Villa Idill Zebegény

Villa Idill

Villa Idill Zebegény

INFORMÁCIÓK

Cím

2627 Zebegény, Őz út 1

Telefon

+36 70 224 5330

E-mail

info@villaidill.com

Villa Idill – Zebegény

Panorámás és stílusos Vendégház wellnessel – társaságoknak

Bármilyen csapatnak is keresel szállást, a sokoldalú Villa Idillel garantált a siker! A jakuzzink és szaunánk egész évben, fedett-fűtött medencénk áprilistól októberig áll rendelkezésetekre. Vendégeink kedvence a – Dunakanyarra panorámás – káddal rendelkező hálószoba. A további 4, egyedien berendezett hálószobánkhoz is tartozik fürdőszoba, és lenyűgöző panoráma is. Ha még több szobára van szükségetek, akkor a nagyobb nappalinkban is tudtok aludni.

Nálunk mindig zavartalanul pihenhettek: akár ketten, akár 16-an veszitek ki a vendégházat, soha nincs senki rajtatok kívül az egész “birtokon”, aminek minden pontjáról feltárul a Dunakanyar fantasztikus panorámája. Kandallós, extra-panorámás nappalink minden rendezvény résztvevőjét – legyen az barát vagy céges – egyaránt elvarázsolja.

Villa Idill Zebegény

Itt minden együtt van egy tökéletes kikapcsolódáshoz: Ha hűvös van, a jakuzziban, a szaunában és a kandallós nappaliban melegedhettek. Nyáron a medencében, hűs teraszokon, a hatalmas kert árnyas fái alatt függőágyakban, függőszékekben, nyugágyakban pihenhettek. Természetesen a tetőtérben sem lesz melegetek, azt klíma és redőnyök tartják hűvösen.

Villa Idill Image Film – Egyedi Szállások from RP Cinematography on Vimeo.

A babákat babaágyakkal, babaszékekkel, fellépőkkel és egy homokozós-csúszdás játszótoronnyal várjuk, így bátran mondhatjuk, hogy a Villa Idill-t a kisgyermekkel érkezők számára is tökéletes választás.

Minden szoba, a nappalik, a medence, a jakuzzi és még szauna is csodálatos kilátással rendelkezik a Dunakanyarra.

Nálunk a semmittevés is élmény!

NTAK szám: MA19018394

Galéria:

Az I Love Dunakanyar csapata személyesen is tesztelte a Villát, az élményeinkről ide kattintva olvasatsz bővebben.

Üzenet a szállásadónak

    Térkép

    Település

    Programok

    Zebegényi látnivalók

    Megosztás: