Blog

IX. Dunakanyar Kézműves Kiállítás és Vásár

VIII. Dunakanyar Kézműves Kiállítás és Vásár! – Tahitótfalu

Télűző zsongás, ínycsiklandozó ételek és kézműves tárgyak várják azokat, akik 2018. március 3.-án, szombaton kilátogatnak a VIII. Dunakanyar Kézműves Kiállítás és Vásár területére. Köszöntsétek a tavaszt fantasztikus programokkal és mennyei ízekkel! Mutatjuk a részleteket.

A hagyományteremtő szándékkal életre hívott kiállítás és vásár fő célja az alkotók közötti kapcsolatok erősítése. Eközben a régióban élő, és az ide látogató érdeklődők megismerkedhetnek a Dunakanyar magas színvonalú, sokszínű kézműves termékeivel.  Bátran állíthatjuk, hogy az esemény – melynek felváltva ad otthont a Szigetmonostor Faluház és a Tahitótfalu Faluház – méltóképpen nyitja meg az idei fesztivál- és rendezvény szezont.

Hirdetés

Dunakanyar Kézműves Kiállítás és Vásár 

– idén olyan változatos kulturális programok színesítik, mint a táncba szőtt mese a Görömbő Kompániával, a Kerek zenekar népzenei koncertje, vagy a Télűző zsongás a Dunakanyar ifjú muzsikusaival, ahol a szentendrei Vujicsics Zeneiskola népzenész növendékei, a szigetmonostori Zöldsziget Körzeti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai és a tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola zeneiskolásai lépnek majd fel.Az aprónépet semmiképpen ne hagyjátok otthon, biztosan imádni fogják a Bütyköldét és a Szamóca Waldorf Óvoda játszóházát!

Dunakanyar Kézműves Kiállítás és Vásár



Dunakanyar Kézműves Kiállítás és Vásár

Az egyik személyes kedvencünk a kézműves ételek és termékek vására, ahol a Dunakanyarban élő és alkotó kiállítók a természetes alapanyagokból készült portékáikat és finomságaikat mutatják be a látogatóknak. Figyelem! A rendezvény súlyosan veszélyezteti a pénztárcátok tartalmát, ugyanis szinte biztos, hogy nem fogtok tudni ellenállni a kézműves termékek és a fenséges illatok csábításának! Mi minden évben szert teszünk néhány kincsre, ami nem nehéz, tekintve, hogy rengeteg kerámia, kő, fa, bőr, üveg és fémtárgy közül csemegézhetünk, valamint csuhé, szalma, textil és nemez tárgyak is tarkítják a kínálatot. A rendezvényről nem lehet és nem is szabad üres hassal távozni!

Dunakanyar Kézműves Kiállítás és Vásár

A VIII. Dunakanyar Kézműves Kiállítás és Vásár részletes programját ide kattintva érhetitek el. Reméljük, nem hagyjátok ki ezt az élmény!

A rendezvény helyszíne: Tahitótfalu Sportcsarnok és Népház – Szabadság út 1.,

Időpontja: 2018. március 3. szombat 9.00-17.00 óra

Fotó: Tokodi Gábor

Megosztás: