Blog

Natura Hill Zebegény LES

Ajándékozz Dunakanyar szállásutalványt karácsonyra!

„Az értékek sokat jelenthetnek, de az együtt töltött idő tanít meg az apróságokra.”

(Idézet a Doktor House c. sorozatból)

Minden alkalommal nagyon szoktátok szeretni, mikor vendégházakat, hoteleket ajánlunk a figyelmetekbe, ugyanis ezekben a szállásokban biztosan nem fogtok csalódni. Biztosak vagyunk benne, hogy az ott eltöltött idő alatt ti is azt kapjátok majd, amit mi tapasztaltunk, és persze amit leírunk. Ezért természetesen idén karácsonyra is elhoztunk nektek egy ütős kis válogatást a Dunakanyar tekintélyes szálláskínálatából. Ezekkel az élmény ajándékokkal garantáljuk, hogy nem fogtok mellé lőni és mosolyt csaltok majd szeretteitek arcára. Hiszen fölösleges tárgyak felhalmozása helyett, mi lehetne szebb ajándék, mint a közösen eltöltött minőségi idő?

Natura Hill – Zebegény

Natura Hill Zebegény
Fotó: Natura Hill Zebegény

Kétség kívül az egyik legnépszerűbb úti cél a Dunakanyarban a festői szépségű Zebegény. Ha pedig csúcskategóriás szállásról van szó, egyértelműen a Natura Hill a legjobb választás. A lenyűgöző panoráma, a valóságos gourmet mennyország, amit napról-napra elétek varázsolnak, igazán feledhetetlenné teszik majd az ott eltöltött napokat.

A tulajdonosok által megálmodott ökológiai szemléletű kicsiny boutique hotelben, a kényelmes, gondosan berendezett szobákban garantált a pihentető lelassulás élménye és a feltöltődés. A Börzsöny minden évszakban magával ragadó, vadregényes erdeiben pedig az aktív pihenés kedvelői sem fognak unatkozni.

A Natura Hill Vendégházban 8 prémium lakószoba, míg a LES-ben 3 dunai panorámás lakosztály található. Csak győzzetek szabad időpontot találni, ugyanis ezek a szobák bizony hamar megtelnek.

Bazilika Alatti Panzió – Esztergom

Bazilika alatt Panzió Esztergom
Fotó: bazilika.eu
Bazilika alatt Panzió
Fotó: Bazilika alatt Panzió

Mi minden alkalommal rájövünk egy-egy Esztergomi kirándulás után, hogy ebből a városból bizony egy nap nem elég. Megannyi látnivaló van a környéken, amit kár lenne kihagyni, vagy akár egy napba belesűríteni. Ha most ezen fellelkesülve már keresnétek is a legmegfelelőbb szállást, a belvárosi Bazilika Alatt Panzió szuper választás lesz, hiszen innen minden úti cél tényleg egy karnyújtásnyira található.

Ráadásul jó hír, hogy mostantól a Bazilikára néző apartmanokban hidromasszázs kádak is várják a vendégeket, hogy még teljesebb legyen az élmény. 16 igényesen kialakított szobájuk és 3 lakosztályuk van, így nyugodtan érkezhettek akár nagyobb csapattal is, bőven lesz hely mindenkinek!

Moodhouse 2623 – Kismaros

Moodhouse 2623 Kismaros
Fotó: moodhouse2623.hu

Ide gondolkodás nélkül beköltöznénk, csak Robiék még nem tudnak róla…! Ez a 2 személyes erdei búvóhely egész egyszerűen úgy lett összerakva, megtervezve, hogy garantált a „Wow!” érzés. Így nem véletlen, hogy a tulajdonosok még tripla elégedettségi garanciát is vállalnak az itt eltöltött napokra.

A kompromisszumok nélküli maximalizmus, a 110%-os kiszolgálás náluk valóban csupán az alap, melyet csak fokoz az erdő közelsége, a börzsönyi friss levegő vagy éppen a nemrég beüzemelt kerti dézsa. Ráadásul számos extra szolgáltatás és bekészítés közül is választhattok. Vonuljatok el ide kettesben az egész éves hajtás után és higgyétek el, úgy fogtok hazamenni, mintha kicseréltek volna titeket.

Mesebeli Vendégház – Kismaros

Mesebeli Vendégház Kismaros
Fotó: mesebelivendeghaz.hu

A Kismaros – Börzsönyligeten található vendégház egy valódi kis mézeskalács házikó a hatalmas fák alatt. Ide megérkezve tényleg olyan, mintha egy mesébe csöppentetek volna. Otthonosan berendezett kis házikó, ahova akár családdal, vagy éppen baráti társasággal is nyugodtan felkerekedhettek, csak ne felejtsétek otthon a kedvenc társasotokat!

Egy franciaágy, két kinyitható kanapé és egy kuckós kis galéria vár benneteket. A téli hideg napokon pedig nem is jöhetne jobban egy kis szaunázás, nem igaz? Különösen egy börzsönyi túrázós nap után. Kész szerencse, hogy itt ezért az élményért csupán pár lépést kell megtennetek a házból kilépve.

ZenZug – Perőcsény

Izgalmasan hangzik, ha azt mondjuk: Japán-skandináv stílusú vendégház? Szerintünk mindenképpen, hiszen mindkét stílus a nyugodtságot, letisztultságot képviseli, ezeket ötvözve pedig valami igazán fantasztikus lesz a végeredmény!

Ez a 4 fős erdei vendégház, egy közel fél hektáros birtokon, az erdő közelében csak arra vár, hogy kicsit lecsendesedjetek. És megismerjétek a mindfulness szellemiségét, mely akkor bontakozik ki, mikor jelen tudunk lenni a pillanatokban és tudatosan megéljük azokat. Egy ilyen élmény ajándék szerintünk mindenkire ráférne, különösen így év vége felé közeledve, amikor már tényleg az utolsó lelki tartalékainkat éljük fel.
Az együtt eltöltött idő pedig rég elveszettnek hitt energiaraktárakat fog megnyitni, ebben biztosak vagyunk!

Kuckó – Nagymaros

Kuckó Nagymaros
Fotó: Kuckó Nagymaros

Már a neve is hívogató ennek a teljesen felszerelt, dunai panorámás, erkélyes, medencés apartman háznak, így semmiképp nem mehetünk el mellette szó nélkül. A Duna látványa, illata minden évszakban magával ragad bennünket és biztosak vagyunk benne, hogy ti sem vagytok ezzel másképp. Számtalan kirándulási lehetőség akad a környéken, így Nagymaros mindig jó választás.

A 6-8 fő fogadására is alkalmas házban egyértelműen visszaköszön, hogy a tulajdonos iparművész. Nem véletlen, hogy minden egyes négyzetcentimétere nagyon aprólékosan és tudatosan lett kialakítva.  A mi kedvencünk persze egyértelműen a hangulatos cserépkályha lett! Jó hír, hogy a ház állatbarát, így négylábú kedvenceiteket sem kell majd a szomszédokra bízni.

Hotel Visegrád

Hotel Visegrád télen
Fotó: hotelvisegrad.hu

Az élő történelem városa minden évszakban páratlan élményeket és színes programokat tartogat, úgyhogy egy ilyen ajándékutalvánnyal biztosan széles mosolyt csalhattok Szenteste szeretteitek arcára. Hotel „titulusa” és 73 gyönyörűen berendezett szobája ellenére igazi családi hangulattal fogadnak benneteket.

Számos állandó programjuk közül választhattok, de a hab a tortán talán mégis csak a gazdagon felszerelt wellness, ami hosszabb nyitva tartással fogad, mint a legtöbb hotel wellness részlege. Szóval már ezért imádni fogjátok! Utána pedig jól fog esni egy-két frissítő vagy éppen koktél a bárban, nem igaz?

Rudolf-ház Boutique Hotel – Esztergom

Rudolf-Ház Boutique Hotel
Fotó: Rudolf-Ház Boutique Hotel

Most kanyarodjunk csak vissza még egy kicsit Esztergomba! Ez az exkluzív kis boutique hotel ugyanis egy igazán különleges színfoltja a városnak. A közel 300 éves épület a város főterén található, és 2020-ban elnyerte a legszebben felújított épület díját. Ha pihenésre gondoltok és közben a luxus, a csend és csúcsgasztronómia lebeg a szemetek előtt, akkor bizony ez a hely lesz a befutó nálatok.

A régi, patinás külsőt ötvözték a modern eleganciával, ami együtt olyan harmóniában álltak össze, hogy biztosan tátva marad majd a szátok. Nekünk legalábbis úgy maradt! Az itt eltöltött napokat pedig a Barna Ádám által vezetett Bistro42 mennyei fogásai koronázzák csak meg igazán. Nem véletlen, hogy idén a Dining Guide az ország TOP10 és a vidék TOP3 étterme közé sorolta a bisztrót. Szerintünk nincs is több kérdés, már mutatjuk is, hogy tudtok foglalni!

Moha és Páfrány Kabinház – Dömös

Moha és Páfrány Kabinház Dömös
Fotó: Moha és Páfrány Kabinház

Ha azt mondjuk: bakancslistás kirándulás a Dunakanyarban, akkor valószínűleg 10-ből 9-en rávágjátok, hogy Rám-szakadék. Ha nektek is nagy kedvencetek ez a hely, vagy esetleg még nem jártatok itt, akkor ez a vagány erdei szállás a Dunakanyar legszebb völgyében, a szakadéktól pár száz méterre biztosan beég majd az emlékezetetekbe!

2-6 fő kényelmesen elfér a 2 szobában illetve a kényelmesen kialakított galérián. Mivel azonban a háznak két külön bejárata is van, így a szobák akár teljesen szeparálhatóak is. A környék pedig a túrázáson kívül is számtalan programot rejt magában, így ne fogjátok rövidre az itt tartózkodást és próbáljatok ki mindent!

Patakház – Nagybörzsöny

Sokszor hallhattatok már tőlünk erről a kis régi tornácos házról, mely új életet kezdett Nagybörzsöny szívében és télen-nyáron szeretettel vár benneteket. Tapasztaljátok meg azt az igazi, hamisítatlan vidéki romantikát, amit csak egy ilyen régi parasztház képes nyújtani.

A 2-4 fő kényelmes fogadására alkalmas ház egyébként mindennel IS fel van szerelve. És ha azt mondjuk, mindennel, akkor tényleg mindennel! Ismerős, amikor indulás előtt még gyorsan bedobod a mosogatószert és szivacsot is? Hát ide a személyes csomagjaitokon kívül nem kell hoznotok semmit! Ráadásul nagyjából 2 perces sétával elérhettek egy hangulatos kis éttermet (és játszóteret), így még a főzéssel sem kell bajlódnotok. Valóban csak a családé, kikapcsolódásé lehet végre a főszerep.

Borítókép: naturahill.hu


Nem is ragozzuk nagyon tovább, ugyanis szerintünk annyira színes lett ez a lista, hogy biztosak vagyunk benne, hogy találtok közte olyan szállást, amibe visszavonhatatlanul beleszerettek. Ajándékozzatok idén karácsonykor élményt azoknak, akik a legfontosabbak számotokra!

Boldog Karácsonyt kívánunk!

Megosztás: