Blog

Villa Idill Zebegény

Villa Idill Zebegény – Élvezd a vidéki luxust!

Zebegény a Dunakanyar egyik legszebb része, amelyet főleg akkor vesztek észre, ha a rohanó hétköznapok mellett időt szakítotok a pihenésre, a kikapcsolódásra és az alkotásra is. Ehhez nem is lesz másra szükségetek, mint egy hatalmas vendégházra, ami minden luxussal és kényelemmel fel van szerelve. Szerencsétek van, véletlenül ismerünk egy ilyen helyet, ami nem más mint a Villa Idill Zebegény!

Hirdetés

A vendégház kertje olyan, mintha Tündérország kertjébe beköltözött volna egy szálloda wellness részlege. A medencében úszkálva megnézhetitek, hányan horgásznak a Duna túloldalán található Pilismaróti-öbölben, a teraszon üldögélve pedig elmerülhettek a Helemba-sziget békés látványában. Ez a hely a Villa Idill, a lehető legmesésebb vendégház a Dunakanyarban! Lépjetek be velünk a kapuján!

Villa Idill panorámakád

Villa Idill étkező

Villa Idill konyha

Vendégház minden alkalomra!

A vendégház népesebb családok, és baráti társaságok megvendégelése mellett kiváló célpont lehet cégek számára, de akár jógatábort, festő-, és más alkotótábort is szervezhettek ide. A csapatépítés mellett egy közös brainstorminghoz keresve sem találhattok csendesebb helyszínt, amely ráadásul minden extra szolgáltatással fel van szerelve!

A dunai panoráma már önmagában is elképesztő látvány télen-nyáron, hát még ha egy szaunában vagy dézsában üldögélve nézhetitek a panorámaablakon át a Dunán csordogáló szállodahajók és uszályok lassú útját! Ilyenkor könnyebben megy a meditálás, az ihletgyűjtés és a testmozgás is, nem beszélve arról, hogy a legjobb gondolatok mindig olyan helyzetekben születnek, amikor nem kell a villamos vagy a metró zajával foglalkozni, csak a madárcsicsergéssel!

Hihetetlen!

3 emeleten, legalább 15 különböző helyiség áll rendelkezésetekre a közös munkához, kikapcsolódáshoz és meditációs feltöltődéshez, így 16 fő számára tárul ki a lehetőségek tárháza azonnal, amint belépnek a vendégház kapuján.

Villa Idill szoba

Elképesztő szolgáltatások, mesés részletek

A ház kertjében megfesthetitek életetek mesterművét, napozás közben pedig a legjobb szlogenek, vagy kreatív ötletek kelnek majd életre a fejetekben! Ebben természetesen a 7×3 méteres fűthető medence, a dézsa és a szauna is segítségetekre lesz, akárcsak a ház összes kiváló belső adottsága.

Tegye fel a kezét, aki nem álmodott még arról, hogy egy vendégházban saját fürdőszobája lesz! Ebben a házban már az is „mission impossible”, hogy összeszámoljátok az összes ilyen helyiséget, ugyanis az építkezés és a felújítás során a tulajdonosok maximálisan szem előtt tartották a kényelmi szempontokat! Nincs hosszú sor esténként a mosdó előtt, nincs várakozás, és nincs hangzavar sem, hiszen a szobák kellő távolságra vannak egymástól ahhoz, hogy nyugodtan olvasgathassatok egyet délutánonként, vagy akár relaxálhattok is az emeleti szobában elhelyezett fürdőkádban, miközben a panorámában gyönyörködtök!

Képzeljétek!

A Villa Idill vendégházban minden szoba zebegényi kötődésű, izgalmas életű hírességekről kapta a nevét. A házban elhelyezett fotóknak, festményeknek és nyomtatott dokumentációnak köszönhetően megismerhetitek Zebegény életének kulisszatitkait, a település réges-régi történeteit, és közelebb kerülhettek Amrita Sérgil festőművész hihetetlen életéhez is!

Villa Idill medence

Villa Idill szoba

Egyedülálló élmény

Az országban számos olyan szállást találtok, ahol 0-24-ben használhatjátok a medencéket, szaunákat, de kötve hisszük, hogy ráakadtok még egy ilyen elképesztő panorámás és stílusos helyre a Villa Idillen kívül, ahol ez kizárólag a ti birodalmatok, és nem kell osztozkodnotok rajta idegen emberekkel. Ennek köszönhetően lényegesen jobban fogjátok magatokat érezni az egész birtokon, hiszen tudjátok, hogy minden csakis a ti kényelmeteket szolgálja.

Tipp!

Nekünk már lehetőségünk nyílt arra, hogy leteszteljük a Villa Idill minden speciális szolgáltatását, és csak annyit mondhatunk, hogy fájó szívvel búcsúztunk a háztól, miután lubickoltunk a hihetetlen élményekben. Őszintén ajánljuk mindenkinek, aki azt gondolja, hogy a legmerészebb álmait egyetlen vendégház sem tudja megvalósítani. A Villa Idill képes rá!

Villa Idill panoráma

Villa Idill lérhetőségei:

Weboldal: www.villaidill.hu

Facebook: www.facebook.com/villaidill

Instagram: www.instagram.com/villaidillzebegeny

Cím: 2627 Zebegény, Őz út 1., Tel: +36-70-224-5330

Email: info@villaidill.com

Villa Idill wellness

Villa Idill kert

Romantika a köbön!

Lánykérésre vagy évforduló ünneplésére sem találtok jobb helyet! Októbertől áprilisig le lehet foglalni félben is a házat, így csak kettőtöké a kandalló és a kádas háló is.

A kert, a wellness szolgáltatások, a panorámás helyiségek, és a teraszok maximális luxust biztosítanak, méghozzá úgy, hogy legszívesebben beköltöznétek a házba, és a továbbiakban minden nap itt élnétek, itt dolgoznátok, és itt pihennétek. Kell ennél jobb helyszín egy céges csapatépítéshez vagy csoportos relaxáláshoz? Ne ugye hogy nem! Szavazzatok a friss levegőre és foglaljatok még ma szállást az idilli villában – ez a Villa Idill!

Megosztás: