Zenekarnak köszönhetően. Érdemes minél hamarabb érkezni, hogy legyen még időtök egy kicsit jobban megismerkedni a bor és pálinkakínálattal, valamint a gasztronómiai különlegességekkel. Mi legalábbis erre hajtunk!

Ahogyan már megszokhattátok, Vác mindig tartogat meglepetéseket. Ezúttal ez a meglepetés egy retró őrület lesz a Bestiákkal, a ’90-es évek hatalmas kedvencével. Ha ti is ekkor voltatok kamaszok, vagy csak imádtok nosztalgiázni, akkor mindenképpen táncos cipellőben gyertek! A retró zenék napjainkban olyan népszerűségnek örvendenek, hogy nem lennénk meglepődve, ha pillanatok alatt olyan fesztiválhangulat kerekedne, mint nyár közepén, a legnagyobb melegben.

Ha pedig még mindig bennetek van a pörgés, maradjatok még táncolni a Zenepavilonnál, az utcabálon ugyanis a Santa Fe Együttes szolgáltatja a talpalávalót.

Pálinkafesztivál Vác

Szombati és vasárnapi programok

A Dunakanyar Bor- és Pálinkafesztivál második napján, szombaton megnézhetitek a Dancer Shadows Tánciskola, a Dynamic Táncstúdió és a hastáncosok bemutatóját, majd fellép a Crockodeal Zenekar, hogy meghozza a fergeteges hangulatot az esti

Charlie élő nagykoncerthez.

DJ Dominique pedig egy olyan zúzós Fergeteg Partyval készül, amit biztosan nem fogtok még jó ideig elfelejteni.

Ha Bor- és Pálinkafesztiválról beszélünk, akkor nyilvánvalóan már kitaláltátok, hogy a szüreti hangulatról sem feledkeztek meg a szervezők! Vasárnap 14 órakor kezdődik a szüreti felvonulás, közreműködik a Palóc Néptáncegyüttes, majd megnézhetitek a Bekka és a Cirkusz Zenekar fellépését. Az eseményt vasárnap este a Holdviola Zenekar koncertje zárja, ahol gyönyörű magyar népdalok elevenednek meg, modern zenei köntösben.

Dunakanyar Borfesztivál

Tipp!

Még több információért látogassatok el az esemény Facebook oldalára!

A rendezvény minden korosztály számára tartogat érdekességeket, ezért a felnőttek és a gyerekek is biztosan élvezni fogják a színes programkínálatot!  A kocsikulcsokat azonban érdemes lesz otthon hagyni, hiszen a bor és pálinkakóstolás ezen a fesztiválon kihagyhatatlan programpont!

A rendezvény díjtalan!

Megosztás: